hiç hamile değilmiş gibi 9 ay boyunca rahat olanlar var. Bişeye bağlamamak lazım benceValla benim mide yanmam bide kokulara karşı hassasiyetten baika bişey yok bakalım cuma belli olurinşallah kusması olmayan şanslı kişilerden olurum☺
Aynen öyle söyleniyor benim sabah kusmalarim başladı. Midem de bulanıyor yağlı ekşi acılı yemeklerden uzak duruyorum
Anladım canım 4+3te alttan görünmüştü benimde bakalım 5+6 da kontrolüm var gelişimine bakalım dedi de ondan sordumAminnn çok teşekkür ederim hepimize inşallahtam 5+5 te göründü. 40. gün... alttan bu şekilde göründü. Üstten kese bile belli belirsizdi
insaallah canım, annemde böyleymiş, ablalarimda... sanırım genetikBenim yok inşallah sağlıklı gider ve olmaz
Zencefil içme canım düşük yapar diye biliyorum. Bir araştır istersenBen de aynı durumdayım kusmuyorum ama bulantım ve koku hassasiyetim çok fazla. Zencefil çayı iyi geliyormuş şimdi zencefil çayı yaptım mesela.
O zaman kalp atışı da görünür ☺Anladım canım 4+3te alttan görünmüştü benimde bakalım 5+6 da kontrolüm var gelişimine bakalım dedi de ondan sordum
Zencefil içme canım düşük yapar diye biliyorum. Bir araştır istersen
Ay hadi inşaallahO zaman kalp atışı da görünür ☺
İyi bari içim rahatlıyo yoksa bende biliyorum ama vakit gecmiyohiç hamile değilmiş gibi 9 ay boyunca rahat olanlar var. Bişeye bağlamamak lazım benceilk zamanlar çok bel ağrısı çektim sonra mide bulantısı aşırı halsizlik ama bugün cok iyiyim cok sükür :)
Ay canım cok sevindim darısı hepimizin başına inşallahKızlar doktordan çıktım şimdi..Şükürler olsun herşey yolunda ..Erken yumurtlamissin 7+1 günlük bebeğin dedi..Kocaman olmuş 1 cmdedi..Kalp atışını da dinledik..Çok sevindim darısı bekleyenlere inşallah...
Bende öyleyim ya koku gelince midem tuhaf oluyo bi ara iyi bi ara kötüyümHamilelik+ diye bi uygulama var, orada gördüm zencefili fazla tüketmemek gerekiyormuş normalde de. Herşeyin kokusu burnuma geliyor, kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Bi bakayım ama tekrar canım sağol.
Maşaallah canım Rabbim sağlıklıca devam ettirsin inşaallahKızlar doktordan çıktım şimdi..Şükürler olsun herşey yolunda ..Erken yumurtlamissin 7+1 günlük bebeğin dedi..Kocaman olmuş 1 cmdedi..Kalp atışını da dinledik..Çok sevindim darısı bekleyenlere inşallah...
Canım benim hep mide bulantısı..regl de gecikince test yaptım çıktı işte ..Kanda da çıkınca Dr gitmek için biraz bekledim kalp atışını duymak için..Şükür iyiki beklemişim çok net gördüm ve duydum rahatladım.. normal sata göre 6+3 olmaliydim ama doktor erken yumurtlamissin dedi 7+1 miş.
Cok iyi canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahCanım benim hep mide bulantısı..regl de gecikince test yaptım çıktı işte ..Kanda da çıkınca Dr gitmek için biraz bekledim kalp atışını duymak için..Şükür iyiki beklemişim çok net gördüm ve duydum rahatladım.. normal sata göre 6+3 olmaliydim ama doktor erken yumurtlamissin dedi 7+1 miş.
Amin sağol canım..Gelir gelir pazartesi sen de rahatlarsın güzel haberler ile inşallah..Maşaallah canım Rabbim sağlıklıca devam ettirsin inşaallahayy bende çok heyecanlıyım yaa pazartesi gelmiyor bir türlü
Üçüncü yu bugun verdim canm . Pzrtesi 336 çıktı Çarşamba günü de 883 çıktı. Ndn öyle dedi anlamadim.Canım 883 cıktıgı içinmi öyle dedi yoksa 3.kes kan verdin omu düşük cıktı anlamadım bence 366 dan 883 cok iyi eğer kafana takılıcaksa bi daha ver artısa bak
Allah razı olsun canmmCanım için çok çok rahat olsun artışın süper direk keseyi görmeye git bence de benim de değerlerim senin gibiydi aynı keseyi gördük çokta iyi
1800 falan cıkması lazım ne zaman cıkıcak sonuçÜçüncü yu bugun verdim canm . Pzrtesi 336 çıktı Çarşamba günü de 883 çıktı. Ndn öyle dedi anlamadim.