2021 Nisan Anneleri

ben bi kez verdim değerin iyiyse gerek yok bence

Canım doktor nasıl böyle birşey dedi ki sana 2 kat demek %100 artış demek ama doktorlar %60 kadar artışları kabul ediyorlar senin yerinde olsam o doktora kesinlikle gitmezdim bence artışın iyi görünüyor kendini üzme

ben bi kez verdim değerin iyiyse gerek yok bence
Değerim 2 gün önce 66 çıkmıştı. Doktor 7 gün hesapladı 2000 li sayılara ne zaman çıkacak diye. 7 gün sonra keseyi görmeye gidebilirsin dedi şimdilik bi sorunum yok herşey yolunda

Değerim 2 gün önce 66 çıkmıştı. Doktor 7 gün hesapladı 2000 li sayılara ne zaman çıkacak diye. 7 gün sonra keseyi görmeye gidebilirsin dedi şimdilik bi sorunum yok herşey yolunda
anladım canım için rahat etsin dersen baktır bi kez daha

İlla iki günde bir vermeye gerek yok sanırım benim bat 2 ağustostu 3 ağustosta kan testi verdim 89.97 çıkmıştı. Doktorum tekrar kan vermeme gerek görmedi. Tam bir hafta sonra tekrar kan verdim 2909 çıktı. Sanırım doktorlar değeri iyi görünce iki günde bir istemiyor

Benimkide istemedi 7 günlük hesap yaptı keseyi görmeye gidebilirsin dedi

Çok üzüldü m aşılama ile gebe kaldım iki yıldır bekliyorduk. Aslında iki katından fazla artmis eşime söylesem o daha çok üzülür. Kan vermiyecem artık haftaya cuma randevu aldım hastaneye gitcem artık.

Bizim sağlık ocagında da ertesi gün öğleden sonra ckıyor ama ona göre ayarlayabilirsin yinede mesela pazartesi verdin salı cıkacak ama carsamba yine verip perşembe öğrenir osekılde bakabilirsin yada imkanım varsa özelde yaptırabilirsin 7/24

Seni cok iyi anlıyorum bende asılamayla hamile kaldım uzun zamandır da ugrasıyordum cok.şükür tuttu moralini yüksek tut sana bunu söyleyen de aile hekimidir Allah bilir hiç üzülme pozitif düşün gayet iyi değerin

Oyy maşaallah Rabbim sağlıkla hayırla almayı nasip etsin inşaallah canım bu tam kaça kaçta göründü ve karından mı alttan mı belki yazmıssındır da ama göremedim
Aminnn çok teşekkür ederim hepimize inşallah tam 5+5 te göründü. 40. gün... alttan bu şekilde göründü. Üstten kese bile belli belirsizdi

Kalp atısını duyan arkadaşlarım kusmanız falan varmı benim sadece kokular karısınca car. Bir rivayete göre doktorlar kalbi atmaya başlayınca bulantı kusma Olur diyolarmış
Aynen öyle söyleniyor benim sabah kusmalarim başladı. Midem de bulanıyor yağlı ekşi acılı yemeklerden uzak duruyorum

Canım 883 cıktıgı içinmi öyle dedi yoksa 3.kes kan verdin omu düşük cıktı anlamadım bence 366 dan 883 cok iyi eğer kafana takılıcaksa bi daha ver artısa bak

Canım için çok çok rahat olsun artışın süper direk keseyi görmeye git bence de benim de değerlerim senin gibiydi aynı keseyi gördük çokta iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…