ben bi kez verdim değerin iyiyse gerek yok benceİki günde bir kan vermek zorunda mıyız? Mesela ben versem sağlık ocağına bugün Cuma sonuç p.tesi çıkıcak sağlık ocağı evimin alt katında yakın diye oraya gidebilirim katlanış uzayacak nasıl yapayım?
Değerim 2 gün önce 66 çıkmıştı. Doktor 7 gün hesapladı 2000 li sayılara ne zaman çıkacak diye. 7 gün sonra keseyi görmeye gidebilirsin dedi şimdilik bi sorunum yok herşey yolundaben bi kez verdim değerin iyiyse gerek yok bence
anladım canım için rahat etsin dersen baktır bi kez dahaDeğerim 2 gün önce 66 çıkmıştı. Doktor 7 gün hesapladı 2000 li sayılara ne zaman çıkacak diye. 7 gün sonra keseyi görmeye gidebilirsin dedi şimdilik bi sorunum yok herşey yolunda
İlla iki günde bir vermeye gerek yok sanırım benim bat 2 ağustostu 3 ağustosta kan testi verdim 89.97 çıkmıştı. Doktorum tekrar kan vermeme gerek görmedi. Tam bir hafta sonra tekrar kan verdim 2909 çıktı. Sanırım doktorlar değeri iyi görünce iki günde bir istemiyorİki günde bir kan vermek zorunda mıyız? Mesela ben versem sağlık ocağına bugün Cuma sonuç p.tesi çıkıcak sağlık ocağı evimin alt katında yakın diye oraya gidebilirim katlanış uzayacak nasıl yapayım?
Benimkide istemedi 7 günlük hesap yaptı keseyi görmeye gidebilirsin dediİlla iki günde bir vermeye gerek yok sanırım benim bat 2 ağustostu 3 ağustosta kan testi verdim 89.97 çıkmıştı. Doktorum tekrar kan vermeme gerek görmedi. Tam bir hafta sonra tekrar kan verdim 2909 çıktı. Sanırım doktorlar değeri iyi görünce iki günde bir istemiyor
Gün aşırı kanda 2katı artması gerekiyor diye biliyorum ben neden öyle bişey dediki anlamadım yani normal gibi görünüyor. Sen üzülme canım su kadın dogum doktorkarı beni delirtcek yaa. Bugünkü sonucun ne zaman cıkacak bi üçüncüyü de görseydi konusmak icin keske
[/QUOTEİki yıldır tedavi görüyorum . Sağlık ocağında veriyorum canm daha hastaneye gitmedim haftaya cuma randevumu aldım hastane için . Pzrtesi cikcakmis sonuç.
Çok üzüldü m aşılama ile gebe kaldım iki yıldır bekliyorduk. Aslında iki katından fazla artmis eşime söylesem o daha çok üzülür. Kan vermiyecem artık haftaya cuma randevu aldım hastaneye gitcem artık.Canım doktor nasıl böyle birşey dedi ki sana 2 kat demek %100 artış demek ama doktorlar %60 kadar artışları kabul ediyorlar senin yerinde olsam o doktora kesinlikle gitmezdim bence artışın iyi görünüyor kendini üzme
Bizim sağlık ocagında da ertesi gün öğleden sonra ckıyor ama ona göre ayarlayabilirsin yinede mesela pazartesi verdin salı cıkacak ama carsamba yine verip perşembe öğrenir osekılde bakabilirsin yada imkanım varsa özelde yaptırabilirsin 7/24İki günde bir kan vermek zorunda mıyız? Mesela ben versem sağlık ocağına bugün Cuma sonuç p.tesi çıkıcak sağlık ocağı evimin alt katında yakın diye oraya gidebilirim katlanış uzayacak nasıl yapayım?
Aynı benim gibi olacak o zaman ben de kan verdikten 7 gün sonra keseyi gördümBenimkide istemedi 7 günlük hesap yaptı keseyi görmeye gidebilirsin dedi
Aminnn çok teşekkür ederim hepimize inşallahOyy maşaallah Rabbim sağlıkla hayırla almayı nasip etsin inşaallahcanım bu tam kaça kaçta göründü ve karından mı alttan mı belki yazmıssındır da ama göremedim
İnşallah canm çok tşk ederim.Seni cok iyi anlıyorum bende asılamayla hamile kaldım uzun zamandır da ugrasıyordum cok.şükür tuttu moralini yüksek tut sana bunu söyleyen de aile hekimidir Allah bilir hiç üzülme pozitif düşün gayet iyi değerin
Aynen öyle söyleniyor benim sabah kusmalarim başladı. Midem de bulanıyor yağlı ekşi acılı yemeklerden uzak duruyorumKalp atısını duyan arkadaşlarım kusmanız falan varmı benim sadece kokular karısınca car. Bir rivayete göre doktorlar kalbi atmaya başlayınca bulantı kusma Olur diyolarmış
Aaa ne güzelAynı benim gibi olacak o zaman ben de kan verdikten 7 gün sonra keseyi gördüm
Benim yok inşallah sağlıklı gider ve olmazAynen öyle söyleniyor benim sabah kusmalarim başladı. Midem de bulanıyor yağlı ekşi acılı yemeklerden uzak duruyorum
İnşallh canım benimde yok güzel gider inşallah herşeycanım ben kızımda hiç kusmadım şimdi ellerinden öper teyzesi koca kız oldu
Canım 883 cıktıgı içinmi öyle dedi yoksa 3.kes kan verdin omu düşük cıktı anlamadım bence 366 dan 883 cok iyi eğer kafana takılıcaksa bi daha ver artısa bakGünaydın kizlar. Pzrtesi kan verdim 366 çıktı. Çarşamba verdim 883 çıktı. Bugünde verdim kan ama doktor bana kan sonucun iki katı artmamis dedi. Bende 730 olması gerekirken 883 olmuş dedim . Hergun mu kan verilmeli iki katı günlük mu artmalı canm cokk skildiaşılama ile gebe kaldım 5+1 oluyor.
Valla benim mide yanmam bide kokulara karşı hassasiyetten baika bişey yok bakalım cuma belli oluro doğru olsa hiç bulantı yaşamayanlar var onlara ne demeli :)
Canım için çok çok rahat olsun artışın süper direk keseyi görmeye git bence de benim de değerlerim senin gibiydi aynı keseyi gördük çokta iyiÇok üzüldü m aşılama ile gebe kaldım iki yıldır bekliyorduk. Aslında iki katından fazla artmis eşime söylesem o daha çok üzülür. Kan vermiyecem artık haftaya cuma randevu aldım hastaneye gitcem artık.