2021 Nisan Anneleri

Valla benim mide yanmam bide kokulara karşı hassasiyetten baika bişey yok bakalım cuma belli olur😊 inşallah kusması olmayan şanslı kişilerden olurum☺
hiç hamile değilmiş gibi 9 ay boyunca rahat olanlar var. Bişeye bağlamamak lazım bence 😊 ilk zamanlar çok bel ağrısı çektim sonra mide bulantısı aşırı halsizlik ama bugün cok iyiyim cok sükür :)

Aminnn çok teşekkür ederim hepimize inşallah 🥰 tam 5+5 te göründü. 40. gün... alttan bu şekilde göründü. Üstten kese bile belli belirsizdi
Anladım canım 4+3te alttan görünmüştü benimde bakalım 5+6 da kontrolüm var gelişimine bakalım dedi de ondan sordum😅

kızlar ben bir kez battan önceki gün kan verdim 109 gibi bir değer çıkmıştı. Sonrasında daha hiç vermedim. Kontrol tarihimi bekledim. Doktorum iki de bir kan verme, Sağlıklı bir gebelik olursa kontrolde görürüz, sağlıksız ise zaten düşer. Bu pandemi zamabi
Benim yok inşallah sağlıklı gider ve olmaz
insaallah canım, annemde böyleymiş, ablalarimda... sanırım genetik

hiç hamile değilmiş gibi 9 ay boyunca rahat olanlar var. Bişeye bağlamamak lazım bence 😊 ilk zamanlar çok bel ağrısı çektim sonra mide bulantısı aşırı halsizlik ama bugün cok iyiyim cok sükür :)
İyi bari içim rahatlıyo yoksa bende biliyorum ama vakit gecmiyo😊

Kızlar doktordan çıktım şimdi..Şükürler olsun herşey yolunda ..Erken yumurtlamissin 7+1 günlük bebeğin dedi..Kocaman olmuş 1 cm 😊 dedi..Kalp atışını da dinledik..Çok sevindim darısı bekleyenlere inşallah...
Ay canım cok sevindim darısı hepimizin başına inşallah😊

Hamilelik+ diye bi uygulama var, orada gördüm zencefili fazla tüketmemek gerekiyormuş normalde de. Herşeyin kokusu burnuma geliyor, kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Bi bakayım ama tekrar canım sağol.
Bende öyleyim ya koku gelince midem tuhaf oluyo bi ara iyi bi ara kötüyüm

Kızlar doktordan çıktım şimdi..Şükürler olsun herşey yolunda ..Erken yumurtlamissin 7+1 günlük bebeğin dedi..Kocaman olmuş 1 cm 😊 dedi..Kalp atışını da dinledik..Çok sevindim darısı bekleyenlere inşallah...
Maşaallah canım Rabbim sağlıklıca devam ettirsin inşaallah🙏 ayy bende çok heyecanlıyım yaa pazartesi gelmiyor bir türlü😅

Canım senin belirtin falan neydi gerci sen bizden ileridesin erken yumurtlamıssın ama😊 Z zuzuipek
Canım benim hep mide bulantısı..regl de gecikince test yaptım çıktı işte ..Kanda da çıkınca Dr gitmek için biraz bekledim kalp atışını duymak için..Şükür iyiki beklemişim çok net gördüm ve duydum rahatladım.. normal sata göre 6+3 olmaliydim ama doktor erken yumurtlamissin dedi 7+1 miş.

Canım benim hep mide bulantısı..regl de gecikince test yaptım çıktı işte ..Kanda da çıkınca Dr gitmek için biraz bekledim kalp atışını duymak için..Şükür iyiki beklemişim çok net gördüm ve duydum rahatladım.. normal sata göre 6+3 olmaliydim ama doktor erken yumurtlamissin dedi 7+1 miş.
Cok iyi canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Canım 883 cıktıgı içinmi öyle dedi yoksa 3.kes kan verdin omu düşük cıktı anlamadım bence 366 dan 883 cok iyi eğer kafana takılıcaksa bi daha ver artısa bak
Üçüncü yu bugun verdim canm . Pzrtesi 336 çıktı Çarşamba günü de 883 çıktı. Ndn öyle dedi anlamadim.

X