5+4 te göründü canım 1 hafta sonra kalp atılı duyulur gel dediNe kadarlıkken bu sekılde göründü kese canım kaç mm oldugunu söyledi mi? Hayırlısıyla saglıkla gelsin inşaallah
galiba benim bebişte 8.haftasına kalcakben 4+0da sadece idrar testinde çift çizgi ile öğrendim başka doktora, sağlık ocağına filan gitmedimpandemiden dolayı da açıkcası endişeliyim sürekli hastaneye gitmek istemediğimden sanırım 8. haftada gideceğim
normal canım benim ilk zamanlar cok daha fena ağrıyodu iş yapamıyodum.Kızlar yürüdükçe bel ağrısı olan varmı bende başladI anlamadım Normal bişeydir umarım
Hayirli olsun canim hadi insallahMerhabalar bende Nisan anneleri kervanına katıldım bugün sonucumu aldım inşallah güzel gider herşey
Hmm normal o zaman buluttan nem kapıyoruz vallanormal canım benim ilk zamanlar cok daha fena ağrıyodu iş yapamıyodum.
8.hafta bittiginde mi? Ben de 7. Hafta icinde gitmeyi dusunuyorum ama erken mi olur yaa. Bende pandemiden dolayi kalp atisi falan duyulsun 1 hafta sonra yeniden gitmek zorunda kalmayayim dedim amagaliba benim bebişte 8.haftasına kalcak
ben 4+0da sadece idrar testinde çift çizgi ile öğrendim başka doktora, sağlık ocağına filan gitmedimpandemiden dolayı da açıkcası endişeliyim sürekli hastaneye gitmek istemediğimden sanırım 8. haftada gideceğim
İnşaallah canım ben gittiğimde 4+3dü aşağı yıkarı benimde böyle idi de ondan sordum 5+6da tekrar kontrolüm var gelişimine bakarız dedi heyecanla bekliyorum bakalım5+4 te göründü canım 1 hafta sonra kalp atılı duyulur gel dedi
Kızlar bugün hiç bir belirti yaşamıyorum, umarım bir sıkıntı yoktur. Benim gibi 5. Haftasında olup böyle olan var mıyarın doktora gideceğim çok endişeliyim
öyle canım ama olabiliyoHmm normal o zaman buluttan nem kapıyoruz valla☺
Beyaz iyidirYeni hamişlerimiz hoşgeldiniz
Ben de aslında pek belirti yaşamıyorum ama beyaz renkli akıntım oluyor kızlar benim gibi olan var mı acaba ☺
7.hafta da kalp atışı duyarsın canım8.hafta bittiginde mi? Ben de 7. Hafta icinde gitmeyi dusunuyorum ama erken mi olur yaa. Bende pandemiden dolayi kalp atisi falan duyulsun 1 hafta sonra yeniden gitmek zorunda kalmayayim dedim ama
Tesekkur ederiim. Hayirlisi olsun o zaman7.hafta da kalp atışı duyarsın canım
hepimiz duyalım inşallahTesekkur ederiim. Hayirlisi olsun o zaman
Aminn aminn ama beklemek ayri zor yaa. Hayirlisiyla bi duysaydikkhepimiz duyalım inşallah
Canım sen gördünmü keseni ne alemdesinYeni hamişlerimiz hoşgeldiniz
Ben de aslında pek belirti yaşamıyorum ama beyaz renkli akıntım oluyor kızlar benim gibi olan var mı acaba ☺
Beyaz iyidir☺ Benim sarı oluyo bide progestan kullandıgım için oda beyazya farkedemiyo olabilirim tam ne renk oldugunı
Pazartesi günü kontrolüm vardı canım keseyi gördük çok şükür önümüzdeki çarşamba doktorum kalp atışı için çağırdı bakalım onun heyecanı var şimdiCanım sen gördünmü keseni ne alemdesin
Bende cuma gidicem bakalım normalde 25 ine cagırdıda ben 21 ine aldım senin kese ne kadarlık fotosu varmıİçim rahatladı valla teşekkür ederim ☺
Pazartesi günü kontrolüm vardı canım keseyi gördük çok şükür önümüzdeki çarşamba doktorum kalp atışı için çağırdı bakalım onun heyecanı var şimdi ☺