2021 Nisan Anneleri

galiba benim bebişte 8.haftasına kalcak

galiba benim bebişte 8.haftasına kalcak
8.hafta bittiginde mi? Ben de 7. Hafta icinde gitmeyi dusunuyorum ama erken mi olur yaa. Bende pandemiden dolayi kalp atisi falan duyulsun 1 hafta sonra yeniden gitmek zorunda kalmayayim dedim ama

Anladım canım tercih meselesi tabi ama ben duramam herhalde birde aşılamayla oldu zaten doktor kontrolündeydim doktorumlada hep iletişimde olduğumdan cagırınca gittim hemen

Kızlar bugün hiç bir belirti yaşamıyorum, umarım bir sıkıntı yoktur. Benim gibi 5. Haftasında olup böyle olan var mı yarın doktora gideceğim çok endişeliyim

Yani olabilir kötüyü getirme aklına canım birşey yoktur Allah ın izniyle bende bi bakıyorum hiç bişeyim yok gayet normalim bi bakıyorum midem karısıyo bi değişik oluyorum olumlu düşün güzel olsun
Kızlar bugün hiç bir belirti yaşamıyorum, umarım bir sıkıntı yoktur. Benim gibi 5. Haftasında olup böyle olan var mı yarın doktora gideceğim çok endişeliyim

Yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz
Ben de aslında pek belirti yaşamıyorum ama beyaz renkli akıntım oluyor kızlar benim gibi olan var mı acaba

Yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz
Ben de aslında pek belirti yaşamıyorum ama beyaz renkli akıntım oluyor kızlar benim gibi olan var mı acaba ☺
Beyaz iyidir Benim sarı oluyo bide progestan kullandıgım için oda beyazya farkedemiyo olabilirim tam ne renk oldugunı

Beyaz iyidir☺ Benim sarı oluyo bide progestan kullandıgım için oda beyazya farkedemiyo olabilirim tam ne renk oldugunı

İçim rahatladı valla teşekkür ederim
Canım sen gördünmü keseni ne alemdesin
Pazartesi günü kontrolüm vardı canım keseyi gördük çok şükür önümüzdeki çarşamba doktorum kalp atışı için çağırdı bakalım onun heyecanı var şimdi

Bende cuma gidicem bakalım normalde 25 ine cagırdıda ben 21 ine aldım senin kese ne kadarlık fotosu varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…