Kaç haftalıksın sat kaç canım?Sizinle de tarihlerimiz aynı benim de hicbir belirtim yok 1 haftadır doktor kontrolünü bekliyorum sabırsızlıkla
Hayırlı olsun valla bizde öğendiğimizden beri eli elime değmediKızlar bende doktordan geldim şimdi çok şükür keseyi gördük biraz zorlandık çünkü doktor rahmin sola dönmüş dedi böyle bir bilginiz var mı ya ilişkiye kesinlikle girmeyin dedi bir hafta sonra tekrar kontrol edecek zaten tüp bebek olduğu için 2 aydır yasak
Yok canım bende olmadıKızlar sizinde karnınız kasınıyomu arada ya benim kasıgıma dogru kasınıyo arada simdiden olurmu ki
Bende bişey göremedim yakınlaştırıp atarmısınUltrasonumda böyle kızlar içini dolu gibi görüyorum dedi doktor tabi ama ben birşey göremiyorum ☺
Merhabalar bende Nisan anneleri kervanına katıldım bugün sonucumu aldım inşallah güzel gider herşey
Kızlar sizinde karnınız kasınıyomu arada ya benim kasıgıma dogru kasınıyo arada simdiden olurmu ki
[/QUOT
hayır canım olmaz ona daha coook var..göğüs kalınabilir bu ara...
Yok canm ya hep stres bu işler her kontrolde acaba ne olcak diye tedirgin olurumİnşallah canım bir kalp atışı duyduk mu tamamdır
Hayırlı olsun canmMerhabalar bende Nisan anneleri kervanına katıldım bugün sonucumu aldım inşallah güzel gider herşey
Ama hissetmeye başlıyorsun ya hani bir süre sonra....önce balık gibi gluk gluk hissediyorsun ya da baloncuk patlıyor gibi...sonra sonra hareketleri bebek yukarıçıktıkça büyüdükçe artıyor.çok sabır istiyor evetYok canm ya hep stres bu işler her kontrolde acaba ne olcak diye tedirgin olurum
Hepimize Allah kolaylık versin inşallahAma hissetmeye başlıyorsun ya hani bir süre sonra....önce balık gibi gluk gluk hissediyorsun ya da baloncuk patlıyor gibi...sonra sonra hareketleri bebek yukarıçıktıkça büyüdükçe artıyor.çok sabır istiyor evet
Bilmiyorum farklı bişeyden ozaman ama dikkatimi cekti arada oluyor böyle tatlı tatlı kaşınıyor. Göğüslerimde ilk zamanlar kasıntı oluyordu suan kasıntı yok ama acıyo dördüncü hafta hiç gecmedi acısı devam bakalm@Montessoriannesi
Bu yolda çekilen çile kutsaldır diyoruz yolumuza devam ediyoruzHayırlı olsun valla bizde öğendiğimizden beri eli elime değmedi
Bende bişey göremedim yakınlaştırıp atarmısın☺ Belki vardır bişey
Bende görmedim ama kendisi yakınlaştırıO baktı içi boş değil haftaya daha net görünür dediBende bişey göremedim yakınlaştırıp atarmısın☺ Belki vardır bişey
Kız ben mart annesiyim benim hiç bulantım olmadı ama bebişi kalp atışı var normal ilerliyor merak etme 6. Haftada bir ihtimal olur belirti ve en büyük belirti emin ol göğüslerBenimde hiççç belirti yok bugün aklıma kötü şeyler geliyor
öyle düşünme canım. Benim de bu sabah bulantım olmadı ama niye kötü düşünim kiii
aaa ne zaman gideceksiniz kontrole ben henüz hiç gitmedimSizinle de tarihlerimiz aynı benim de hicbir belirtim yok 1 haftadır doktor kontrolünü bekliyorum sabırsızlıkla