2021 Nisan Anneleri

Ay cok sevindim ya iyiki alttan baktırmıssın benim kese net gözüktü üstten büyüktü demekki alttan baksa benimde varsa herşey cıkıcaktı Bana pazartesi 5 haftalık dedi seninle yakın sanırım
Aynen 4 temmuz benim son bat. Ayni günler dogurabiliriz ☺ evet gorunurdu kesin.

Aminnnn hepimizin ki inşallah sağlıkla ilerlesin. Güzel haberler motive ediyor hepimizi
evet yaaa ruyalarimizi yazsak kaç filmlik senaryo olur Allah bilir

Valla ben temmuz 1 de düşük yaptım doktor 5 haftalık dedi pazartesi ordan hesapladım☺ Haftaya belli olur artık benim
Aynennn düşük sonrası hemen olmuş. Çok şükür. Evet görünür kesin kaç haftalık olduğu ve muhtemel doğum tarihi ☺

ben yarin 6+6da ilk kez doktora gidecegim. ultrasonla bakar mi bilmiyorum. 7+2de de ultrason randevum var. o zaman kalp atışı duyulur mu acaba?

Iyi akşamlar kızlar bugün belirtim yok demiştim ağzımı hayra açsaymışım keşke 5+3 teyim aktif çalışıyorum. Bugün akşam üstü wcde bir anlık kan gördüm sonra peçeteye de hafif pembemsi bir leke hemen doktorumu aradım ilk gördüğüm kanı sordu mercimek gibi bi kan pıhtısıydı sanırım dedim emin değildim çünkü anlık bisey gördüm ama sulu değildi. Dr için kolay tabi hmm o zaman düşük olabilir cok erken bisey yapılamaz düşerse düşer gibi konustu. Işteyim elim ayağım boşaldı başladım ağlamaya hemen eşim gelip aldı özel aciline gittik 5i geciyodu saat ultrasonla bakmak için yarını bekleyin yada tıp fakültesine gidin dedi acil doktoru da. Fakülteye gittik vajinal ultrason yaptı şükür ki kese de içinde minik hare de yerli yerindeydi doktor korkma bisey yok dedi. Çok zor saatler geçirdim hala da çok korkuyorum Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin birbirimize dua edelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Kız ben hemşireyim istesem elimiz altında ultrason cihazı var ama sabretmekle sabretmemek arasındayım işte napım
çocukta sabırsız olmasın sonraaa herşey yolunda güzel ilerliyor. Daha önce yaşadıklarını yaşamıcasın mucizen seninle❤

canım nasıl korkmuşsunnn. Neyse ki miniğin seninleymiş❤ doktorlar bizim gibi düşünemiyo tabi.. ama keşke halden anlasalar bizim için düşerse düşer değil işte biz öğrendiğimiz andan itibaren cok benimsiyoruz

Masallah sübhanallah..Çok sevindim senin adına sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallah..Darısı biz bekleyenlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…