Aynen 4 temmuz benim son bat. Ayni günler dogurabiliriz ☺ evet gorunurdu kesin.Ay cok sevindim ya iyiki alttan baktırmıssınbenim kese net gözüktü üstten büyüktü demekki alttan baksa benimde varsa herşey cıkıcaktı Bana pazartesi 5 haftalık dedi seninle yakın sanırım
Kız ben hemşireyim istesem elimiz altında ultrason cihazı varsen eve bi ultrason cihazı al 9 ay dayanamazsın böyleee
Aminnnn hepimizin ki inşallah sağlıkla ilerlesin. Güzel haberler motive ediyor hepimiziGözün aydın canım hep böyle sağlıklı ilerler inşallahcanım hamileler kabus görürmüş genelde bende hamile oldugumu öğrenmeden önce çok kötü rüyalar gördüm böyle yaşayan çokmuş.
Valla ben temmuz 1 de düşük yaptım doktor 5 haftalık dedi pazartesi ordan hesapladımAynen 4 temmuz benim son bat. Ayni günler dogurabiliriz ☺ evet gorunurdu kesin.
Yaa bende bu fotodan istiyorummkızlar bu benim fasulyemin ilk fotoğrafı ☺
Aynennn düşük sonrası hemen olmuş. Çok şükür. Evet görünür kesin kaç haftalık olduğu ve muhtemel doğum tarihi ☺Valla ben temmuz 1 de düşük yaptım doktor 5 haftalık dedi pazartesi ordan hesapladım☺ Haftaya belli olur artık benim
çocukta sabırsız olmasın sonraaaKız ben hemşireyim istesem elimiz altında ultrason cihazı varama sabretmekle sabretmemek arasındayım işte napım
6+6 da bile duyulabilirben yarin 6+6da ilk kez doktora gidecegim. ultrasonla bakar mi bilmiyorum. 7+2de de ultrason randevum var. o zaman kalp atışı duyulur mu acaba?
canım nasıl korkmuşsunnn. Neyse ki miniğin seninleymiş❤ doktorlar bizim gibi düşünemiyo tabi.. ama keşke halden anlasalar bizim için düşerse düşer değil işteIyi akşamlar kızlar bugün belirtim yok demiştim ağzımı hayra açsaymışım keşke 5+3 teyim aktif çalışıyorum. Bugün akşam üstü wcde bir anlık kan gördüm sonra peçeteye de hafif pembemsi bir leke hemen doktorumu aradım ilk gördüğüm kanı sordu mercimek gibi bi kan pıhtısıydı sanırım dedim emin değildim çünkü anlık bisey gördüm ama sulu değildi. Dr için kolay tabi hmm o zaman düşük olabilir cok erken bisey yapılamaz düşerse düşer gibi konustu. Işteyim elim ayağım boşaldı başladım ağlamaya hemen eşim gelip aldı özel aciline gittik 5i geciyodu saat ultrasonla bakmak için yarını bekleyin yada tıp fakültesine gidin dedi acil doktoru da. Fakülteye gittik vajinal ultrason yaptı şükür ki kese de içinde minik hare de yerli yerindeydi doktor korkma bisey yok dedi. Çok zor saatler geçirdim hala da çok korkuyorum Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin birbirimize dua edelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Canım yüksek ihtimalle 6+6 da da duyacaktır diye düşünüyorum benim doktor 6+5 te kalp atışını duymak için çağırdıben yarin 6+6da ilk kez doktora gidecegim. ultrasonla bakar mi bilmiyorum. 7+2de de ultrason randevum var. o zaman kalp atışı duyulur mu acaba?
Bebeği görebildi mi doktor bir şey söyledi mi bana söylemedi de ondan soruyorumkızlar bu benim fasulyemin ilk fotoğrafı ☺
çok tatlııııkızlar bu benim fasulyemin ilk fotoğrafı ☺
Ben duydum canım 6+3, te darısı sanaAllah ne verdiyse artık .. Kızımda 6 küsürlerde kalp sesini karından duymuştuk.Yarın 6+3 belki duyarım umudu ile gideceğim. Bir de boşa heveslenmiyim kese falan varmı herşey yolundamı bakılsın..
6+3 de duydum canım benben yarin 6+6da ilk kez doktora gidecegim. ultrasonla bakar mi bilmiyorum. 7+2de de ultrason randevum var. o zaman kalp atışı duyulur mu acaba?
Vallaha hayırlısı canım.Yarin göreceğiz inşallah ne varmış..Ikiz gebelik var diye tahmin ediyorum canım sende ☺ hadi hayırlısı
Ayy çok amin inşallah ben de duyarım da şu çektiğim mide bulantisina moral olur..Ben duydum canım 6+3, te darısı sana
Masallah sübhanallah..Çok sevindim senin adına sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallah..Darısı biz bekleyenlere..Kızlar bugün kontrole gittim çok heyecanlandım. Üstten sadece kese gorunuyordu belli belirsiz, alttan bakabilirim istersen dedi bende kabul ettim. Alttan çok net kese ve bebiş göründü hatta kalp atışı bile belli oluyordu gösterdi bak pıt pıt hareket eden yer bebeğinin kalbi dedi. Çok şükür hersey yolunda. Bir ay sonra gel dedi. Testlerinide aile hekiminden ücretsiz yaptırabilirsin masrafa gerek yok dedi. Doktorumu çok seviyorum,
Elhamdülillah darısı sizlere olsun. İçim cok rahatladı dün gece sabaha kadar hep kabuslar görüp durmuştum. Doktorum her şey yolunda deyince rahatladım.