2021 Nisan Anneleri

İçim rahatladı valla teşekkür ederim ☺

Pazartesi günü kontrolüm vardı canım keseyi gördük çok şükür önümüzdeki çarşamba doktorum kalp atışı için çağırdı bakalım onun heyecanı var şimdi ☺🌸
Bende pazartesi gördüm keseyi 5 haftalık dedi 15 gün sonra gel dedi seni neden erken çagırmış ne güzel☺️

Bende pazartesi gördüm keseyi 5 haftalık dedi 15 gün sonra gel dedi seni neden erken çagırmış ne güzel☺
Ne kadarlık olduğunu söylemedi ama kesesini oluşturuyor dedi kesemiz daha ufacık ☺️
image.jpg
Valla günler geçmiyor heyecandan duymak için sabırsızlanıyoruz eminim sen de öylesindir 🥰

Ne kadarlık olduğunu söylemedi ama kesesini oluşturuyor dedi kesemiz daha ufacık ☺Eki Görüntüle 2674916 Valla günler geçmiyor heyecandan duymak için sabırsızlanıyoruz eminim sen de öylesindir 🥰
Aynen canım hemde nası bos gebelik gecirdim Ondan cok korkuyorum ama bakalım cuma belli olur bişeyler Seninkide minnoş daha😊 Benimkise bu teyzesi

Eklentiler

• A7673CA6-85F4-4099-9FBA-93DF959246F6.jpeg
    A7673CA6-85F4-4099-9FBA-93DF959246F6.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 28
Bende dün kan testine gittim 273 olan değerim gün aşırı baktırdığımda 628 olmuş çok şükür😍
Doktoru randevu için aradığımda 10gün sonra gelmemi söyledi şuan 4+4 üm şu 10 gün çok zor geçecek 😅

Aynen canım hemde nası bos gebelik gecirdim Ondan cok korkuyorum ama bakalım cuma belli olur bişeyler Seninkide minnoş daha😊 Benimkise bu teyzesi
Oy maşallah 🥰 bende kimyasal yaşadım o yüzden hep olumsuza gitse de aklım pozitif düşünmeye çalışıyorum 🥰 inşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize

Bende dün kan testine gittim 273 olan değerim gün aşırı baktırdığımda 628 olmuş çok şükür😍
Doktoru randevu için aradığımda 10gün sonra gelmemi söyledi şuan 4+4 üm şu 10 gün çok zor geçecek 😅
Ay valla sizin doktorlar cok iyi beni neden 15 gün sonraya cagırdı gerci bende 11 gün sonrasına randevu aldım ama☺️

Oy maşallah 🥰 bende kimyasal yaşadım o yüzden hep olumsuza gitse de aklım pozitif düşünmeye çalışıyorum 🥰 inşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize
Ay canım değerin cok iyi keseyi görürsen garanti bende kimyasal yaşadım 3 kez boş gebelikte yaşadım ondan hep olumsuz düşünüyorum valla

Yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz 😍
Ben de aslında pek belirti yaşamıyorum ama beyaz renkli akıntım oluyor kızlar benim gibi olan var mı acaba ☺
Bende de var bu akıntı ama rahim hazırlığı korkulacak bir şey yok. Kızımda da vardı.
Kızlar bugün hiç bir belirti yaşamıyorum, umarım bir sıkıntı yoktur. Benim gibi 5. Haftasında olup böyle olan var mı:KK28: yarın doktora gideceğim çok endişeliyim
Korkma canım kızımda da ilk haftalarda bazı günler hiç belirtim olmuyordu, bebeğin seninledir inşallah. Herkesin hamileliği aynı olmayabiliyor.

Benim bulantım adetim gecikmeden başladı. Hep öyle oluyor zaten bende hatta iki gün öncesinde gece bulantıdan uyuyamadım ve aşırı kustum tabi aklıma gelmedi daha var diye.. Regl 27 temmuzdu 29 temmuzda test yaptım koyu çift çizgi ve kan 4059 çıktı..o günden beridir bulantı tiksinme kusma devam..
Ikiz gebelik var diye tahmin ediyorum canım sende ☺ hadi hayırlısı

Ay valla sizin doktorlar cok iyi beni neden 15 gün sonraya cagırdı gerci bende 11 gün sonrasına randevu aldım ama☺
Ben daha hiç gitmedim randevu için aradığımda 10 gün sonraya gelmemi söylediler. 6. Haftama denk geliyo inşallah kendini de kalbini de hepsini birlikte görmek nasip olur 😍

Kızlar bugün kontrole gittim çok heyecanlandım. Üstten sadece kese gorunuyordu belli belirsiz, alttan bakabilirim istersen dedi bende kabul ettim. Alttan çok net kese ve bebiş göründü hatta kalp atışı bile belli oluyordu gösterdi bak pıt pıt hareket eden yer bebeğinin kalbi dedi. Çok şükür hersey yolunda. Bir ay sonra gel dedi. Testlerinide aile hekiminden ücretsiz yaptırabilirsin masrafa gerek yok dedi. Doktorumu çok seviyorum,
Elhamdülillah darısı sizlere olsun. İçim cok rahatladı dün gece sabaha kadar hep kabuslar görüp durmuştum. Doktorum her şey yolunda deyince rahatladım.

Kızlar bugün kontrole gittim çok heyecanlandım. Üstten sadece kese gorunuyordu belli belirsiz, alttan bakabilirim istersen dedi bende kabul ettim. Alttan çok net kese ve bebiş göründü hatta kalp atışı bile belli oluyordu gösterdi bak pıt pıt hareket eden yer bebeğinin kalbi dedi. Çok şükür hersey yolunda. Bir ay sonra gel dedi. Testlerinide aile hekiminden ücretsiz yaptırabilirsin masrafa gerek yok dedi. Doktorumu çok seviyorum,
Elhamdülillah darısı sizlere olsun. İçim cok rahatladı dün gece sabaha kadar hep kabuslar görüp durmuştum. Doktorum her şey yolunda deyince rahatladım.
Ay cok sevindim ya iyiki alttan baktırmıssın 😊 benim kese net gözüktü üstten büyüktü demekki alttan baksa benimde varsa herşey cıkıcaktı Bana pazartesi 5 haftalık dedi seninle yakın sanırım

Gözün aydın canım hep böyle sağlıklı ilerler inşallah 😍 canım hamileler kabus görürmüş genelde bende hamile oldugumu öğrenmeden önce çok kötü rüyalar gördüm böyle yaşayan çokmuş.

X