2021 Nisan Anneleri

Kızlar bende doktordan geldim şimdi çok şükür keseyi gördük biraz zorlandık çünkü doktor rahmin sola dönmüş dedi böyle bir bilginiz var mı ya ilişkiye kesinlikle girmeyin dedi bir hafta sonra tekrar kontrol edecek zaten tüp bebek olduğu için 2 aydır yasak 🤣🤣🤣
ay ilk defa duydum o nasıl oluyr ki :KK48: hadi sağ salim gelsin inşallah

Benim bulantım kusmam devam ediyor ...Dün iki damla leke vardı demiştim zaten.Bugün de 1 damla pede gelmiş. Göğüsler acıyor.Sancılar hep var belde ve kasıkta hafif hafif. Ve yarın dr kontrolüm saat 1 de sabırsızlanıyorum bakalım ne haldeyiz..

Benim bulantım kusmam devam ediyor ...Dün iki damla leke vardı demiştim zaten.Bugün de 1 damla pede gelmiş. Göğüsler acıyor.Sancılar hep var belde ve kasıkta hafif hafif. Ve yarın dr kontrolüm saat 1 de sabırsızlanıyorum bakalım ne haldeyiz..
Kalp atısı içinmi gidiceksiniz yoksa kese içinmi

Birde bulantı kusma ne zaman başladı

Allah ne verdiyse artık .. Kızımda 6 küsürlerde kalp sesini karından duymuştuk.Yarın 6+3 belki duyarım umudu ile gideceğim. Bir de boşa heveslenmiyim kese falan varmı herşey yolundamı bakılsın..
Aynen duyma ihtimalin var inşallah duyarsın☺️

Birde bulantı kusma ne zaman başladı
Benim bulantım adetim gecikmeden başladı. Hep öyle oluyor zaten bende hatta iki gün öncesinde gece bulantıdan uyuyamadım ve aşırı kustum tabi aklıma gelmedi daha var diye.. Regl 27 temmuzdu 29 temmuzda test yaptım koyu çift çizgi ve kan 4059 çıktı..o günden beridir bulantı tiksinme kusma devam..

Evet beni doktorum kan degerlerime göre cagırdı gecen hafta cuma gittim 4+3de keseyi gördük çok şükür minnak bişeydi 4mm💞🤗 on gün sonra tekrar çağırdı kese gelişimine bakalım dedi kalp atısını sordum onada onbeş güne duyarız muhtemelen dedi hayırlısıyla inşaallah🙏 sen nezaman gitmeyi düşünüyorsn nezaman öğrendin
Yok henüz gitmedim :olamaz: sen gittin mi?

Benim bulantım adetim gecikmeden başladı. Hep öyle oluyor zaten bende hatta iki gün öncesinde gece bulantıdan uyuyamadım ve aşırı kustum tabi aklıma gelmedi daha var diye.. Regl 27 temmuzdu 29 temmuzda test yaptım koyu çift çizgi ve kan 4059 çıktı..o günden beridir bulantı tiksinme kusma devam..
Baya yüksek cıkmıs senin belirtileri fazla yaşıyosun☺️

Evet beni doktorum kan degerlerime göre cagırdı gecen hafta cuma gittim 4+3de keseyi gördük çok şükür minnak bişeydi 4mm💞🤗 on gün sonra tekrar çağırdı kese gelişimine bakalım dedi kalp atısını sordum onada onbeş güne duyarız muhtemelen dedi hayırlısıyla inşaallah🙏 sen nezaman gitmeyi düşünüyorsn nezaman öğrendin
ben 4+0da sadece idrar testinde çift çizgi ile öğrendim başka doktora, sağlık ocağına filan gitmedim :olamaz: pandemiden dolayı da açıkcası endişeliyim sürekli hastaneye gitmek istemediğimden sanırım 8. haftada gideceğim :KK3:

Kızlar yürüdükçe bel ağrısı olan varmı bende başladI anlamadım Normal bişeydir umarım

X