- 16 Ağustos 2017
- 386
- 267
- 34
Yok henüz gitmedim sen gittin mi?Amin inşaallah hosgeldin canım doğum tarihlerimiz aynı görünüyor doktora gittin mi hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok henüz gitmedim sen gittin mi?Amin inşaallah hosgeldin canım doğum tarihlerimiz aynı görünüyor doktora gittin mi hiç
kalp atışını ne zaman duydunuz acaba?Kız ben mart annesiyim benim hiç bulantım olmadı ama bebişi kalp atışı var normal ilerliyor merak etme 6. Haftada bir ihtimal olur belirti ve en büyük belirti emin ol göğüsler
ay ilk defa duydum o nasıl oluyr ki hadi sağ salim gelsin inşallahKızlar bende doktordan geldim şimdi çok şükür keseyi gördük biraz zorlandık çünkü doktor rahmin sola dönmüş dedi böyle bir bilginiz var mı ya ilişkiye kesinlikle girmeyin dedi bir hafta sonra tekrar kontrol edecek zaten tüp bebek olduğu için 2 aydır yasak
ben 5+2deyimBelirti hissetmeyen gebeş kardeşlerim kaçıncı haftanızdasınız? Yazıverseniz...
Ne güzel demiş Göremedim bende ama dediyse vardırBende görmedim ama kendisi yakınlaştırıO baktı içi boş değil haftaya daha net görünür dedi
Geçen hafta ne durumdaydın kuzum...ben 5+2deyim
Canım benim bi göğüslerim şiş arada belim ağrıyo adet gibi korkmuyo değilim ama herkesin olacak yada olmayacak diye bişey yokBelirti hissetmeyen gebeş kardeşlerim kaçıncı haftanızdasınız? Yazıverseniz...
Canım benim bi göğüslerim şiş arada
Kalp atısı içinmi gidiceksiniz yoksa kese içinmiBenim bulantım kusmam devam ediyor ...Dün iki damla leke vardı demiştim zaten.Bugün de 1 damla pede gelmiş. Göğüsler acıyor.Sancılar hep var belde ve kasıkta hafif hafif. Ve yarın dr kontrolüm saat 1 de sabırsızlanıyorum bakalım ne haldeyiz..
Birde bulantı kusma ne zaman başladıBenim bulantım kusmam devam ediyor ...Dün iki damla leke vardı demiştim zaten.Bugün de 1 damla pede gelmiş. Göğüsler acıyor.Sancılar hep var belde ve kasıkta hafif hafif. Ve yarın dr kontrolüm saat 1 de sabırsızlanıyorum bakalım ne haldeyiz..
Allah ne verdiyse artık .. Kızımda 6 küsürlerde kalp sesini karından duymuştuk.Yarın 6+3 belki duyarım umudu ile gideceğim. Bir de boşa heveslenmiyim kese falan varmı herşey yolundamı bakılsın..Kalp atısı içinmi gidiceksiniz yoksa kese içinmi
Aynen duyma ihtimalin var inşallah duyarsınAllah ne verdiyse artık .. Kızımda 6 küsürlerde kalp sesini karından duymuştuk.Yarın 6+3 belki duyarım umudu ile gideceğim. Bir de boşa heveslenmiyim kese falan varmı herşey yolundamı bakılsın..
Benim bulantım adetim gecikmeden başladı. Hep öyle oluyor zaten bende hatta iki gün öncesinde gece bulantıdan uyuyamadım ve aşırı kustum tabi aklıma gelmedi daha var diye.. Regl 27 temmuzdu 29 temmuzda test yaptım koyu çift çizgi ve kan 4059 çıktı..o günden beridir bulantı tiksinme kusma devam..Birde bulantı kusma ne zaman başladı
Ne kadarlıkken bu sekılde göründü kese canım kaç mm oldugunu söyledi mi? Hayırlısıyla saglıkla gelsin inşaallahBende görmedim ama kendisi yakınlaştırıO baktı içi boş değil haftaya daha net görünür dedi
Yok henüz gitmedim sen gittin mi?
Baya yüksek cıkmıs senin belirtileri fazla yaşıyosunBenim bulantım adetim gecikmeden başladı. Hep öyle oluyor zaten bende hatta iki gün öncesinde gece bulantıdan uyuyamadım ve aşırı kustum tabi aklıma gelmedi daha var diye.. Regl 27 temmuzdu 29 temmuzda test yaptım koyu çift çizgi ve kan 4059 çıktı..o günden beridir bulantı tiksinme kusma devam..
Geçen haftada sadece kasığım da ara ara batma oluyordu bu hafta o da yokGeçen hafta ne durumdaydın kuzum...
ben 4+0da sadece idrar testinde çift çizgi ile öğrendim başka doktora, sağlık ocağına filan gitmedim pandemiden dolayı da açıkcası endişeliyim sürekli hastaneye gitmek istemediğimden sanırım 8. haftada gideceğimEvet beni doktorum kan degerlerime göre cagırdı gecen hafta cuma gittim 4+3de keseyi gördük çok şükür minnak bişeydi 4mm on gün sonra tekrar çağırdı kese gelişimine bakalım dedi kalp atısını sordum onada onbeş güne duyarız muhtemelen dedi hayırlısıyla inşaallah sen nezaman gitmeyi düşünüyorsn nezaman öğrendin