• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar bende doktordan geldim şimdi çok şükür keseyi gördük biraz zorlandık çünkü doktor rahmin sola dönmüş dedi böyle bir bilginiz var mı ya ilişkiye kesinlikle girmeyin dedi bir hafta sonra tekrar kontrol edecek zaten tüp bebek olduğu için 2 aydır yasak 🤣🤣🤣

Ultrasonumda böyle kızlar içini dolu gibi görüyorum dedi doktor tabi ama ben birşey göremiyorum ☺️

Eklentiler

• 2419556E-E438-4854-98EF-789649AB2F15.jpeg
    2419556E-E438-4854-98EF-789649AB2F15.jpeg
    121,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar sizinde karnınız kasınıyomu arada ya benim kasıgıma dogru kasınıyo arada simdiden olurmu ki🤔

Kızlar bende doktordan geldim şimdi çok şükür keseyi gördük biraz zorlandık çünkü doktor rahmin sola dönmüş dedi böyle bir bilginiz var mı ya ilişkiye kesinlikle girmeyin dedi bir hafta sonra tekrar kontrol edecek zaten tüp bebek olduğu için 2 aydır yasak 🤣🤣🤣
Hayırlı olsun valla bizde öğendiğimizden beri eli elime değmedi😂😂

Yok canm ya hep stres bu işler her kontrolde acaba ne olcak diye tedirgin olurum 😔😔
Ama hissetmeye başlıyorsun ya hani bir süre sonra....önce balık gibi gluk gluk hissediyorsun ya da baloncuk patlıyor gibi...sonra sonra hareketleri bebek yukarıçıktıkça büyüdükçe artıyor.çok sabır istiyor evet🙂

Ama hissetmeye başlıyorsun ya hani bir süre sonra....önce balık gibi gluk gluk hissediyorsun ya da baloncuk patlıyor gibi...sonra sonra hareketleri bebek yukarıçıktıkça büyüdükçe artıyor.çok sabır istiyor evet🙂
Hepimize Allah kolaylık versin inşallah ☺️☺️

Bende bişey göremedim yakınlaştırıp atarmısın☺ Belki vardır bişey
Bende görmedim ama kendisi yakınlaştırıO baktı içi boş değil haftaya daha net görünür dedi

Eklentiler

• B6F44F61-3187-4C9A-973E-95452BFD25EE.jpeg
    B6F44F61-3187-4C9A-973E-95452BFD25EE.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 39
Benimde hiççç belirti yok bugün aklıma kötü şeyler geliyor :110:
Kız ben mart annesiyim benim hiç bulantım olmadı ama bebişi kalp atışı var normal ilerliyor merak etme 6. Haftada bir ihtimal olur belirti ve en büyük belirti emin ol göğüsler

Back