2021 Nisan Anneleri

ben 4+0da sadece idrar testinde çift çizgi ile öğrendim başka doktora, sağlık ocağına filan gitmedim :olamaz: pandemiden dolayı da açıkcası endişeliyim sürekli hastaneye gitmek istemediğimden sanırım 8. haftada gideceğim :KK3:
galiba benim bebişte 8.haftasına kalcak :KK70:

Anladım canım tercih meselesi tabi ama ben duramam herhalde birde aşılamayla oldu zaten doktor kontrolündeydim doktorumlada hep iletişimde olduğumdan cagırınca gittim hemen😅
ben 4+0da sadece idrar testinde çift çizgi ile öğrendim başka doktora, sağlık ocağına filan gitmedim :olamaz: pandemiden dolayı da açıkcası endişeliyim sürekli hastaneye gitmek istemediğimden sanırım 8. haftada gideceğim :KK3:

Kızlar bugün hiç bir belirti yaşamıyorum, umarım bir sıkıntı yoktur. Benim gibi 5. Haftasında olup böyle olan var mı:KK28: yarın doktora gideceğim çok endişeliyim

Yani olabilir kötüyü getirme aklına canım birşey yoktur Allah ın izniyle bende bi bakıyorum hiç bişeyim yok gayet normalim bi bakıyorum midem karısıyo bi değişik oluyorum olumlu düşün güzel olsun🙏
Kızlar bugün hiç bir belirti yaşamıyorum, umarım bir sıkıntı yoktur. Benim gibi 5. Haftasında olup böyle olan var mı:KK28: yarın doktora gideceğim çok endişeliyim

Yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz 😍
Ben de aslında pek belirti yaşamıyorum ama beyaz renkli akıntım oluyor kızlar benim gibi olan var mı acaba ☺️

Yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz 😍
Ben de aslında pek belirti yaşamıyorum ama beyaz renkli akıntım oluyor kızlar benim gibi olan var mı acaba ☺
Beyaz iyidir☺️ Benim sarı oluyo bide progestan kullandıgım için oda beyazya farkedemiyo olabilirim tam ne renk oldugunı

Beyaz iyidir☺ Benim sarı oluyo bide progestan kullandıgım için oda beyazya farkedemiyo olabilirim tam ne renk oldugunı

İçim rahatladı valla teşekkür ederim ☺️
Canım sen gördünmü keseni ne alemdesin
Pazartesi günü kontrolüm vardı canım keseyi gördük çok şükür önümüzdeki çarşamba doktorum kalp atışı için çağırdı bakalım onun heyecanı var şimdi ☺️🌸

İçim rahatladı valla teşekkür ederim ☺

Pazartesi günü kontrolüm vardı canım keseyi gördük çok şükür önümüzdeki çarşamba doktorum kalp atışı için çağırdı bakalım onun heyecanı var şimdi ☺🌸
Bende cuma gidicem bakalım normalde 25 ine cagırdıda ben 21 ine aldım senin kese ne kadarlık fotosu varmı☺️

X