2021 Nisan Anneleri

yurt dışında daha farklı işliyo süreç sanırım
ilk hamileligimde cok sık doktora gitmiştim. dogumdan sonra bir daha hamile kalirsam bu kadar sık kontrole gitmeyecegim demistim. sanirim simdi 8. haftaya kadar bekleyip kalp atışlarını duymak icin gidebilirim. bu hafta burada dogum yapmis 1 2 arkadasima söyleyip onlardan sureci ogrenecegim. burada hersey devlette oluyor. ozel sigortamiz var ama sanirim surec devlet hastanesinde ilerleyecek.

Merhabalar ben totem yapmaya geldim bu ay regl oldum ama son tarihe göre hesaplayınca hala nisan annesi olma şansım var :) Mayıs ayı açılınca bir de oraya selam veririm belli mi olur :KK70: Umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Bu arada topiğin hamilelerine şimdiden hayırlı olsuun :KK200:
Ben de mayıs annelerini beklıyorum, acılır acılmaz baş köseye oturcam 🙃

ilk hamileligimde cok sık doktora gitmiştim. dogumdan sonra bir daha hamile kalirsam bu kadar sık kontrole gitmeyecegim demistim. sanirim simdi 8. haftaya kadar bekleyip kalp atışlarını duymak icin gidebilirim. bu hafta burada dogum yapmis 1 2 arkadasima söyleyip onlardan sureci ogrenecegim. burada hersey devlette oluyor. ozel sigortamiz var ama sanirim surec devlet hastanesinde ilerleyecek.
Aslında ben de kan değerimi öğrenip doktora 6 yada 7. Haftada gitmek istiyorum tabi herhangi bi sıkıntım cıkmazsa.

Selam kızlar.nisan annesi olmak isteyen herkes grupta nihayete erer umarım.adetim aşırı düzensiz ve yumurtlamayı kaçırdığımızdan şüphelendim.bu ay ovulasyon testiyle gidiyorum.25 ve 26 sı ovu günleri yani pozitifti.çatlama takibi yapıyorum bugün de☺️ Takvimlere asla güvenmeyin. En az 27 günde birki hesabıma göre bile yumurtlamayı 28 i gösteriyordu.uysaydım kaçıracakmışım.
Bu arada anneler gelmeye başlamış.Hayırlı olsun yeni annemize❤️

İnşallah. Şubat ayında düşük yaptım o yüzden tedirginliğim aslında
İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler 🙏 Sağlık ocağında kan verdim az önce. Çarşamba günü öğleden sonra çıkar dediler.Doktor olmadığı için barkod vermediler nasıl beklicem bilmiyorum. Siz verdiniz mi?

Selam kızlar.nisan annesi olmak isteyen herkes grupta nihayete erer umarım.adetim aşırı düzensiz ve yumurtlamayı kaçırdığımızdan şüphelendim.bu ay ovulasyon testiyle gidiyorum.25 ve 26 sı ovu günleri yani pozitifti.çatlama takibi yapıyorum bugün de☺ Takvimlere asla güvenmeyin. En az 27 günde birki hesabıma göre bile yumurtlamayı 28 i gösteriyordu.uysaydım kaçıracakmışım.
Bu arada anneler gelmeye başlamış.Hayırlı olsun yeni annemize❤
Sağolun en kısa zamanda darısı size :KK68:

İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler 🙏 Sağlık ocağında kan verdim az önce. Çarşamba günü öğleden sonra çıkar dediler.Doktor olmadığı için barkod vermediler nasıl beklicem bilmiyorum. Siz verdiniz mi?
İnşallah hepimizin ki😊 evet bende verdim. E-Nabıza yükleniyor sonuç ama hemen yüklerler mi bilmiyorum takip edicem ordan😊

Selam kızlar.nisan annesi olmak isteyen herkes grupta nihayete erer umarım.adetim aşırı düzensiz ve yumurtlamayı kaçırdığımızdan şüphelendim.bu ay ovulasyon testiyle gidiyorum.25 ve 26 sı ovu günleri yani pozitifti.çatlama takibi yapıyorum bugün de☺ Takvimlere asla güvenmeyin. En az 27 günde birki hesabıma göre bile yumurtlamayı 28 i gösteriyordu.uysaydım kaçıracakmışım.
Bu arada anneler gelmeye başlamış.Hayırlı olsun yeni annemize❤
Benimde 4.5 ayım takvimlerde harcandı gercekten güvenilmiyor. Bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ettim . Rabbim nasip etti.

Güzel değerler alalım inşallah :KK36:

kızlar değerlerinizi bekliyorum inşallah hepimizin yüzü güler 😍😍😍 ben bugün verdim 640 olmuş çok şükür. Sizi de merakla bekliyoum 🥳

X