- 3 Mart 2020
- 37
- 54
- 29
sağolun inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza kan sonuçları nasıl geldi sizin
çarşamba 45 cuma 138 geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolun inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza kan sonuçları nasıl geldi sizin
ilk hamileligimde cok sık doktora gitmiştim. dogumdan sonra bir daha hamile kalirsam bu kadar sık kontrole gitmeyecegim demistim. sanirim simdi 8. haftaya kadar bekleyip kalp atışlarını duymak icin gidebilirim. bu hafta burada dogum yapmis 1 2 arkadasima söyleyip onlardan sureci ogrenecegim. burada hersey devlette oluyor. ozel sigortamiz var ama sanirim surec devlet hastanesinde ilerleyecek.yurt dışında daha farklı işliyo süreç sanırım
neden sık sık test yaptiriyorsunuz?çarşamba 45 cuma 138 geldi
Ben de mayıs annelerini beklıyorum, acılır acılmaz baş köseye oturcamMerhabalar ben totem yapmaya geldim bu ay regl oldum ama son tarihe göre hesaplayınca hala nisan annesi olma şansım var :) Mayıs ayı açılınca bir de oraya selam veririm belli mi olur Umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Bu arada topiğin hamilelerine şimdiden hayırlı olsuun
Aslında ben de kan değerimi öğrenip doktora 6 yada 7. Haftada gitmek istiyorum tabi herhangi bi sıkıntım cıkmazsa.ilk hamileligimde cok sık doktora gitmiştim. dogumdan sonra bir daha hamile kalirsam bu kadar sık kontrole gitmeyecegim demistim. sanirim simdi 8. haftaya kadar bekleyip kalp atışlarını duymak icin gidebilirim. bu hafta burada dogum yapmis 1 2 arkadasima söyleyip onlardan sureci ogrenecegim. burada hersey devlette oluyor. ozel sigortamiz var ama sanirim surec devlet hastanesinde ilerleyecek.
cikmaz insallah. hic sıkıntı falan dusunup de sıkma kendini. hersey yolunda gidecek umarim :)Aslında ben de kan değerimi öğrenip doktora 6 yada 7. Haftada gitmek istiyorum tabi herhangi bi sıkıntım cıkmazsa.
neden sık sık test yaptiriyorsunuz?
İnşallah. Şubat ayında düşük yaptım o yüzden tedirginliğim aslındacikmaz insallah. hic sıkıntı falan dusunup de sıkma kendini. hersey yolunda gidecek umarim :)
inşallah sağlıkla ilerler güzelmişçarşamba 45 cuma 138 geldi
İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler Sağlık ocağında kan verdim az önce. Çarşamba günü öğleden sonra çıkar dediler.Doktor olmadığı için barkod vermediler nasıl beklicem bilmiyorum. Siz verdiniz mi?İnşallah. Şubat ayında düşük yaptım o yüzden tedirginliğim aslında
Sağolun en kısa zamanda darısı sizeSelam kızlar.nisan annesi olmak isteyen herkes grupta nihayete erer umarım.adetim aşırı düzensiz ve yumurtlamayı kaçırdığımızdan şüphelendim.bu ay ovulasyon testiyle gidiyorum.25 ve 26 sı ovu günleri yani pozitifti.çatlama takibi yapıyorum bugün de☺ Takvimlere asla güvenmeyin. En az 27 günde birki hesabıma göre bile yumurtlamayı 28 i gösteriyordu.uysaydım kaçıracakmışım.
Bu arada anneler gelmeye başlamış.Hayırlı olsun yeni annemize❤
İnşallah hepimizin ki evet bende verdim. E-Nabıza yükleniyor sonuç ama hemen yüklerler mi bilmiyorum takip edicem ordanİnşallah bu sefer sağlıkla ilerler Sağlık ocağında kan verdim az önce. Çarşamba günü öğleden sonra çıkar dediler.Doktor olmadığı için barkod vermediler nasıl beklicem bilmiyorum. Siz verdiniz mi?
Benimde 4.5 ayım takvimlerde harcandı gercekten güvenilmiyor. Bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ettim . Rabbim nasip etti.Selam kızlar.nisan annesi olmak isteyen herkes grupta nihayete erer umarım.adetim aşırı düzensiz ve yumurtlamayı kaçırdığımızdan şüphelendim.bu ay ovulasyon testiyle gidiyorum.25 ve 26 sı ovu günleri yani pozitifti.çatlama takibi yapıyorum bugün de☺ Takvimlere asla güvenmeyin. En az 27 günde birki hesabıma göre bile yumurtlamayı 28 i gösteriyordu.uysaydım kaçıracakmışım.
Bu arada anneler gelmeye başlamış.Hayırlı olsun yeni annemize❤
artık e nabızdan çıkmam galiba. Ben de takipteyimİnşallah hepimizin ki evet bende verdim. E-Nabıza yükleniyor sonuç ama hemen yüklerler mi bilmiyorum takip edicem ordan
Güzel değerler alalım inşallahartık e nabızdan çıkmam galiba. Ben de takipteyim
Güzel değerler alalım inşallah
inşallahGüzel değerler alalım inşallah
İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler Sağlık ocağında kan verdim az önce. Çarşamba günü öğleden sonra çıkar dediler.Doktor olmadığı için barkod vermediler nasıl beklicem bilmiyorum. Siz verdiniz mi?
Güzel değerler alalım inşallah
canım sen nerde verdin kan? Degerin cok güzel cıkmıs bu arada masallahkızlar değerlerinizi bekliyorum inşallah hepimizin yüzü güler ben bugün verdim 640 olmuş çok şükür. Sizi de merakla bekliyoum