İyi bari baktırdıysan sıkıntı yok cok zorlarsa doktora söylersinKan sayimlarima progesteron ve TSH a baktı doktorum.dusugumde hicbirseye bakmamisti diger doktor
Sağlıklıdır inşallah bebek de bulantadet gecikince tam başlıyor işte dediğim gibi...yolda kusmuştum ya yolda....yürürken...avm De birşey içtim meyve suyu....eve dönerken çıkarttım,kızımda adet sonrası Çok bastırmıştı çok...
Sağlıklı olsunlar da hepsi güzeladet gecikince tam başlıyor işte dediğim gibi...yolda kusmuştum ya yolda....yürürken...avm De birşey içtim meyve suyu....eve dönerken çıkarttım,kızımda adet sonrası Çok bastırmıştı çok...
Hayırlı olsun canım kaç haftalıkMerhaba kizlar bende insallah nisan annesi olarak araniza katildiminsallah hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim bebeklerimizi
aynen öyle valla bunlar grçici şeyler☺ Herkesin farklı belirtileri var önemli olan sağlıkla ilerlesinler tiksinelim tatlıdan çaydan☺
Aynen canım sen ne zaman gidiceksin ben senden meraklıyımaynen öyle valla bunlar grçici şeyler
Bende bu hamileliğimde hiç kaşık ağrısı yada gerginliği yok çok değişiyor demekkiKızlar çok gergin hissettiğinizde kasıklarda gerginlik ve çok hafif sarıya dönük akıntınız oluyor mu.....Ağrı olması gibi yada....
Daha yeniyiz 5. Haftanin icindeyim suanHayırlı olsun canım kaç haftalık
Gördünmü keseyi yada değerin nasıkDaha yeniyiz 5. Haftanin icindeyim suan
ben niye bu kadar rahatımAynen canım sen ne zaman gidiceksin ben senden meraklıyım☺
Ay hadi hayırlısıben niye bu kadar rahatımönce sağlık ocağınds tahlil vercrm canım. Ama sabahları midem cok kötü oluyo cesaret edemiyorum gitmeye. Yarın denicem bakalım
Dun kanda baktirdim 48 cikti drum daha yeni haftaya gel goruruz dedi. Haftaya gidip göreceğiz insallahGördünmü keseyi yada değerin nasık
Aynen daha yeni minnoşDun kanda baktirdim 48 cikti drum daha yeni haftaya gel goruruz dedi. Haftaya gidip göreceğiz insallah
aynen öyle canım.. aslında bende cok merak ediyorum icerde herşey yolunda mıAy hadi hayırlısıcesaret et bi şekilde gidicez hepimiz
Aynen bencede Git gör minnoşunu bizede fotosunu atarsın bende inşallah 21 yada 24 ünde gitmeyi düşünüyorumaynen öyle canım.. aslında bende cok merak ediyorum icerde herşey yolunda mıminik civcivimin keyfi yerindedir umarım
hadi hayırlısı canım hepimiz güzel haberlerle gelelim doktordanAynen bencede Git gör minnoşunu bizede fotosunu atarsın bende inşallah 21 yada 24 ünde gitmeyi düşünüyorum
Aynen ya bendede dün kesildi şuan yine geliyor kanama ile ilgili birşey demedi bol bol dinlen dedi ilaç uyku yaptığı için sadece akşam alabilirsin dedi bakalım hayırlı olsun inşallahBende kullanıyorumda yerleşme kanamasımı dedi suan devam ediyo bi ara kesilmişti
Aynen canım ama az geliyosa sıkıntı yok bendede geliyo büyüyo kesemiz ondan aslında iyi bişeyAynen ya bendede dün kesildi şuan yine geliyor kanama ile ilgili birşey demedi bol bol dinlen dedi ilaç uyku yaptığı için sadece akşam alabilirsin dedi bakalım hayırlı olsun inşallah
Ya hissiyat olarak kız hissediyorum bende ama bilen herkeste öyle diyor kızda çok erken başlıyor kesin kız falan diyo herkes hakkaten ben yedinci sekizinci haftada baslar diyordum daha dört haftalıktan hissettirdi yavrum
Ya kızlar wc de peçeteye böyle tam kahve değil ama açık şekilde lekelenme geldi.. İlk defa olunca korktum bende bakalım ilerleyen saatlerde birşey olacakmı.. Bugün herşeyim abartılı aslında inşallah birşey yoktur. Cuma günü de kontrole gidecektim..
Merhaba kizlar bende insallah nisan annesi olarak araniza katildiminsallah hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim bebeklerimizi
Kızlar çok gergin hissettiğinizde kasıklarda gerginlik ve çok hafif sarıya dönük akıntınız oluyor mu.....Ağrı olması gibi yada....
6+1 bugün sata göre ..Haftan doğru mu alttaki....