2021 Nisan Anneleri

Sağlıklıdır inşallah bebek de bulant
Sağlıklı olsunlar da hepsi güzel

Aynen canım sen ne zaman gidiceksin ben senden meraklıyım☺
ben niye bu kadar rahatım önce sağlık ocağınds tahlil vercrm canım. Ama sabahları midem cok kötü oluyo cesaret edemiyorum gitmeye. Yarın denicem bakalım

ben niye bu kadar rahatım önce sağlık ocağınds tahlil vercrm canım. Ama sabahları midem cok kötü oluyo cesaret edemiyorum gitmeye. Yarın denicem bakalım
Ay hadi hayırlısı cesaret et bi şekilde gidicez hepimiz

aynen öyle canım.. aslında bende cok merak ediyorum icerde herşey yolunda mı minik civcivimin keyfi yerindedir umarım
Aynen bencede Git gör minnoşunu bizede fotosunu atarsın bende inşallah 21 yada 24 ünde gitmeyi düşünüyorum

Bende kullanıyorumda yerleşme kanamasımı dedi suan devam ediyo bi ara kesilmişti
Aynen ya bendede dün kesildi şuan yine geliyor kanama ile ilgili birşey demedi bol bol dinlen dedi ilaç uyku yaptığı için sadece akşam alabilirsin dedi bakalım hayırlı olsun inşallah

Aynen ya bendede dün kesildi şuan yine geliyor kanama ile ilgili birşey demedi bol bol dinlen dedi ilaç uyku yaptığı için sadece akşam alabilirsin dedi bakalım hayırlı olsun inşallah
Aynen canım ama az geliyosa sıkıntı yok bendede geliyo büyüyo kesemiz ondan aslında iyi bişey olumlama yapalım

Ya hissiyat olarak kız hissediyorum bende ama bilen herkeste öyle diyor kızda çok erken başlıyor kesin kız falan diyo herkes hakkaten ben yedinci sekizinci haftada baslar diyordum daha dört haftalıktan hissettirdi yavrum

Kesinlikle ben 1.5 haftalık hamileydim kan değerim 162 ydi kokudan anlamıştım Kizzz Kizz kizz

Sizin ilk gebelik mi ? Telaş etmeyin artarsa gidin yoksa izleyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…