2021 Nisan Anneleri

Günaydın hanımlar benim uykular gitti zombi gibiyim. Çok şükür kaşık ve bel ağrısı idrar yolu enFeksiyonu gibi başka bişeyim yok hamile olduğuma hala annem inanmıyor benimde canim artik peynir istemiyor hiç bisey istemiyor

Galiba hamile degilim

Nott göğüslerin zaten büyüktü şuan kafam kadarlar

Dertlerimiz aynı yarın gidip bidahaki kan versem

Günaydın kızlar , çalışırken çok zor hele birde maskeyle ara ara bulantı vuruyor bide şiştim pantolon sıkıyor keşke evde olsam yatardım yatak döşek

Yok sen artık kestirmeden kendini ver ne uğraşıyorsun her gün her gün kolunu deldir gel deldir gel o da zor değerlerin iki kattan fazla değil miydikız senin

O işin şakası canim Aynen 1 günde 2 kat artmış benim işlerim hiç düz gitmez sınavlar felan 30 yıldır 3 kez isim düzgün gitmemistir

Neyse işin şakası bulantısız sağlıklı güzel hamilelik ler nasip etsin rabbim hepimize

Bende tatlı ve caydan soğudum. Deli gibi cay icen ben icemiyorum artık

Kızlar akşamları kasık ağrısı oluyor mu sizlerde hapşırırken falan daha fazla bir baskı oluşuyor.
Bir de sabah bir mide gurultusu oluyor anlatamam, ama kahvaltıyı zor yapıyorum çok iştahım yok.
Benim adet olacak gibi çok sancıyordu ama şimdi okadar cok degıl arada oluyor gidiyo doktora sordum gecen gün normal rahim genişliyor dedi canım. Ama hapsurunca benimde bi bıcak saplanır gibi oluyo bazen kasıklarıma korkuyorum. Üç dört gündür de bulantılar arttı bugün sabah namazına kalktıgımda bulantıdan kalkamadım cubuk yedim biraz öyle kalktm sabahta aynısı oldu canım hiç bişey istemiyo ama açımda bi degısık işte şuan iyiyim ama ara ara yokluyor kokulara cok hassasım midem kalkıyor hemen ama kusmam yok henüz inşaallah da olmaz

Kiz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…