Vallahi bende şu an çok çok hafif bel ağrısı ve dolgun göğüsler dışında hiç birşeyyok Açıyorlar ama dokununca hassas oluyor durumum yok.kabızlığım 2 gün oldu geçti bugün dümdüz şişkin bile değilim.öğrendiğim hafta midem garipti.o bıçak gibi kesildi.betam geriliyor diye tahmin etmekteyim.çünkü ben rahat hamilelik geçirirsem dünya dururhiç öyle kolay şeyler benlik değil bünye aykırı
Yok sen artık kestirmeden kendini verDertlerimiz aynıyarın gidip bidahaki kan versem
Sağol canımCanım hayırlı olsun☺Doktor ne dedi lekeler için
kese gözükmüyormuş artık. bir süre forumda yokum. herkesin sağlıcakla ilerler inşallah. kendinize iyi bakınNasibinde Ne varsa canım o olacak inşallah herşey istediğin gibi yolunda giderŞuan hastanede misin haberdar et bizi
Bende kullanıyorumda yerleşme kanamasımı dedi suan devam ediyo bi ara kesilmiştiSağol canımProgestan verdi
Yok sen artık kestirmeden kendini verne uğraşıyorsun her gün her gün kolunu deldir gel deldir gel o da zor değerlerin iki kattan fazla değil miydikız senin
kese gözükmüyormuş artık. bir süre forumda yokum. herkesin sağlıcakla ilerler inşallah. kendinize iyi bakın
her şerde bi hayır vardır cok sor biliyorum bende yaşadım kaç kere inşallah diğer ay hemen hamile kalırsınkese gözükmüyormuş artık. bir süre forumda yokum. herkesin sağlıcakla ilerler inşallah. kendinize iyi bakın
Bende tatlı ve caydan soğudum. Deli gibi cay icen ben icemiyorum artıkGünaydın hanımlar benim uykular gitti zombi gibiyim. Çok şükür kaşık ve bel ağrısı idrar yolu enFeksiyonu gibi başka bişeyim yok hamile olduğuma hala annem inanmıyor benimde canim artik peynir istemiyor hiç bisey istemiyor
Galiba hamile degilim
Nott göğüslerin zaten büyüktü şuan kafam kadarlar
Çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınızkese gözükmüyormuş artık. bir süre forumda yokum. herkesin sağlıcakla ilerler inşallah. kendinize iyi bakın
Ah inşaallaahhhhO işin şakası canim Aynen 1 günde 2 kat artmış benim işlerim hiç düz gitmez sınavlar felan 30 yıldır 3 kez isim düzgün gitmemistir
Neyse işin şakası bulantısız sağlıklı güzel hamilelik ler nasip etsin rabbim hepimize
Aynen benim de öyle. En sevdiklerimizden tiksiniyoruz sanırımBen de çay ve tatlı gözüm görmesin diyorum.. Normalde kupa kupa çay içen insandım..
Belki deCinsiyetiyle alakası var mıdır acaba :)
Benim adet olacak gibi çok sancıyordu ama şimdi okadar cok degıl arada oluyor gidiyo doktora sordum gecen gün normal rahim genişliyor dedi canım. Ama hapsurunca benimde bi bıcak saplanır gibi oluyo bazen kasıklarıma korkuyorum. Üç dört gündür de bulantılar arttı bugün sabah namazına kalktıgımda bulantıdan kalkamadım cubuk yedim biraz öyle kalktm sabahta aynısı oldu canım hiç bişey istemiyo ama açımda bi degısık işte şuan iyiyim ama ara ara yokluyor kokulara cok hassasım midem kalkıyor hemen ama kusmam yok henüz inşaallah da olmazKızlar akşamları kasık ağrısı oluyor mu sizlerdehapşırırken falan daha fazla bir baskı oluşuyor.
Bir de sabah bir mide gurultusu oluyor anlatamam, ama kahvaltıyı zor yapıyorum çok iştahım yok.
Benim adet olacak gibi çok sancıyordu ama şimdi okadar cok degıl arada oluyor gidiyo doktora sordum gecen gün normal rahim genişliyor dedi canım. Ama hapsurunca benimde bi bıcak saplanır gibi oluyo bazen kasıklarıma korkuyorum. Üç dört gündür de bulantılar arttı bugün sabah namazına kalktıgımda bulantıdan kalkamadım cubuk yedim biraz öyle kalktm sabahta aynısı oldu canım hiç bişey istemiyo ama açımda bi degısık işte şuan iyiyim ama ara ara yokluyor kokulara cok hassasım midem kalkıyor hemen ama kusmam yok henüz inşaallah da olmaz
Bende tatlı ve caydan soğudum. Deli gibi cay icen ben icemiyorum artık