2021 Nisan Anneleri

Kızlar bulantılar kaçıncı haftanızda başladı...ben gecikmeden sonra yaşamaya başlamıştım kızımda.bunda 3. Hafta deniz tutmuş gibi oldu geçti.yoğunlaşma durumu oluşmadı.
Benim ilk hamileliğim digeri kimyasaldı cok belirti yasamadan gitti ama tam anlamıyla bulantıyı üç gündür falan yasıyorum ben bugün 5+1im kokulara falan çok hassasm dün et kokusundan cok midem kalktı bugünde yumurta kaynatmış annemler ona cok midem kalktı afedersin geyirirsem rahatlıyor biraz olmazsa içimi karıstırıyorlar gibi oluyor

Ya kızlar wc de peçeteye böyle tam kahve değil ama açık şekilde lekelenme geldi.. İlk defa olunca korktum bende bakalım ilerleyen saatlerde birşey olacakmı.. Bugün herşeyim abartılı aslında inşallah birşey yoktur. Cuma günü de kontrole gidecektim..

Canım benim ve burda bikaç arkadaşında oldu yerleşme dediler benim gecen hafta pazartesiden beri var bi kesiliyo bi oluyo ama leke seklinde. Artmıyosa ve kırmızıya dönmüyosa korkma progestan kullanıyorum sabah akşam

canım bu haftalarda böyle yaşayanlar çok. Önemli olan kırmızıya dönmemesi artmaması

Ben bugün 5+3 um . Bu sabah tava ısınırken o bile koktu. Hiç mide bulantısı yaşamamış biri olarak bulantı bu mu oluyor bilmiyorum ama içim böyle bir karışık ve böyle biraz da reflü gibi . Bende aynen gegireblrsm biraz rahatlyrm

evet canım ama ilk başlarda içiyodum çayı seninde belli olur ileride :)
Ben sadece kokulardan tiksiniyorum eşimin parfümü el sabunu duş jeli kokusu vs tatlı bende severdim ama şimdi canım istemiyo. Limonlu şeyler istiyo canım

adet gecikince tam başlıyor işte dediğim gibi...yolda kusmuştum ya yolda....yürürken...avm De birşey içtim meyve suyu....eve dönerken çıkarttım,kızımda adet sonrası Çok bastırmıştı çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…