- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
Benim ilk hamileliğim digeri kimyasaldı cok belirti yasamadan gitti ama tam anlamıyla bulantıyı üç gündür falan yasıyorum ben bugün 5+1im kokulara falan çok hassasm dün et kokusundan cok midem kalktı bugünde yumurta kaynatmış annemler ona cok midem kalktı afedersin geyirirsem rahatlıyor biraz olmazsa içimi karıstırıyorlar gibi oluyorKızlar bulantılar kaçıncı haftanızda başladı...ben gecikmeden sonra yaşamaya başlamıştım kızımda.bunda 3. Hafta deniz tutmuş gibi oldu geçti.yoğunlaşma durumu oluşmadı.
Ya hissiyat olarak kız hissediyorum bende ama bilen herkeste öyle diyor kızda çok erken başlıyor kesin kız falan diyo herkes hakkaten ben yedinci sekizinci haftada baslar diyordum daha dört haftalıktan hissettirdi yavrumKiz işte
Haftan doğru mu alttaki....Ya kızlar wc de peçeteye böyle tam kahve değil ama açık şekilde lekelenme geldi.. İlk defa olunca korktum bende bakalım ilerleyen saatlerde birşey olacakmı.. Bugün herşeyim abartılı aslında inşallah birşey yoktur. Cuma günü de kontrole gidecektim..
Canım benim ve burda bikaç arkadaşında oldu yerleşme dediler benim gecen hafta pazartesiden beri var bi kesiliyo bi oluyo ama leke seklinde. Artmıyosa ve kırmızıya dönmüyosa korkma progestan kullanıyorum sabah akşamYa kızlar wc de peçeteye böyle tam kahve değil ama açık şekilde lekelenme geldi.. İlk defa olunca korktum bende bakalım ilerleyen saatlerde birşey olacakmı.. Bugün herşeyim abartılı aslında inşallah birşey yoktur. Cuma günü de kontrole gidecektim..
evet canım ama ilk başlarda içiyodum çayı seninde belli olur ileride :)Ciddenmi ya ama sizin haftanız ileri bizimkiler daha portakalda vitaminsizinkiler abla abi
canım bu haftalarda böyle yaşayanlar çok. Önemli olan kırmızıya dönmemesi artmamasıYa kızlar wc de peçeteye böyle tam kahve değil ama açık şekilde lekelenme geldi.. İlk defa olunca korktum bende bakalım ilerleyen saatlerde birşey olacakmı.. Bugün herşeyim abartılı aslında inşallah birşey yoktur. Cuma günü de kontrole gidecektim..
Ben bugün 5+3 um . Bu sabah tava ısınırken o bile koktu. Hiç mide bulantısı yaşamamış biri olarak bulantı bu mu oluyor bilmiyorum ama içim böyle bir karışık ve böyle biraz da reflü gibi . Bende aynen gegireblrsm biraz rahatlyrmBenim ilk hamileliğim digeri kimyasaldı cok belirti yasamadan gitti ama tam anlamıyla bulantıyı üç gündür falan yasıyorum ben bugün 5+1im kokulara falan çok hassasm dün et kokusundan cok midem kalktı bugünde yumurta kaynatmış annemler ona cok midem kalktı afedersin geyirirsem rahatlıyor biraz olmazsa içimi karıstırıyorlar gibi oluyor
Ben sadece kokulardan tiksiniyorum eşimin parfümü el sabunu duş jeli kokusu vs tatlı bende severdim ama şimdi canım istemiyo. Limonlu şeyler istiyo canımevet canım ama ilk başlarda içiyodum çayı seninde belli olur ileride :)
Benimde yoğurtlu şeyler :)Ben sadece kokulardan tiksiniyorum eşimin parfümü el sabunu duş jeli kokusu vs tatlı bende severdim ama şimdi canım istemiyo. Limonlu şeyler istiyo canım
Tsh larına baktır mutlakaBenim birazda carpintim oluyor sanki oturunca rahatliyorm
Benimde yoğurtlu şeyler :)
Geçen hafta bhcg ile baktılar şükür sorun yoktuTsh larına baktır mutlaka
İyi o zaman gebelik belirtisidir. Beim arkadasımın gebeyken olmustu tsh ı yüksek cıkmıstı.Geçen hafta bhcg ile baktılar şükür sorun yoktu
Kan sayimlarima progesteron ve TSH a baktı doktorum.dusugumde hicbirseye bakmamisti diger doktorİyi o zaman gebelik belirtisidir. Beim arkadasımın gebeyken olmustu tsh ı yüksek cıkmıstı.
adet gecikince tam başlıyor işte dediğim gibi...yolda kusmuştum ya yolda....yürürken...avm De birşey içtim meyve suyu....eve dönerken çıkarttım,kızımda adet sonrası Çok bastırmıştı çok...Ben bugün 5+3 um . Bu sabah tava ısınırken o bile koktu. Hiç mide bulantısı yaşamamış biri olarak bulantı bu mu oluyor bilmiyorum ama içim böyle bir karışık ve böyle biraz da reflü gibi . Bende aynen gegireblrsm biraz rahatlyrm