2021 Nisan Anneleri

Canım benim ve burda bikaç arkadaşında oldu yerleşme dediler benim gecen hafta pazartesiden beri var bi kesiliyo bi oluyo ama leke seklinde. Artmıyosa ve kırmızıya dönmüyosa korkma progestan kullanıyorum sabah akşam

Az önce gittim tekrar wc de peçeteye daha koyu geldi.. Günlük ped taktım bakalım devam ederse ya da çoğalırsa akşam acile giderim..

Kesinlikle ben 1.5 haftalık hamileydim kan değerim 162 ydi kokudan anlamıştım Kizzz Kizz kizz😁

Sizin ilk gebelik mi ? Telaş etmeyin artarsa gidin yoksa izleyin kendinizi
3 gebeliğim ama ilk defa yaşadım daha öncekilerde hiç olmamıştı.Ben de biraz endişelendim açıkçası.Takip edeyim bakalım Allahtan hayırlısı artık.

merhaba kızlar pazartesi doktor kontrolüm vardı. Kese var ama bebek görünmedi. Tsh değerim yuksek çıktı ve ilac başladık. Sizinde aklınızda olsun Tsh gebelikte 2.5 den yukarı olmaması lazımmış

Hosgeldinnn 🥰🥰

Bütün sakatatlarim agriyor dedim ya dinlemicez kendimizi dedik ya :110::KK37::KK17::KK20:
ben yürüyüşe çıkıyorum zaten şu an 😁 kafam dolu kafam....akşam eşim hastaneye yattı kuzum.böbreklerinde taş varmış.bağıra bağıra ağrı çekti.Bana da gelme diyor.ev çocuk akıl konuşması derken bir hava alma gereği duydum şu an ..kaçtım🥰

Az önce gittim tekrar wc de peçeteye daha koyu geldi.. Günlük ped taktım bakalım devam ederse ya da çoğalırsa akşam acile giderim..
Progestan varsa fitil olarak at kesiyo gercekten bide bi hafif cogalıyo bi azalıyo bikaç kişininde benimde oldu halada devam ediyo canını sıkma. Benim doktorumun dediği ne verirsen ver sağlıksızsa düşer ama ben sağlıksız oldıgunu düşünmüyorum aktif bi kanama yok yerleşme kanaması bu seninde öyle

3 gebeliğim ama ilk defa yaşadım daha öncekilerde hiç olmamıştı.Ben de biraz endişelendim açıkçası.Takip edeyim bakalım Allahtan hayırlısı artık.

Allah korusun rabbim sağ sağlım dünyaya getirsin insallah🥰🥰
ben yürüyüşe çıkıyorum zaten şu an 😁 kafam dolu kafam....akşam eşim hastaneye yattı kuzum.böbreklerinde taş varmış.bağıra bağıra ağrı çekti.Bana da gelme diyor.ev çocuk akıl konuşması derken bir hava alma gereği duydum şu an ..kaçtım🥰
Çok geçmiş olsun canim bol limonu sık suya içsin en güzel tasi eriten kiran. Allah şifa versin oda doğum sancısından zormus🙄🤧 iyi gezmeler🥰🥰❤❤

Bende yata kalka bi odayı toparlayıp ancak tozunu aldim silme süpürme ALLAH kerim hergun bir oda yapsam🤣🤣🤣

merhaba kızlar pazartesi doktor kontrolüm vardı. Kese var ama bebek görünmedi. Tsh değerim yuksek çıktı ve ilac başladık. Sizinde aklınızda olsun Tsh gebelikte 2.5 den yukarı olmaması lazımmış
Merhaba canım benim de pazartesi kontrolüm vardı biz de keseyi gördük. Benim de tsh değerim yüksek çıktı 4.42 ve euthyrox verdi. Senin değerin kaçtı canım ve hangi ilacı kullanıyorsun ☺️

Kızımda bütün hamileligim boyunca ilaç kullandım. Endokrinoloji uzmanına gidip her ay kan verdim ve ilaç sayesinde çok şükür sınır aşılmadı. Önemsiz görünüp önemli bir konu. İlaç kullandığınız sürece sorun olmaz. Geçmiş olsun

Merhaba canım benim de pazartesi kontrolüm vardı biz de keseyi gördük. Benim de tsh değerim yüksek çıktı 4.42 ve euthyrox verdi. Senin değerin kaçtı canım ve hangi ilacı kullanıyorsun ☺
Bende bu ilaçtan kullanmıştım. Faydası olmuştu ilacı kırıp içiyordum diye hatırlıyorum.

Merhaba arkadaşlar insAllah nisan annesi olarak araniza katılırım sabah test yapacağım batın 3. Günündeyim gelen giden yok çok şükür 😊bunun dışında yaklaşık 10 gündür yoğun uyku halim var ve bugün sırt ağrısı yaşıyorum bilmiyorum tabi bunlar belirti mi🤷‍♀️

Iki gündür yediklerimi çıkartmaya başladım. :kusmuk:
Kızımda daha geç başlamıştı belirtiler. Bu defa bambaşka. Parfüm kokusu vs hemen alıyorum ve midemi bulandırıyor. Normalde sigara kullanıyordum :olamaz:battan 5 gün önce tiksinti geldi ve o zamandan beridir kokusuna bile tahammülüm yok. Bu iyi bir sey...
kötü olan midem çok çabuk ekşiyor.
Göğüslerim baya baya şişti, kızımda 6. aydan sonra bu kadar şişmişti. :oha:
Sinirlerim çok gergin her an eşime sinirlenip sonrasında da bir anda ona hayran hayran bakarak görüyorum kendimi. :confused:Aslında gergin değil hormon dengesizliği desek yeridir.
Şu nu anladım her hamilelik aynı olmadığı gibi, hissedilenler de kişiden kişiye değişiyor :olamaz:
Neyse ki isteyerek hamile kaldığım için mutluyum asla sikayet etmiyorum, elhamdülillah. Yeter ki sağlıklı olsun 🤲

Doktorum pazartesi günü müsait olmadığından yarına randevu verdi. Öğlenden sonra gideceğim çok heyecanlıyım. 6. haftanın ortalarindayim inşallah gitmişken bebişte görünür 🤲

Merhaba arkadaşlar insAllah nisan annesi olarak araniza katılırım sabah test yapacağım batın 3. Günündeyim gelen giden yok çok şükür 😊bunun dışında yaklaşık 10 gündür yoğun uyku halim var ve bugün sırt ağrısı yaşıyorum bilmiyorum tabi bunlar belirti mi🤷‍♀️
Bel ağrısı uyku bende de vardı. Adet gecikmen hiç olmuyorsa o zaman hamilesindir. Bat tarihin geçtiğinden şimdi bile test yapsan çıkar diye düşünüyorum sabahi beklemene gerek yok. Hadi insaallah

Bel ağrısı uyku bende de vardı. Adet gecikmen hiç olmuyorsa o zaman hamilesindir. Bat tarihin geçtiğinden şimdi bile test yapsan çıkar diye düşünüyorum sabahi beklemene gerek yok. Hadi insaallah
Şöyle aslında canım en fazla 31. Gün oluyordum bir kaç kez 2,3 günlük gecikme olmuştu bugünde 31.Gün yüzden yarına biraktim test işini ama dediğim gibi belirtiler biraz acaba dedirtmeye başladı ek olarak baş ağrısı da var 3 gündür falan insAllah sabaha kadar gelmezse ilk işim test olacak😊 belirtilerimizin aybi olmasına sevindim ama umut verici😊

Şöyle aslında canım en fazla 31. Gün oluyordum bir kaç kez 2,3 günlük gecikme olmuştu bugünde 31.Gün yüzden yarına biraktim test işini ama dediğim gibi belirtiler biraz acaba dedirtmeye başladı ek olarak baş ağrısı da var 3 gündür falan insAllah sabaha kadar gelmezse ilk işim test olacak😊 belirtilerimizin aybi olmasına sevindim ama umut verici😊
Anladım o zaman beklemen mantıklı. İnsaallah yarından itibaren sende aramıza katılırsın.🥰

Kızımda bütün hamileligim boyunca ilaç kullandım. Endokrinoloji uzmanına gidip her ay kan verdim ve ilaç sayesinde çok şükür sınır aşılmadı. Önemsiz görünüp önemli bir konu. İlaç kullandığınız sürece sorun olmaz. Geçmiş olsun
Bende bu ilaçtan kullanmıştım. Faydası olmuştu ilacı kırıp içiyordum diye hatırlıyorum.
Doktorum 10. Haftanın başında tekrar kan vermemi istedi o zamana kadar günde bir adet içeceğim. Allah şifasız dert vermesin de ilaçla hallolur inşallah 🙏🏻

X