Aminnn insaallahDoktorum 10. Haftanın başında tekrar kan vermemi istedi o zamana kadar günde bir adet içeceğim. Allah şifasız dert vermesin de ilaçla hallolur inşallah
Normal demekki bende sürekli ayran iciyormAynen canım hemen hemen benzer şeyler demekki bugün biraz deniz havası alalım dedik bir saat falan yürüdüm 3saattir kendime gelemedim kalp carpıntısı ve tansiyonum düştü fena hala toparlayamadım 8*4 10*3 tuzlu ayran içtim bakalım etki eder inşaallah
Aynen canım hemen hemen benziyor ozaman. Bugün biraz deniz havası alalım dedik bi saat yürüdüm üç saattir kendime gelemiyom tansiyon yerle bir 8*4 10*3 tuzlu ayran içtim şimdide bakalım iyi gelir inşaallahBen bugün 5+3 um . Bu sabah tava ısınırken o bile koktu. Hiç mide bulantısı yaşamamış biri olarak bulantı bu mu oluyor bilmiyorum ama içim böyle bir karışık ve böyle biraz da reflü gibi . Bende aynen gegireblrsm biraz rahatlyrm
Hayırlısı bakalım hayırlı sağlıklı olsundaKesinlikle ben 1.5 haftalık hamileydim kan değerim 162 ydi kokudan anlamıştım Kizzz KizzhKesinlikle ben 1.5 haftalık hamileydim kan değerim 162 ydi kokudan anlamıştım Kizzz Kizz kizz
Vucud alısmaya calısıyo bence özellikle kalp çarpıntısı çok sık oluyo bende yaNormal demekki bende sürekli ayran iciyorm
Dün ben kafamı kaldıramadım 9 da başladım uyuklamaya nası kalkıp gectim yatak odasına bilmiyorum fenaydım uykum geliyo sürekli aç oluncada midem kötü oluyoBenim gibi halsizlikten kolu kalkmayan var mı? Ayakta duracak mecalim yok sanki. Karnım hep ac gibi. Karnımı doyuruyorum yine aynı içim bi garip oluyo
Fazla fazla halsizliği yaşıyorum. Ev de hiç bi iş yapamıyorum.Dün ben kafamı kaldıramadım 9 da başladım uyuklamaya nası kalkıp gectim yatak odasına bilmiyorum fenaydım uykum geliyo sürekli aç oluncada midem kötü oluyo
Normal canım bu süreç böyle inşallah sonradan düzelirizFazla fazla halsizliği yaşıyorum. Ev de hiç bi iş yapamıyorum.
inşallah canımmNormal canım bu süreç böyle inşallah sonradan düzeliriz☺
Canım cumartesi genelde öğlene kadar calısıyolar gideceğin hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin saatler ve gün hakkında telefondan veya internetten randevu alabiliyorsunKızlar hic özelr gitmedigim icin cahilligimi mazur görün lütfenhafta sonuda muayane olma sansımız oluyo mu? Yada hafta ici calısma saatleri?
Canım özellerdeki doktorların %90 ı cumartesi günleri çalışıyor hafta içi çalışma saatleri devlet hastaneleriyle aynı diye biliyorum 5e kadardır muhtemelenKızlar hic özelr gitmedigim icin cahilligimi mazur görün lütfenhafta sonuda muayane olma sansımız oluyo mu? Yada hafta ici calısma saatleri?
tamam canım cok tesekkür ederim bi bakim o zamanCanım cumartesi genelde öğlene kadar calısıyolar gideceğin hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin saatler ve gün hakkında telefondan veya internetten randevu alabiliyorsun
cok tesekkür ederim canımmCanım özellerdeki doktorların %90 ı cumartesi günleri çalışıyor hafta içi çalışma saatleri devlet hastaneleriyle aynı diye biliyorum 5e kadardır muhtemelen
Topiğin en sabırlısı benim galibaaaKalp atısı için vakit gecmiyorrr kızlar keşke şuraya duydum yazabilsem
Bencede en sabırlı sen cıktın maşaallah hala gitmedin. Bana on gün geçmedi.bir türlü pazartesi gidicem ama gelmiyorTopiğin en sabırlısı benim galibaaaannemle konustum da biz eskidem hic gitmiyorduk korkma allah nasip ettiyse olur dedi icimi ne rahatlattı
Öylede ben kötü şeyler yaşadım 5 sene ondan tedirginliğim ilk kez hamile kalanlara imreniyorum cinsiyeti bile konusuyolar ilk haftadan ben kese görebilecekmiyim kalp duyacakmıyım ondan sonra nası olacak hep bi stres bakalımTopiğin en sabırlısı benim galibaaaannemle konustum da biz eskidem hic gitmiyorduk korkma allah nasip ettiyse olur dedi icimi ne rahatlattı