2021 Nisan Anneleri

Doktorum 10. Haftanın başında tekrar kan vermemi istedi o zamana kadar günde bir adet içeceğim. Allah şifasız dert vermesin de ilaçla hallolur inşallah
Aminnn insaallah Yarın doktor kontrolümden sonra bende kan testlerimi yaptıracağım. Bakalım bu hamileligimde de çıkarsa yeniden ilaç kullanacağım.

Aynen canım hemen hemen benzer şeyler demekki bugün biraz deniz havası alalım dedik bir saat falan yürüdüm 3saattir kendime gelemedim kalp carpıntısı ve tansiyonum düştü fena hala toparlayamadım 8*4 10*3 tuzlu ayran içtim bakalım etki eder inşaallah

Aynen canım hemen hemen benziyor ozaman. Bugün biraz deniz havası alalım dedik bi saat yürüdüm üç saattir kendime gelemiyom tansiyon yerle bir 8*4 10*3 tuzlu ayran içtim şimdide bakalım iyi gelir inşaallah

Son düzenleme:
Benim gibi halsizlikten kolu kalkmayan var mı? Ayakta duracak mecalim yok sanki. Karnım hep ac gibi. Karnımı doyuruyorum yine aynı içim bi garip oluyo

Benim gibi halsizlikten kolu kalkmayan var mı? Ayakta duracak mecalim yok sanki. Karnım hep ac gibi. Karnımı doyuruyorum yine aynı içim bi garip oluyo
Dün ben kafamı kaldıramadım 9 da başladım uyuklamaya nası kalkıp gectim yatak odasına bilmiyorum fenaydım uykum geliyo sürekli aç oluncada midem kötü oluyo

Dün ben kafamı kaldıramadım 9 da başladım uyuklamaya nası kalkıp gectim yatak odasına bilmiyorum fenaydım uykum geliyo sürekli aç oluncada midem kötü oluyo
Fazla fazla halsizliği yaşıyorum. Ev de hiç bi iş yapamıyorum.

Kızlar hic özelr gitmedigim icin cahilligimi mazur görün lütfen hafta sonuda muayane olma sansımız oluyo mu? Yada hafta ici calısma saatleri?

Kızlar hic özelr gitmedigim icin cahilligimi mazur görün lütfen hafta sonuda muayane olma sansımız oluyo mu? Yada hafta ici calısma saatleri?
Canım cumartesi genelde öğlene kadar calısıyolar gideceğin hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin saatler ve gün hakkında telefondan veya internetten randevu alabiliyorsun

Canım özellerdeki doktorların %90 ı cumartesi günleri çalışıyor hafta içi çalışma saatleri devlet hastaneleriyle aynı diye biliyorum 5e kadardır muhtemelen

Topiğin en sabırlısı benim galibaaa annemle konustum da biz eskidem hic gitmiyorduk korkma allah nasip ettiyse olur dedi icimi ne rahatlattı
Bencede en sabırlı sen cıktın maşaallah hala gitmedin. Bana on gün geçmedi.bir türlü pazartesi gidicem ama gelmiyor evet eskiden hiç gidilmiyomus hatta ebeler dogurtuyomus cinsiyeti bile öyle öğrenen varmış falan ama imkanlar cogalınca işte böyle oluyo demek. Ama şahsen ben bişey olcaktan ziyade merak ediyorum ya ilk olmasının verdiği bi heyecan olabilir belki bunları hiç yaşamamak falan belki bidahakine bende amaan diyebileceğim ama şuan çok merak var sadece bende de degıl esimde ailelerde

Topiğin en sabırlısı benim galibaaa annemle konustum da biz eskidem hic gitmiyorduk korkma allah nasip ettiyse olur dedi icimi ne rahatlattı
Öylede ben kötü şeyler yaşadım 5 sene ondan tedirginliğim ilk kez hamile kalanlara imreniyorum cinsiyeti bile konusuyolar ilk haftadan ben kese görebilecekmiyim kalp duyacakmıyım ondan sonra nası olacak hep bi stres bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…