2021 Nisan Anneleri

Hayırlı olsun inşaallah gözün aydın canım biz kabullensekte kabullenmesekte gelen geliyo gelmeyen gelmiyo Rabbim in takdiri ama olsun duada ısrarcıyız pozitif düşünüyoruz🙏 kan tahlili nezaman yapacaksın adetin geçtimi canım
Yok hayır daha günüme 3 gün var 🙈 ben erkenden yaptım

Kesinlikle öyle canım ama ben suan heves ediyorum galiba hiç buna şahit olmadım belkide ondan ama dedigine tabiki katılıyorum. genel olarak bende öyleyim ben hergün test yapardm kafamdan cıkaramazdım artık kafayı yiyom diyodum ama sonra baktm dedimki hersey nasip kısmet eger onun ruhu üflendiyse olacak üflenmediyse olmayacak zaten ama dua ve Allah a sıgınmak hepsi bu suan okadr huzurluyumki zaten ben hamile olduguma bile alısamadım daha sevinemedim bile eşimle konusuyoruz gecen oda diyor ilki gibi olamadım insanın icinde illa bişey oluyo diyo temkinli yaklasıyosun ister istemez oda cok baglanmamana sebep oluyor Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucagımıza almayı nasip edecek inşaallah duada ısrarcıyım🙏😅
Kalp atısını duysam bide su 3 ayı atlatsam daha rahat olurum belki😊

Bende de kabızlık hiç yok ama ben düzenli kefir, yoğurt tüketmeme bağlıyorum. Kafanızda soru işareti olmasın. Her hamilelik kendine özgüymüş. 🌸
Sağolun.aslında belirti analizi yapmak için de minik daha ama dediğiniz gibi ben de çok sebze yedim son dönemde.ben de onları düşüyordum:)) inşallah bu kez ay sonunu sağlıkla görüp kalp atışı duyarız artık:)

Ya bu durum bizde de oldu neden böyle oluyor millet nasıl saklıyor bizimki saklanmıyor ya bende buöyle konuya cok takığım bi şekilde öğreniyor insanlar yada söylemek zorunda kalıyoruz😒
Vlla ben hep mecburiyetlerden söylemek zorunda kaldım :KK70: kuzenimin düğünü var ev temizlenip çeyz yerleşcekti mecburen söyledim

Olsun bende bi hafta önce yapmıştım😅 ama kandaki yükselmeyi görmen için iyi olur bugün kan ver bence birde adet tarihinde verirsin yükselişini görmüş olursun doktorda degerlendirir ona göre😉
Maalesef şuan yazlıktayım yakında eşime belli etmeden verebileceğim bi merkez de yok. Pazartesi günü 2 gün arayla yaptırırım hem günümde 1-2 gün geçmiş olur 🥰 şuan istemsiz adet olcam gibi geliyo korkuyorum da

Maalesef şuan yazlıktayım yakında eşime belli etmeden verebileceğim bi merkez de yok. Pazartesi günü 2 gün arayla yaptırırım hem günümde 1-2 gün geçmiş olur 🥰 şuan istemsiz adet olcam gibi geliyo korkuyorum da
Anladım hayırlısı olsun dikkat et ozaman canım eşine sürpriz mi yapacaksın ondan mı belli etmek istemiyorsun🤗😇

Canlar ben de aranızda olmayı çok isterdim çok umutlanmıştım ama sanırım olmadı. Kızlar bugün dayanamadım kan vermeye gittim ilişkimin üzerinden 9gün geçti adetime 6gün var sonuc negatif. Doktor küçük olduğu için çıkmamış da olabilir dedi bilmiyorum. Adetimi bekliyorum artık. Ama sağ kasığım hala çok ağrıyor

Merhaba arkadaşlar benim de bat 6 Ağustos du dün sabah idrar da silik çizgiyi görünce sağlık ocağında kan vermeye gittim beta hcg 96 çıkmış. Yani bat tan bir gün önce 96 ama burayı okuyunca o günlerde daha yüksek 1000 li değerler olduğunu gördüm aklım karıştı sizce düşük mü bu değer fikri olan var mı?

Merhaba arkadaşlar benim de bat 6 Ağustos du dün sabah idrar da silik çizgiyi görünce sağlık ocağında kan vermeye gittim beta hcg 96 çıkmış. Yani bat tan bir gün önce 96 ama burayı okuyunca o günlerde daha yüksek 1000 li değerler olduğunu gördüm aklım karıştı sizce düşük mü bu değer fikri olan var mı?
Değerin çok normal, endişe etme ☺️

X