- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
Benimde ilk hamileliğim rahat geçti kusma vs olmadı son aya kadar çalıştım da inşallah buda öyle geçer kimisinin rahat geçiyor o zaman hiç etkilemiyor seninde inşallah öyle geçerNeyse yalnız değilimherşeyi fazla fazla yaşamak lazım gibi düşünüyorum niyeyse diğerin de belirtim yoktu düşük yaptım o yüzden de kafama takılıyo sanırım
ya inşallah canımm. Belirti olmayınca da tedirgin oluyorumBenimde ilk hamileliğim rahat geçti kusma vs olmadı son aya kadar çalıştım da inşallah buda öyle geçer kimisinin rahat geçiyor o zaman hiç etkilemiyor seninde inşallah öyle geçer
Bende de farklı bi belirti yok akıntım farklı dün konustugumuz gibi göğüslerim hala acıyor ama adet öncesi gibi değil. Bulantıda bende iki hafta önce falan olmuştu biraz döllenme sırasında oldu sanırım bazıların öyle oluyormuş. Şuan koku hassasiyeti var normalde de cok hassastı burnum ama dahada hassas oldu. Fazladan bi uyumam yok ama halsizlik var bende de canım.Ara ara kasık sancım oluyor cok az adet sancısı gibi.Adet öncesinde daha çok belirtim vardı sanki bende tedirgin oldum ama sonrada dedim ki rahat bi hamilelik geciricem belkide neden moralini bozuyosunKızlar sizde belirtiler var mı ya? Bende uyku hali arada mide bulantısı dısında bişe yok.. tedirgin oluyorum böyle oluncaaa :)
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşaallahMerhaba kızlar Allah izin verirse bende nisanda doğum yapcam dün öğrendim mibiğimi beta 466 cıktı sizce nasıl doktor 2 haftalık olduğunu söyledi ama adete göre 4 haftalık
Geç döllenmeden olabiliyor canım benimde ilkinde adetim 6gün gectiği halde düşüktü beta iki haftalık falan demişti gec döllenme olmus herhalde demiştiMerhaba canımmm. 4 haftalık ama aslında döllenmeye göre 2 haftalık oluyo zatenama ilk kez iki haftalık diyen doktor gördüm benim diğer hamileliğim de 339 cıkmıstı tebrikler 1 aylık hamilesin demiştir doktor.
Benimde icim rahatladı biraz. Yada daha geride gelecek olanlar bilemiyorum sağlıklı ilerlesin yeter kiBende de farklı bi belirti yok akıntım farklı dün konustugumuz gibi göğüslerim hala acıyor ama adet öncesi gibi değil. Bulantıda bende iki hafta önce falan olmuştu biraz döllenme sırasında oldu sanırım bazıların öyle oluyormuş. Şuan koku hassasiyeti var normalde de cok hassastı burnum ama dahada hassas oldu. Fazladan bi uyumam yok ama halsizlik var bende de canım.Ara ara kasık sancım oluyor cok az adet sancısı gibi.Adet öncesinde daha çok belirtim vardı sanki bende tedirgin oldum ama sonrada dedim ki rahat bi hamilelik geciricem belkide neden moralini bozuyosun
Doğru olabilir deGeç döllenmeden olabiliyor canım benimde ilkinde adetim 6gün gectiği halde düşüktü beta iki haftalık falan demişti gec döllenme olmus herhalde demişti
İnşaallah canım ama pozitif düşünmeye devam kız dün ne konuştukBenimde icim rahatladı biraz. Yada daha geride gelecek olanlar bilemiyorum sağlıklı ilerlesin yeter ki
Buarada sen doktora hic gitmedim demişssin neden gitmiyorsn merak etmiyon mu ya ben yarını iple cekiyorumDoğru olabilir de
Tamam bundan sonra kötü bişe düşünmüyorumİnşaallah canım ama pozitif düşünmeye devam kız dün ne konuştuk
Gitmişken kalp atışını da duyim diyorumm o yüzden aslındaBuarada sen doktora hic gitmedim demişssin neden gitmiyorsn merak etmiyon mu ya ben yarını iple cekiyorum
Canım bende kokulara karsı hassasiyet bide göğüslerim dolgun o kadar belirti yok başka tedirgin olmaKızlar sizde belirtiler var mı ya? Bende uyku hali arada mide bulantısı dısında bişe yok.. tedirgin oluyorum böyle oluncaaa :)
Tamam o zaman canımCanım bende kokulara karsı hassasiyet bide göğüslerim dolgun o kadar belirti yok başka tedirgin olma
Tamam anlaştık şuan okadar küçük olmalarına rağmen hissediyorlarmış güzel duygular pozitif düşünceler geçsin bebişlereTamam bundan sonra kötü bişe düşünmüyorum
Sakin saglıklı bi hamilelik gecirelim insallahTamam anlaştık şuan okadar küçük olmalarına rağmen hissediyorlarmış güzel duygular pozitif düşünceler geçsin bebişlere
Anladım ama maşaallah iyi dayanıyorsunGitmişken kalp atışını da duyim diyorumm o yüzden aslında
İnşaallah canım hayırlısıylaSakin saglıklı bi hamilelik gecirelim insallah
Merhaba canım ben normalde de kabızlık yasarım zaman zaman oyüzden hamilelikle alakalımı bilemedim ama birgün oluyorsa öbür gün düzeliyor yani günlerce kabız kalmıyorumMerhaba arkadaşlar.3. Haftamdayım...Unuttum neler oluyordu ama kabızlık hepinizde var mı??? Kayıplarım olduğu için bu rahatsız edici şeyin bile neden henüz olmadığını taktım bugün de...:/ bugün de bir şey bulduk şükür☺Cevaplayın lütfen...
Önümüz de ki hafta içi gitmeyi düşünüyorumAnladım ama maşaallah iyi dayanıyorsunpeki nezaman gideceksin