- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
Amin inşaallah canım ya inşaallah hayırlısıyla görürüz o günleri deAmin inş canım rabbim sanada nasip etsin inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi güzel haberlerini bekliyoruz
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz demekkiBende de cok akıntı oluyo aklım cıkıyo kanamam oluyo diye kosa kosa wc :) sonra ohh sükürr diyorum. Daha önce kaybım oldugu icin cok tedirgin oluyorum
Kesinlikle öyle güzel düşünelim güzel olsunHepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz demekkikayıpta olunca daha tedirgin oluyo insan aynen canım ama nasipleri varsa olacak inşaallah pozitif düşüncez biraz rahat olmaya calıscaz bu gerçekten önemli onu anladım ben
İnşaallah canım ya zaten doktor gün verdi cagırdı demekki görünür dedim bende hayırlısıyla görürüz inşaallah ilk kez kese görücez daha cok tedirginim bi kimyasal gebelik gecirdim buda aşılama ile oldu bakalım Rabbim büyük
Evet evet bende de öyle normalmiş sanırım birden su gibi geliyor hatta bazen hissediyorum kanamamı yoksa diye korkuyom bi sonra bakıyom akıntıymıs
Aynen bu bizim hikayemiz öyle ya da böyle inşaallah tamamına erdirir Rabbim hayırlısıylada. Sonrada bebeklerimizle ilgili konuşuruzKesinlikle öyle güzel düşünelim güzel olsunuzun bi serüven bizi bekliyor
İnşallah sağlıklı şekilde ilerlesin. heycanla bekliyorum kavuscagım günü❤Aynen bu bizim hikayemiz öyle ya da böyle inşaallah tamamına erdirir Rabbim hayırlısıylada. Sonrada bebeklerimizle ilgili konuşuruz
Bende on ay önce kimyasal gebelik yasadım ama biz dört dört buçuk yıldır istiyoruz asılamayla deneyelim birde dedik cok şükür tuttu Rabbim tamamını görmeyi nasip eder inşaallahBen de ilk defa gördüm keseyi, iki yıl önce bi kimyasal gebelik geçirdim sonra hamile kalamadım. Hala şaşırıyorum, inanamıyorum bi yandan.
Hemen bi olumlama ozaman inşaallah kavuşacağız hayırsıyla merak etmeİnşallah sağlıklı şekilde ilerlesin. heycanla bekliyorum kavuscagım günü❤
Merhaba canımmm. 4 haftalık ama aslında döllenmeye göre 2 haftalık oluyo zatenMerhaba kızlar Allah izin verirse bende nisanda doğum yapcam dün öğrendim mibiğimi beta 466 cıktı sizce nasıl doktor 2 haftalık olduğunu söyledi ama adete göre 4 haftalık
Ben hangisini baz almalıyım kafam karıştı ilk hamileliğim deMerhaba canımmm. 4 haftalık ama aslında döllenmeye göre 2 haftalık oluyo zatenama ilk kez iki haftalık diyen doktor gördüm benim diğer hamileliğim de 339 cıkmıstı tebrikler 1 aylık hamilesin demiştir doktor.
Bata göre 4 haftalıksa 4 haftalıksın canım tüm doktorlar bunu baz alırlar çünkü döllenmenin ne zaman oldugunu bilemezlerBen hangisini baz almalıyım kafam karıştı ilk hamileliğim desizce hcg nasıl cıkmış
Gözün aydın tebrik ederim değerinde güzel cıkmısTeşekkür ederim canım ☺
Amin inşallah canımAllah razı olsun rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah❤
Neyse yalnız değilimBende de sadece aşırı halsizlik var kafamı kaldıramıyorum birkaç gündür evde hiç birşey yapmıyorum