2021 Nisan Anneleri

İnşallah öyle bişe yoktur. Bi arkadasın daha sarı akıntısı oluyodu hamilelikte.
Evet kiminin oluyormuş.kızımda hiç öyle bir şey hatırlamıyorum.ay o zamanlardan tek hatırladığım migren ataklarımın arttığı ve artık yolda bile kusmaktan helak olduğum kaybettiklerimde kahve oluyordu kahve ve nır al akıntı karışımı bir şey...Allahım esirgesin...

Rabbim korusun bize bagıslasın bebeklerimizi

Haftaya Perşembe Allah nasip ederse inslal5+4 de keseye çağırdı doktorum siz hangi hfta günde gideceksiniz arkadaşlar

Haftaya Perşembe Allah nasip ederse inslal5+4 de keseye çağırdı doktorum siz hangi hfta günde gideceksiniz arkadaşlar

Benim bugün 4+4 betahcg 1850 çıktı ve keseyi gördü doktor o yüzden iki hafta sonra gel dedi.
Az önce kalçama bıçak gibi bi ağrı saplandı, bunu yaşayan var mı?

Maşaallah Rabbim hayırlısıyla saglıkla dünyaya gelmek nasip etsin inşaallah darısı basımıza bende cuma günü gidecem doktor kan degerlerimden çağırdı keseyi görmeye sanırım hayırlısıyla inşaallah

Beta hcg 1850 çıktı, karından ultrasondan keseyi gördü doktor. Hafta uyumlu dedi paylaşmak istedim sizinle.
Canım bu beta 4+4de miydi benimde dün adet günümdü 1006 idi bugün 4+1 adetime göre .cuma muayeneye cagırdı alttan bakacak sanırım cumaya kadar daha da yükselir herhalde diyorum ama karından baksa keske banada çok alttan istemiyorum sıkıntı olmuyormus ama korkuyorum ben ya

Cuma bence gözükür canım karından, benim karından göremeseydi eğer alttan bakacaktı. Korkma Sakın, bu arada ben de su gibi akıntı oluyor bugün mesela bi anda çok geldi. Bu oluyor mu?

Amin inş canım rabbim sanada nasip etsin inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi güzel haberlerini bekliyoruz

Cuma bence gözükür canım karından, benim karından göremeseydi eğer alttan bakacaktı. Korkma Sakın, bu arada ben de su gibi akıntı oluyor bugün mesela bi anda çok geldi. Bu oluyor mu?
İnşaallah canım ya zaten doktor gün verdi cagırdı demekki görünür dedim bende hayırlısıyla görürüz inşaallah ilk kez kese görücez daha cok tedirginim bi kimyasal gebelik gecirdim buda aşılama ile oldu bakalım Rabbim büyük
Evet evet bende de öyle normalmiş sanırım birden su gibi geliyor hatta bazen hissediyorum kanamamı yoksa diye korkuyom bi sonra bakıyom akıntıymıs

Bende de cok akıntı oluyo aklım cıkıyo kanamam oluyo diye kosa kosa wc :) sonra ohh sükürr diyorum. Daha önce kaybım oldugu icin cok tedirgin oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…