2021 Nisan Anneleri

Amin inş canım rabbim sanada nasip etsin inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
Amin inşaallah canım ya inşaallah hayırlısıyla görürüz o günleri de🙏. Güzel haber vermek için çıldırıyorum zaten veririm tabi😂

Bende de cok akıntı oluyo aklım cıkıyo kanamam oluyo diye kosa kosa wc :) sonra ohh sükürr diyorum. Daha önce kaybım oldugu icin cok tedirgin oluyorum
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz demekki😅 kayıpta olunca daha tedirgin oluyo insan aynen canım ama nasipleri varsa olacak inşaallah pozitif düşüncez biraz rahat olmaya calıscaz bu gerçekten önemli onu anladım ben

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz demekki😅 kayıpta olunca daha tedirgin oluyo insan aynen canım ama nasipleri varsa olacak inşaallah pozitif düşüncez biraz rahat olmaya calıscaz bu gerçekten önemli onu anladım ben
Kesinlikle öyle güzel düşünelim güzel olsun 😊 uzun bi serüven bizi bekliyor

İnşaallah canım ya zaten doktor gün verdi cagırdı demekki görünür dedim bende hayırlısıyla görürüz inşaallah ilk kez kese görücez daha cok tedirginim bi kimyasal gebelik gecirdim buda aşılama ile oldu bakalım Rabbim büyük🙏
Evet evet bende de öyle normalmiş sanırım birden su gibi geliyor hatta bazen hissediyorum kanamamı yoksa diye korkuyom bi sonra bakıyom akıntıymıs

Ben de ilk defa gördüm keseyi, iki yıl önce bi kimyasal gebelik geçirdim sonra hamile kalamadım. Hala şaşırıyorum, inanamıyorum bi yandan.

Ben de ilk defa gördüm keseyi, iki yıl önce bi kimyasal gebelik geçirdim sonra hamile kalamadım. Hala şaşırıyorum, inanamıyorum bi yandan.
Bende on ay önce kimyasal gebelik yasadım ama biz dört dört buçuk yıldır istiyoruz asılamayla deneyelim birde dedik cok şükür tuttu Rabbim tamamını görmeyi nasip eder inşaallah🙏 bende öyle ya hiç inanamıyorum tamam bazı belirtilerim var ama hamile gibi hissetmiyorum unutuyorum yani cok garip😅

Kızlar sizde belirtiler var mı ya? Bende uyku hali arada mide bulantısı dısında bişe yok.. tedirgin oluyorum böyle oluncaaa :)

Merhaba kızlar Allah izin verirse bende nisanda doğum yapcam dün öğrendim mibiğimi beta 466 cıktı sizce nasıl doktor 2 haftalık olduğunu söyledi ama adete göre 4 haftalık

Merhaba kızlar Allah izin verirse bende nisanda doğum yapcam dün öğrendim mibiğimi beta 466 cıktı sizce nasıl doktor 2 haftalık olduğunu söyledi ama adete göre 4 haftalık
Merhaba canımmm. 4 haftalık ama aslında döllenmeye göre 2 haftalık oluyo zaten 😊 ama ilk kez iki haftalık diyen doktor gördüm :KK70: benim diğer hamileliğim de 339 cıkmıstı tebrikler 1 aylık hamilesin demiştir doktor.

Merhaba canımmm. 4 haftalık ama aslında döllenmeye göre 2 haftalık oluyo zaten 😊 ama ilk kez iki haftalık diyen doktor gördüm :KK70: benim diğer hamileliğim de 339 cıkmıstı tebrikler 1 aylık hamilesin demiştir doktor.
Ben hangisini baz almalıyım kafam karıştı ilk hamileliğim de😂 sizce hcg nasıl cıkmış

Bende de sadece aşırı halsizlik var kafamı kaldıramıyorum birkaç gündür evde hiç birşey yapmıyorum 🤔

Bende de sadece aşırı halsizlik var kafamı kaldıramıyorum birkaç gündür evde hiç birşey yapmıyorum 🤔
Neyse yalnız değilim 😊 herşeyi fazla fazla yaşamak lazım gibi düşünüyorum niyeyse :KK70: diğerin de belirtim yoktu düşük yaptım o yüzden de kafama takılıyo sanırım

X