2021 Nisan Anneleri

Kızlar erken gebelik testi yaptım.çok heyecanlıyım.siz de görüyor musunuz?
AA evet gayette görünüyor hadi hayırlı olsun 🥰🥰
Teyzoşlar biz bugün kalp atışımızı duyduk😍 çok şükür herşey yolundaymış. Kese çok düzgün dedi birde kan tahlili istedi doktor bugün hallettim hepsini. Bu arada sata göre 7+2 ultrasona göre 7+0 çıktı doğum tarihi martın son haftası gözüküyor. Allah hepinizede nasip etsin inş🙏
Maşallah 🤩🤩🤩

Yeni gördüm canım.Aynen:)) rahatsızlığım çıkmadığı sürece ay sonuna kadar bekleyeyim.kalbini duyup problem olmadığını öğrenince söylemek istiyorum.Allah her hak edene isteyene nasip etsin🧡
Aslında en iyisi canım. Bende öyle yapmayı planlıyodum planladıgım gibi olmadı :)

meslektaşım😊 canım ben yoğun bakımdayım 24 saat çalısıyoruz benşm sorumlum bu konuda iyidir tüp bebek geçmişimi ne kadar çabaladığımı tüm arkadaşlarım biliyo ellerinden geleni yapıyolar haziranda hamile kaldım 20 gün rapor aldım bişey demediler Düşük yaptım. bu Seferkini söylemediM kalp atısını duyup öyle söylicem yopun bakım ağır gercekten konusucam ya rapor alırım yada izin alırım hem biraz daha akibeti belli olur bebişin sonrada kan almaya gecmek istiyorum

Ayyy hadi inşallah belki bebeğin nasibiyle de hersey gönlüne göre olur canım. Ben klinikteyim ama bakım hastaları cok oluyor bizimde maalesef.😑 İs arkadaşlarının anlayışlı olmasına cok sevindimm bencede hemen konus hatta ya ağır işlerden kaçın lütfen bakımlarda filan dikkatli ol🥰 Allaha emanet bebisin kucağına almayı nasip etsin insallah, bende 6+0 bugun usg de kalp atışı gördü ama daha erken duyamayız dedi genelde durum normal dedi fakat benim nefes darlığım oluyor erken dönemde bunun olması da korkutuyor biraz buna bağlı hipertansiyon ve taşikardi de oluyor bakalim kardiyoya gitmeye çalışacagım insallah🤦🏼‍♀️

Ayyy hadi inşallah belki bebeğin nasibiyle de hersey gönlüne göre olur canım. Ben klinikteyim ama bakım hastaları cok oluyor bizimde maalesef.😑 İs arkadaşlarının anlayışlı olmasına cok sevindimm bencede hemen konus hatta ya ağır işlerden kaçın lütfen bakımlarda filan dikkatli ol🥰 Allaha emanet bebisin kucağına almayı nasip etsin insallah, bende 6+0 bugun usg de kalp atışı gördü ama daha erken duyamayız dedi genelde durum normal dedi fakat benim nefes darlığım oluyor erken dönemde bunun olması da korkutuyor biraz buna bağlı hipertansiyon ve taşikardi de oluyor bakalim kardiyoya gitmeye çalışacagım insallah🤦🏼‍♀️
Canım sağolasın kalp atısını keske bende duysam hiç duyamadıM. Senin Adına sevindim taŞikardi diyince tsh larına baktır mutlaka benim arkadaşımda ilk zamanlarda böyle oldu levetron kullanıyo suan sende ihmal etme onla alakası olabilir benimde annemde var bi ara yükselmişti benimde çarpıntım oluyodu

Canım sağolasın kalp atısını keske bende duysam hiç duyamadıM. Senin Adına sevindim taŞikardi diyince tsh larına baktır mutlaka benim arkadaşımda ilk zamanlarda böyle oldu levetron kullanıyo suan sende ihmal etme onla alakası olabilir benimde annemde var bi ara yükselmişti benimde çarpıntım oluyodu

o degerlerim iyi canım ya bakalım nefes darlığı tetikliyor biraz bende duymadım da doktor gördü gösterdi daha erken duyamayız dedi, Allah nasip etsin insallah tez zamanda hepimize ❤

X