- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 32
O yüzük şeklindeki bebekBuda kesem boşmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yüzük şeklindeki bebekBuda kesem boşmu
Sabahları daha fazlaHiç 4 haftalıga benzemiyo derler sabahları mı oluyo yoksa gün içinde mi
AA evet gayette görünüyor hadi hayırlı olsunKızlar erken gebelik testi yaptım.çok heyecanlıyım.siz de görüyor musunuz?
MaşallahTeyzoşlar biz bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür herşey yolundaymış. Kese çok düzgün dedi birde kan tahlili istedi doktor bugün hallettim hepsini. Bu arada sata göre 7+2 ultrasona göre 7+0 çıktı doğum tarihi martın son haftası gözüküyor. Allah hepinizede nasip etsin inş
Yeni gördüm canım.Aynen:)) rahatsızlığım çıkmadığı sürece ay sonuna kadar bekleyeyim.kalbini duyup problem olmadığını öğrenince söylemek istiyorum.Allah her hak edene isteyene nasip etsinKızına kardeş geliyo desene baya erken öğrendinn
Aslında en iyisi canım. Bende öyle yapmayı planlıyodum planladıgım gibi olmadı :)Yeni gördüm canım.Aynen:)) rahatsızlığım çıkmadığı sürece ay sonuna kadar bekleyeyim.kalbini duyup problem olmadığını öğrenince söylemek istiyorum.Allah her hak edene isteyene nasip etsin
cok güzel hayırlı olsun darısı kalp atısınaBeta hcg 1850 çıktı, karından ultrasondan keseyi gördü doktor. Hafta uyumlu dedi paylaşmak istedim sizinle.
Ay hadi gözün aydın canım maşallah çok iyi değerin cuma görürsünüz keseyiKızlar benim değer 4390 cıkmış keseyi cuma görürüz büyük ihtimal
İnşallah canım darısı kalp atısınaAy hadi gözün aydın canım maşallah çok iyi değerin cuma görürsünüz keseyi
cok güzel hayırlı olsun darısı kalp atısına
meslektaşım canım ben yoğun bakımdayım 24 saat çalısıyoruz benşm sorumlum bu konuda iyidir tüp bebek geçmişimi ne kadar çabaladığımı tüm arkadaşlarım biliyo ellerinden geleni yapıyolar haziranda hamile kaldım 20 gün rapor aldım bişey demediler Düşük yaptım. bu Seferkini söylemediM kalp atısını duyup öyle söylicem yopun bakım ağır gercekten konusucam ya rapor alırım yada izin alırım hem biraz daha akibeti belli olur bebişin sonrada kan almaya gecmek istiyorum
Yolk sac değil mi yüzük şekli...yani bebeğin beslendiği aracı...O yüzük şeklindeki bebek
Benim akıntım sarı daha doktora gitmedimhafif kaşıntı ve sarıya dönük akıntı yaşayanınız var mı? Doktora görüneniniz?
Genelde onu görünce kalp atısınıda görüyolar ben takip ettiğim sayfalardan görüyorum ama belki öyledirYolk sac değil mi yüzük şekli...yani bebeğin beslendiği aracı...
Canım sağolasın kalp atısını keske bende duysam hiç duyamadıM. Senin Adına sevindim taŞikardi diyince tsh larına baktır mutlaka benim arkadaşımda ilk zamanlarda böyle oldu levetron kullanıyo suan sende ihmal etme onla alakası olabilir benimde annemde var bi ara yükselmişti benimde çarpıntım oluyoduAyyy hadi inşallah belki bebeğin nasibiyle de hersey gönlüne göre olur canım. Ben klinikteyim ama bakım hastaları cok oluyor bizimde maalesef. İs arkadaşlarının anlayışlı olmasına cok sevindimm bencede hemen konus hatta ya ağır işlerden kaçın lütfen bakımlarda filan dikkatli ol Allaha emanet bebisin kucağına almayı nasip etsin insallah, bende 6+0 bugun usg de kalp atışı gördü ama daha erken duyamayız dedi genelde durum normal dedi fakat benim nefes darlığım oluyor erken dönemde bunun olması da korkutuyor biraz buna bağlı hipertansiyon ve taşikardi de oluyor bakalim kardiyoya gitmeye çalışacagım insallah
Canım sağolasın kalp atısını keske bende duysam hiç duyamadıM. Senin Adına sevindim taŞikardi diyince tsh larına baktır mutlaka benim arkadaşımda ilk zamanlarda böyle oldu levetron kullanıyo suan sende ihmal etme onla alakası olabilir benimde annemde var bi ara yükselmişti benimde çarpıntım oluyodu
Kaşıntı oluyor mu canım ara ara?Benim akıntım sarı daha doktora gitmedim