2021 Nisan Anneleri

Arkadasım 4 haftalıkken duydum ben fln diyince huzursuz oldum bian nebılım cok bekledım bı bebegi Rabbım kimsenın kucagını boş bırakmasın isteyen herkese nasıp etsin peki belirtiler nezaman başlar benım hafif mide bulantısı ve şişlikten baska belirtim yok

Kızlar doktora gittim görünmez ama kese bakalım dedi baktı kese için şüpeli alan var dedi yani anladığım oluşmaya calısıyo cuma tekrar gidicem ama bugün kan verdim 2 katına cıkarsa süper olacak

4 haftalık mı ? 4. Hafta da kese bile gözükmeyebilir 1500 değer de vajinal ultrasndan gözüküyo kalp atısı duyulamaz ki

Kızlar doktora gittim görünmez ama kese bakalım dedi baktı kese için şüpeli alan var dedi yani anladığım oluşmaya calısıyo cuma tekrar gidicem ama bugün kan verdim 2 katına cıkarsa süper olacak
şüpheli alan için ne demek istedi acaba? Keşke biraz açık konuşsalar doktorlar

şüpheli alan için ne demek istedi acaba? Keşke biraz açık konuşsalar doktorlar
Yani oluşmaya calısan bi kese Şüpeli dediği o alanda kese oluşmaya calısıyo demek cuma daha belli olur muhtemelen eğer kan değerimde 2 gün önceye göre iyi cıkmıssa tamamdır

Yani oluşmaya calısan bi kese☺ Şüpeli dediği o alanda kese oluşmaya calısıyo demek cuma daha belli olur muhtemelen eğer kan değerimde 2 gün önceye göre iyi cıkmıssa tamamdır
kaç haftalıksın canım suan erkenmi gittin doktora

Teyzoşlar biz bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür herşey yolundaymış. Kese çok düzgün dedi birde kan tahlili istedi doktor bugün hallettim hepsini. Bu arada sata göre 7+2 ultrasona göre 7+0 çıktı doğum tarihi martın son haftası gözüküyor. Allah hepinizede nasip etsin inş

2 güne gözükür o zaman kese hadi hayırlısı olsun inş güzel haberlerini bekliyoruz

Cok iyi ya allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı bize

haftamı hesaplayamıyorum çünkü 1 temmuzda düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım artık benek büyürse ultrasonla hesaplanır
Anladım canım büyük ihtimal düşükten 14-15 gün sonra felan yumurtlama olmustur

haftamı hesaplayamıyorum çünkü 1 temmuzda düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım artık benek büyürse ultrasonla hesaplanır
Bugün doktor benimde öyle hesapladı arada kaldık 15 haziranda düşük yapmıştım bende ama düşük yaptığın ilk günü adet başlangıcı sayacaksın canım

Arkadasım öle dedi kalp atısını duydum fln dedı huzursuz oldum kesede bebek nezaman göruluo peki

Arkadasım öle dedi kalp atısını duydum fln dedı huzursuz oldum kesede bebek nezaman göruluo peki
İmkansız canım ya o haftasından emin değil yada duydum felan sanıyor ben diğer hamileliğimde 5.hafta da gittim görmüştüm

Doktor bana sıvı gibi bebektır dedı ama haftaye gel dedi huzursuz oldum acaba boş gebelıkmı die

Buda kesem boşmu

Eklentiler

• E9C0BB8D-E102-4F6F-9DC8-723DE7750006.jpeg
    93,3 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar benim değer 4390 cıkmış keseyi cuma görürüz büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…