Çok geçmiş olsun kuzum.Benim kiziminda cigerine inmis enf ve kalp cevresindeymis 2 sefer doktora gtrdum oksueuo die bisi ypk dediler simdi 5 kutu ilac vermis cidden delirrmemek elde degil ben isteyim annem bakio oda abarttin vs dio delircek gbi oluorm bazen keske cocuklae hic hasta olmasa.İnsanlarla ugrasmak daha zor.
Çok geçmiş olsun o kadar zor ki gerçekten. Bazen ben de diyorum abartıyor muyum diye ama yok gerçekten çocuklar hastayken herşey daha da zor. Bu ne zamana kadar böyle sürecek acaba ?Benim kiziminda cigerine inmis enf ve kalp cevresindeymis 2 sefer doktora gtrdum oksueuo die bisi ypk dediler simdi 5 kutu ilac vermis cidden delirrmemek elde degil ben isteyim annem bakio oda abarttin vs dio delircek gbi oluorm bazen keske cocuklae hic hasta olmasa.İnsanlarla ugrasmak daha zor.
Hep böyle devam ediyor alyaliya.Çok geçmiş olsun o kadar zor ki gerçekten. Bazen ben de diyorum abartıyor muyum diye ama yok gerçekten çocuklar hastayken herşey daha da zor. Bu ne zamana kadar böyle sürecek acaba ?
Bize rahat yok öyleyseHep böyle devam ediyor alyaliya.
Çocuklar hasta olunca bizim de psikoloji bozuluyor aslında.
İnan okula başlayınca daha da zor.
Ben geçen sene kafayı yeme aşamasındaydım.
Mutluluk onların üzerine kurulu resmen bende onlar iyiyse iyiyim kötüyse kötü..
Yanlıştır belki ama bende durum böyle.
Ve maalesef ben oğlumdan gözlemlediğim hep çok hasta olduğu idi ve ağır geçirirdi hastanede yatarak büyüdü diyebilirim.
ama kız daha hafif ayakta geçiriyor.
Nasıl başlarsa öyle gidiyor sanki.
Yok oyle bisi demedi.Pazartesi gorucem dedi sadece genel durumu iyi sadecd ilaci red edio kavga dovus veriorz.İns icer yoksa igneye dondurcem mecbur ilaxi oykede aciki cocuklar nasil icsin yani 1 damlada oguruo ki ilac icen bi cocuktu normalde.Çok geçmiş olsun kuzum.
Hastaneye yatması gerekmiyor mu?
Benim kızda okullar açıldığından beri hasta.
Abisinden aldı sanırım ikisi de son derece sümüklü.
3 haftadır böyleler öksürük yok ama geçmeyen bir sümük olayı var bizde.
Abisi zaten astım olduğu için sürekli ilaç kullanıyor.
Benim oglum baslarda hastaliklari zor gexiriyordu simdi baya rahat ayakta gecirior.Ama kiziminda sansinai yok abisi eve tasir yok covid salgini cikar.17 aylik omrunde cesit cesit hastalandi.Çok geçmiş olsun o kadar zor ki gerçekten. Bazen ben de diyorum abartıyor muyum diye ama yok gerçekten çocuklar hastayken herşey daha da zor. Bu ne zamana kadar böyle sürecek acaba ?
Yine covid olacaklar mı acaba yaYok oyle bisi demedi.Pazartesi gorucem dedi sadece genel durumu iyi sadecd ilaci red edio kavga dovus veriorz.İns icer yoksa igneye dondurcem mecbur ilaxi oykede aciki cocuklar nasil icsin yani 1 damlada oguruo ki ilac icen bi cocuktu normalde.
Valla icindeki ilac siringasiyla yere yatrip direk bogazdan asagi attim anca oyle icio digerlerini icti normwl cok sukur.Yine covid olacaklar mı acaba ya
Hastalığından öğürüyordur.
Aç iken vermeye çalış kuzum.
Biz 9 ekimde 1.5 olduk.Kizlar ne yapiyorsunuz bebislerimiz 1.5 yas oldu bizimki 12 ekimde olacakNereden nerelere geldik.Konusma durumlari nasil acaba bebislerimizin,Sizler nasilsiniz ruhen neler yapiyorsunuz?
Kiz bizde bugun 1.5 olmusuz valla gunlerim sasmis.Asiyi bizde olduk gecen hafta.Biz 9 ekimde 1.5 olduk.
Aşısını da oldu.
Baba gel dedi bugün.
10 tane filan kelimesin var.
Ruhen pek iyi değilim oğlan 1. sınıf zor ders çalışıyor baya gerginiz.
Ya benim sinirlerim çok bozuldu gerçekten..Kiz bizde bugun 1.5 olmusuz valla gunlerim sasmis.Asiyi bizde olduk gecen hafta.
Pelininde ort o kdr vardir kelimesi 2 li cumle cok az kuruyor ve istiyoeki konusmasin anlasilsin.
Allah yardim etsin 1.sinif annesi olmak cidden su zamnda cok zoe bende travma olarak kaldi selim cok cok zorlandi oandemidwn zoomdan dahada vahimdi ins sizin kolaylasin.
Benim kizim ateslendi. Bugun 5. gun ates dusmedi. Saglik merkezinden de telefonda 5. gun dusmezse getirin deyince agri kesici ates dusuruculerle dusurmeye calismistik. Bugun artik penisilin surup yazdi dr. 1 hafta icsin dedi ama ilk iciste bile toparladi. Yemek yemeden emerek gunu geciriyor. Herhalde kresten kapti. Kreste de yemek veriyorlar. Yuzunu gozunu ovusturuyormus bizi ariyorlar uykusu geldi yemegini yemedi diyeKizlar ne yapiyorsunuz bebislerimiz 1.5 yas oldu bizimki 12 ekimde olacakNereden nerelere geldik.Konusma durumlari nasil acaba bebislerimizin,Sizler nasilsiniz ruhen neler yapiyorsunuz?
Ay evet bizim ki de 16 Ekim' de 18 aylık oluyor ve ben 15 Ekim' de hastaneye yatıyorum doğum için. Bugün kontrolüm vardı acilmam 4 cm olmuş nerdeyse doktor daha bekleyemeyiz cumartesi tekrar kontrol yapalım direk yatıralım artık seni suni şancı veririz dedi. 3 hafta önce kasılma onleyicileri doğumu durdurduk. Şimdi de sancılar yeterli düzeyde değil açılma yapıyorlar ama yeterli büyüklük ve sıklıkta değiller. Belki bugün yarin sancıların gelir dedi doktorum. Bebeği riske atmayalim kendi sancılarını beklemek istiyorsun ama dedi. Açılma riskli dedi enfeksiyon için dedi. Birden suyum gelirse plasenta önde ya sarkarsa acil sezaryen sebebi dediKizlar ne yapiyorsunuz bebislerimiz 1.5 yas oldu bizimki 12 ekimde olacakNereden nerelere geldik.Konusma durumlari nasil acaba bebislerimizin,Sizler nasilsiniz ruhen neler yapiyorsunuz?
Benimde aynen boyle bir donemim gecti cidden hala da itirwzlar bitmiyor aramizdaki bag mahvolcak sonunda.Ya benim sinirlerim çok bozuldu gerçekten..
Evde hep bir kavga halindeyiz.
Bugün yine istemiyorum yapmıcam dedi öyle mi dedim çık dışarı çıkkkkk diye sinir krizi geçirecektim
Sonra korktu sanırım yazdı.
Neyse gece de yatırdım yalvar yakar 21.30 da saat 22.15 oldu hala uyumadı bu defa yine bağırmaya başladım..
Ya şuan ağlıyorum gerçekten çok kötüyüm.
Ela zaten ders çalıştırırken hep kucağımda masaya yatıyor filan
Allahım bir de uyumayınca iyice koptum..
Hasta olacak diye korkuyorum biliyorsun geçen sene sürekli hastaydı uyusun uykusunu alsın istiyorum..
Regl olucam sanırım yani sinirim geçmek bilmiyor..
Şimdi şuan yanımda olsa bağırırsam yine o durumdayım.
Eşim desen çok geç geldi onlarda bugünlerde aşırı yoğun.
Bizim mahvoldu şimdiden.Benimde aynen boyle bir donemim gecti cidden hala da itirwzlar bitmiyor aramizdaki bag mahvolcak sonunda.
Disleksi mi diye düşünüyorum artık.Benimde aynen boyle bir donemim gecti cidden hala da itirwzlar bitmiyor aramizdaki bag mahvolcak sonunda.
Saglikla gelsin. Disardakiler icin ne cabuk geciyor zaman ama hamile icin hic oyle degil. Dogum sonrasi cok daha rahat gecer insallah. 1 gun daha beklese benim dogum gunume denk gelecektiKızlar doğuma gidiyorum acilmam 4cm i geçmiş bebeğin kesesi dışarı yumru yapmış doktor hemen yatırıyoruz doğuma dedi. Sancilarim da başladıkızımın kardeşi geliyor inşallah sağlıkla. Bizim aceleci keseyle uzatmış minik kafasını dışarı bunlar artık durduramasın diye almış önlemini