2021 Nisan Anneleri

Cnm sağlıcakla gelsin insallh vaktin olduğunda yaz bize habersiz birakma

Doğurdum kızlar Şükürler olsun. 19.00 da su an göğsümde memeyi bırakınca basıyor yaygarayı amanin ne dediğim dedik çıktı bu bebiş
Eşim uyudu bebiş memede uyuyor ben oturuyorum. en çok uykuya benim ihtiyacım var oysa haha. Doğum çok hızlı oldu doktorum 4. Bebek hızlı olmasını bekliyorduk dedi. Kızlarım.da evde duygu dolu bir gece şükürler olsun. Evdeki bebeğimi de çok özledim. Bizden durumlar böyle bakalım.

Maşallah çok sevindim gözün aydın.

Masallah gozun aydin.Rabbim huzurla yasatsin hepinizi ins.Bakalim neler bekliyor seni 4 bebisle Saglikli olsunlar cok cok mutlu olun

Bizim mahvoldu şimdiden.
Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Bir de hala iki sesi birleştiremiyor.
Öğretmeni aradı bugün artık yapması lazım dedi.
O ogretmenlerede uyuz oluorm yapmasi lazimsa daha cok emek ver benide arardi hemde pandemiydi zoomdan ders isliolardi ben calisiodum.Lohusaydim beni aglatmisti neler neler

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

Benim oglumda var.Az dikkat daginikligida var.
Bir uzman gorsun istersen hemen anliolar zaten defterlerinide gotur cocuk psikiyatristi goruyor.Hos ben onlardan once farkettim.Ama alisma sureci uzamista olabilir.
Kuzum başladı bakalım iki sesi birleştirmeye.
Mesela yazı defterinde ne dikkatini çekmişti.
Gayet güzel yazıyor benim oğlan ama bilmiyorum yine de.

O ogretmenlerede uyuz oluorm yapmasi lazimsa daha cok emek ver benide arardi hemde pandemiydi zoomdan ders isliolardi ben calisiodum.Lohusaydim beni aglatmisti neler neler
Birebir ilgilendim okudu diyor telefonda.
Bende birebir ilgileniyorum.
Ama zorla yapıyor benimle bağır çağır..

Kuzum başladı bakalım iki sesi birleştirmeye.
Mesela yazı defterinde ne dikkatini çekmişti.
Gayet güzel yazıyor benim oğlan ama bilmiyorum yine de.
Benim oglumda suan okuyor ama ses birlestirme mantigini zor anlamisti.Tabi o elakin yuzunden de oluyor ben ona ma me mi mu die ogretincr direk anladi.Dislekside yazi kotu olcak die bisi yok ama bazi parametreleri var ona bakiolar.Ben isteksizliginden ve sure gecmesine ragmen olaya adapte olamaysiindan kavga dovus ders basina oturtmaktan suphelenmistim.Duzeyi dusuk o yuzden herkes ogretmenide dahil yok canim cok akillo oyle bisi de gozlemlemedik vs vs dedikleri icin su zamanlara kdr geldi 1.sene oandemi oldugu icin belirti sorunu dahada srtmisti zoomdan yapmak istemiyordu suan cok ii durumda ama disleksi var yani.

Bende aslında şüpheleniyorum.
Çünkü ders konuşunda bizde çok İsteksizlik var.
Hep kavga dövüş dediğin gibi.
Birleştirme şuan al el il şeklinde.
Bakalım ne çıkacak sonunda.

Peki özel bir şey yapıyor musunuz konuyla ilgili özel eğitim herhangi bir şey gerekiyor mu?
Ben iyice panik oldum.
El diyor le demiyor valla delircem.

Peki özel bir şey yapıyor musunuz konuyla ilgili özel eğitim herhangi bir şey gerekiyor mu?
Ben iyice panik oldum.
Cnm arkadaşlarımın ikizleri de ayni le la bunları inatla söylemiyor diyor günlerdir çıldırdım dedi genel olarak şuan bu ek de zorlanıyorlar sanirim

Cnm arkadaşlarımın ikizleri de ayni le la bunları inatla söylemiyor diyor günlerdir çıldırdım dedi genel olarak şuan bu ek de zorlanıyorlar sanirim
Ya olabilir kuzum.
Öğretmenine sordum dün el al okuyor ama diğerleri yok dedim normal dedi.
Çok zormuş gerçekten 1. sonuç herkes söylüyordu abartıyorlar derdim.

Ben iyice panik oldum.
O baslarda normal el e le demesi ona takilma yari doneme kdr toplar o toplamazsa ki sanmiorm o zaman bi uzman gorur suan hepsi iyle daha bugun ofiste konustuk arkdasim dioki dovucektim ke yi okuo ekmerak etme.

O baslarda normal el e le demesi ona takilma yari doneme kdr toplar o toplamazsa ki sanmiorm o zaman bi uzman gorur suan hepsi iyle daha bugun ofiste konustuk arkdasim dioki dovucektim ke yi okuo ekmerak etme.
Ya unutuyor onu fark ettim bugün de.
Yavaş yavaş sanırım le yi falanda okumaya başlıyor.
Ama o u ü şuan hepsi birbirine girdi.
M n Allahım deliricem.
Ü yü öğreniyor o yu unutuyor az kaldı valla çıldırıcam.
Hızlı mı gidiyor öğretmende anlamadım.
Bir arkadaşla konuştum biz daha a yı anca öğrendik Elayı okuyoruz diyor.
E biz 10 harf öğrendik.

Biraz hizli gidio olabilir sinifin genel seviyesi iyiyse hizli gidiolar sonra tekrara sonuolar.Daha hizlanip son donemde her gun 2 harf veriyordu.Birara karisio hepsi sonra mantigini anlayinca hatirliolar.

Biraz hizli gidio olabilir sinifin genel seviyesi iyiyse hizli gidiolar sonra tekrara sonuolar.Daha hizlanip son donemde her gun 2 harf veriyordu.Birara karisio hepsi sonra mantigini anlayinca hatirliolar.
Haftada 3 harf veriyor kuzum.
Sınıfın durumu iyi ama onlar geçen sene devam etti zaten biliyorlardı bütün sesleri hatta okuyorlardı.
Benim oğlan hastalıklarından dolayı gidemedi aylarca.
Geçen sene ki anaokulu grubuyla devam ediyor.
Ama baya birleştirmeye çalışıyor kitap okudu biraz biraz başlamış..

Hic takilma ya.Pandemi doneminde zoomdan ogrendik basimiza gelmeyen kalkmadi suan geldikleri nokta cok iyi ozel bir zorlugu olmasina ragmen her cocugun hizi baska sene sonu onemli.

Hic takilma ya.Pandemi doneminde zoomdan ogrendik basimiza gelmeyen kalkmadi suan geldikleri nokta cok iyi ozel bir zorlugu olmasina ragmen her cocugun hizi baska sene sonu onemli.
Ya inşallah iyi olur dine diyeyim.
Sen nasılsın?
Çocuklar nasıl?
Pelin iyileşti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…