2021 Nisan Anneleri

Ay bildiğin şiddet görüyoruz 😂😂
10-15 arası sanırım bizimde.
İki kelimeyi Yanyana kullanıyordu benim oğlan baya da kelimesi vardı.
Ama yeterli demek ki şuan için.
Her çocuk farklı neticede.
2 yaş sendromu olabilir şuan ki sinirlilik halleri.
Eşim söyletmeye çalışıyor iki kelimelik cümleler bazen çabucak söylüyor ama kendi kendine kurmuyor hiç.şu halimizle gidip darp raporu alsak verirler 😂

Ay aynısı bizde 9 ekimde 1.5 yaşında olucaz.
Geçeleri çok ağlıyor deliksiz uyuyordu günlerdir uykusuzum 🥺
Azı dişi çıkıyor ben ona bağladım.
Akşamları ağlama krizi tutuyor.
Yukarda bahsettigin oyuncak fırlatma saç çekme hepsi aynı bizdede var inanamıyorum ya gerçekten çok enteresan bı süreç den geciyoruz
Ayniyiz son 3 gundur kisa kisa uyudu sadece hep ayaktaydi agladi sebepsiz. Sonunda yorgunluktan siziyor artik.
Gunduz bir kez uyuyor akşamları erken yatıyor ama gecee 1 veya 2 de kriz başlıyor resmen

Kaç gün kullanılmalı peki.ilk iki gün içirebildim şimdi asla içmiyor ağzından akıtıyor yada zorla kusturuyor kendini.çok zayıfladı bu süreçte zaten çok az yiyen seçici bi bebek şimdi tamamen gitti iştah
Bize 7 gun dndi ama ilac dokule sacila 6.gunde bitti tabi.O donem benim kzimda cok kilo verdi ve asiri istahsidi emmeyi bile cogu zaman rededdi.Surekli kusunca insan bisi yiyesi gelmio tabi.Sonra yavas yavas normale donsu ama baya kilo kaybetti

Bizimki bu aralar huysuzluk seviyesini baya arttırdı herşeye sinirlenip bağırıyor.istediği birşey olmayınca ağlıyor ben de ısrarla yapmıyorum o ağladıkça ama değişen birşey olmuyor. Bu aralar çok sinirli neden acaba? Siz nasılsınız sizde durumlar ne?
Ayni durumdayiz bir prof psikiyatriste sordum denk geldi.Bu donemde ara ara normal dedi bazen ayrilik kaygisida yasiyorlarmis bugun kiyaft secti mesela.Birsey giydiridm tepineren ciakrdi baska bisi giydirdim gule oynaya giydi aralarindada fark yoktu yani oek.Herseyede aglio bagrio bazen kafasini yere vuruo fln.

Yukarda bahsettigin oyuncak fırlatma saç çekme hepsi aynı bizdede var inanamıyorum ya gerçekten çok enteresan bı süreç den geciyoruz

Gunduz bir kez uyuyor akşamları erken yatıyor ama gecee 1 veya 2 de kriz başlıyor resmen
Bizde ayni durumdayiz.Oglumu isiriyor, gecen aglatti koca cocugu 1 seferde baskasini isiriorn sanip kendibi isinirdi hungur sakir agladi.Sac cekio vuruo fln oglumda bnm.hoc boyle degildir koç lar mi boyle acaba.Geceb hafta geceleri asri aglayarak uyandi gece terorumu dedim ama bu hafta daha ii diste. Demekki bizi de 4 dis ayni anda inio kopekler...
Valla cidden yoruldum.az sekilesek keske

Ayni durumdayiz bir prof psikiyatriste sordum denk geldi.Bu donemde ara ara normal dedi bazen ayrilik kaygisida yasiyorlarmis bugun kiyaft secti mesela.Birsey giydiridm tepineren ciakrdi baska bisi giydirdim gule oynaya giydi aralarindada fark yoktu yani oek.Herseyede aglio bagrio bazen kafasini yere vuruo fln.
Ayy bizimki de kıyafet seçiyor ne giymek istiyorsa gösteriyor.
Çoğu zaman abisinin tişörtlerini giyiyor.
Sabah uyanıyoruz abisi abisi deyip odasına geçiyor ordan seçiyoruz😂

Aman Allahım birebir aynı

Kızlar merhaba, resverol duydunuz mu? Kullanan var mı?
Canım resverolu duydum alerji için ve bağışıklık için sanırım aslında oğluma kullanmayı düşündüm ama almadım unuttum hatta alayım bu kış deneyeyim.
O da çok hasta oluyor.
Baby-vac hiç bilmiyorum kullanmadım.
Fizyolojik serumla açıyorum ben burunlarını.
Ya da Nac burun sprayı kullanıyorum karbonatlı.

Birde baby-vac kullanan var mı aranızda?
Serum fiz ile aciorm burnunu ama egerki hic azalmiosa sivi yada gelmiosa o zaman cekiorm nerdeyse her markanin vae o alet seklinde ben buruno ve otribebe kulllaniorm yedek uclarini da int aliorm.

Dun gece o kadar zor bir geceydi ki tam uykuya daliyor desem hemen aglayarak uyaniyordu. O kadar cok agladi ki eliyle yanaklarina gozune vurdu, ayaklari surekli tekme atar gibi. Sonra aglamaktan burnu kapandi artik sakinlessin diye meme verince nefes almak icin basini geri atiyordu. Burnunu sumuk hortumuyla temizleyelim dedik, nefes almadan ciglik atmaya basladi. Cok caresiz hissettim ya gunlerdir uykusuzlugun verdigi yorgunluk bikkinlik da var. Agri kesici verdik artik. Bu sebepten ilk defa agri kesici verdik. Dilerim kimse yasamak zorunda kalmaz benzerlerini. Agri kesiciden 1 saat sonra uyudu. Bugun daha sakindi ama. Azalarak bitsin yetti artik.

Dun gece o kadar zor bir geceydi ki tam uykuya daliyor desem hemen aglayarak uyaniyordu. O kadar cok agladi ki eliyle yanaklarina gozune vurdu, ayaklari surekli tekme atar gibi. Sonra aglamaktan burnu kapandi artik sakinlessin diye meme verince nefes almak icin basini geri atiyordu. Burnunu sumuk hortumuyla temizleyelim dedik, nefes almadan ciglik atmaya basladi. Cok caresiz hissettim ya gunlerdir uykusuzlugun verdigi yorgunluk bikkinlik da var. Agri kesici verdik artik. Bu sebepten ilk defa agri kesici verdik. Dilerim kimse yasamak zorunda kalmaz benzerlerini. Agri kesiciden 1 saat sonra uyudu. Bugun daha sakindi ama. Azalarak bitsin yetti artik.
Demek ki ağrısı vardı.
Ben böyle ağlayınca veriyorum ağrı kesici yazık neden ağrı çeksin.
Kendimi düşünüyorum bir yerim ağrıyınca alıyorsam ona da veriyorum.
Çok geçmiş olsun kuzum inan son zamanlarda bizde de yaşanıyor buna benzer durumlar.

Demek ki ağrısı vardı.
Ben böyle ağlayınca veriyorum ağrı kesici yazık neden ağrı çeksin.
Kendimi düşünüyorum bir yerim ağrıyınca alıyorsam ona da veriyorum.
Çok geçmiş olsun kuzum inan son zamanlarda bizde de yaşanıyor buna benzer durumlar.
Ben de ağrı kesici veriyorum çünkü eliyle başına vurmaya başlıyor. Bir yerin mi ağrıyor neren acıyor diye sorduğumda da dişini gösteriyor. Son birinci azı dişi kaldı o da bir çıksaydı.

Ben de ağrı kesici veriyorum çünkü eliyle başına vurmaya başlıyor. Bir yerin mi ağrıyor neren acıyor diye sorduğumda da dişini gösteriyor. Son birinci azı dişi kaldı o da bir çıksaydı.
Ah kıyamam ya bende soruyorum acıyor mu bir yerin diye göstermiyor ama acıyoo diyor🥺
Bir de bizim doktorumuz ver dedi ağlayınca çok ağlıyorsa ver eğer ağlaması geçmezse o zaman getir demişti.
Hatta 5 mg ver diyor ben 3.5 mg filan veriyorum.
Gerçekten çok ağlayınca veriyorum susturamıyoruz bazen.

Benim kiziminda cigerine inmis enf ve kalp cevresindeymis 2 sefer doktora gtrdum oksueuo die bisi ypk dediler simdi 5 kutu ilac vermis cidden delirrmemek elde degil ben isteyim annem bakio oda abarttin vs dio delircek gbi oluorm bazen keske cocuklae hic hasta olmasa.İnsanlarla ugrasmak daha zor.

X