2021 Nisan Anneleri

Ya inşallah iyi olur dine diyeyim.
Sen nasılsın?
Çocuklar nasıl?
Pelin iyileşti mi?
Pelin iyilesto ama burda faranjit salgini var herkes hasta ilginc sekilde bir salgin..Bende suan hastayim selim.haffi pelinde bisi yok ama aksam mukuslu yapti kakasini.Bendeki enf ona gecer mo yada ilac yan etkisimi hic bilemedim.
Doktor bugun bkgazi kulagi vs temiz demis ne olur ne olma goturdu esim.
İstanbula gidicektim nikaha suan bilemiorm.

Geçmiş olsun canım.
Toparlarsın belki.

Ay Gnsel ya bende faranjit oldum fena haldeyim.
Nasıl bir boğaz ağrısı anlatamam yanıyor boğazım öksürük var tam olarak faranjit oldum.
Sizin me kadar sürdü bu durum?
İlaç kullandın mı?
Antibiyotik yani.

Valla dunya kdr takviye kullandim.Antbyotik yazdirdim is yeri hekimine ama kullanmadim emziriyorum diye benim ilac alerjim var cunku bu yazilan cokta tercih edilmiyormus.
Ama hala geniz akintim var isyerindeki arkadasin 20.gunu hala akintisi var o antbytik kullandigi halde.Biraz suruyor ama 4.gunden itibaren bogaz agrisi baya hafifliyor cok gecmis olsun kuzucuklara gecmesin ins.

Kuzum oğlandan geçti sanırım bana o da baya öksürüyor.
Ben iki gecedir öksürmekten uyuyamıyorum.
Fena akıntım var.
Gece yatınca baya kötü oluyorum.
İnan yutağım hem ağrıyor hem yanıyor değişik bir şey.
Bu sabah daha hafif ama akıntım çok.

Akinti bende bile hala var.Bir anormal salgin.

Iyi aksamlar, sizin de cocuklariniz koltuklarin arkasina masanin altina saklanip mi kaka yapmaya calisiyor? Bizimki oyle, elletmiyor kendini kakasini yaptiktan sonra. Karismiyorum onu rahat birakiyorum ama bezini degistirirken cok zorlaniyorum. Actirmiyor sildirmiyor. Nasil davranacagimi da bilmiyorum.

İns hemencecik gecer.Sen hala emziriyoemusun hangi antbytigi basladi
Sağol kuzum gece yine öksürmekten çok az uyudum.
Ben covidi böyle geçirmedim ya o kadar kötüyüm ki.
Evet canım emziriyorum.
Cef 1000 başladı canım 12 saat arayla.

Benimki baya herkesin içinde kaka deyip yapıyor
Birara sildiriyordu acıyooo acıyooo diye o zaman banyoya sokup yıkıyordum.
Ama genel olarak bezini değiştirtmek istemediği bir dönem bizde de oldu bazen hala ara ara kaçıyor ama dikkatini başka şeylere vermeye çalışıyorum.
Sesli oyuncak gibi mesela.

Evet koseye gidip kakasini yapiyor.Ama tabi bu gelisimsel birseymis.Altini zorla dgstiriyorm ustuni degstirtmiyor hicbirsey yaptirtmiyor cok zorlaniyorum.

Konusmuyor ama anlasilacagimi anladigi an kaciyor. Eskiden hadi sen islak mendil cikart bana ver ben sileyim derken geciyordu, simdi dikkatini de bir seye cekemiyorum. Cok hircinlasiyor.

Evet koseye gidip kakasini yapiyor.Ama tabi bu gelisimsel birseymis.Altini zorla dgstiriyorm ustuni degstirtmiyor hicbirsey yaptirtmiyor cok zorlaniyorum.
Gelisimsel evet ama israr etmesem saatlerce kalacak oyle. Caktirmadan almak mumkun degil anladigi an cirpiniyor.
Bugun nihayet ortopedi gorduk. Ice basmayla ilgili sorduk gozuktuk. Tabi ki normal dedi Eskiden 5-10 sene oncesinde olsa ayakkabi icinde tabanlik falan verilirdi ama simdilerde gerek yok onerilmiyor dedi. Mumkun oldugunca, mevsim elverdigince ciplak ayakla yurusun, ilk ayakkabi olarak da sert tabanli degil de esnek tabanli secin yeter dedi. Halasi cook ice basiyor genetik olabili mi, duzeltilebilecek bir seyse erken mudahale edelim diyorum, simdi erken zaten gelisimsel bu tarz seyler olur, genetik degildir diyor.

Cocuk dogdugundan beri her seye normal normal dendigini duyarak gecti. Hayirlisi...

Konusmuyor ama anlasilacagimi anladigi an kaciyor. Eskiden hadi sen islak mendil cikart bana ver ben sileyim derken geciyordu, simdi dikkatini de bir seye cekemiyorum. Cok hircinlasiyor.
Öyle bir dönem yaşadım bende.
Şimdi bazen kaçıyor bazen yatıyor cici diyor.
O zamanlar mümkün değil silemiyordum o yüzden her kakadan sonra banyoya sokuyordum.
Gerçi çıkınca bezini taktırmak istemiyordu onu da külot bezle çözmüştüm.
Bizimde kıyafet sorunu var giydirmek soymak mesele.
Bir dönem bu geçicek

Kaka yapinca eger rahatsiz oluosa cikart die geliyor ama asla cikartip yeni bez takmami ve giydirmemi istemio hadi bezi tajktirdi benim giydirmemo istemio her sabah 7 de babasini kaldirio oyuna cevirdi iyice.Aglio bagris cagris sabahin köründe.Cok sevindim normal olmasina.Bende oglumu goturmhstum hafif yana ic yana atiodu yururken suan duzeldi bisi vermediler bizede erken yurumesi ve babasinin yurume seklide oykedir muhtemeken demisti.Ama arkadasimin bebegininki cok ileriydi o zaman vermislerdi eger gerekse verirlerdi.doktor bana 2.5 yasta kontrole gel demisti olmadi bir daha gosterrsnz 1 sene sonra.İns biraz daha sakin gunlere geceriz.

Bizdede var soydurmak istemio soydun diyelim.giydiremiosn.Birde kiyafet secio bazi seylero asla giymio.Bazi seyleri giydrrken daha sakin.

gruba cok yazamiyorum, ara ara takipteyim.8 yasindaki oglumda ayni problem vardi, kizimda da hafif var simdilik. oglumu 5 tane falan ayri ortopediste goturduk, tabanliklar ayakkabilar vs cok denendi. en son gittigimiz ortopedist bu soylediklerinizi soyledi. tabanliklarin hic bi ise yaramadigi ispatlandi, yumusak ve ortopedik giydirin yeterli, ileriki yaslarda duzelecektir dedi. dedigi gibi oldu. belli belirsiz bi ice basma kaldi o kadar. hayatini etkileyecek bir sey asla degil.

gorunce icinizi rahatlatmak istedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…