2021 Nisan Anneleri

Ya maşallah nasıl yiyor kaşıkla felan mı oy oy sanki daha benim çok var gibi kendiö verirken bile tedirginim ilk çocuk tecrübesizlik haliyle bmyle oluyor ikinci olsa böyle olmam eminim kii
Gerçekten öyle . Herkes dört dörtlük sanki :) mesala geçen akşam annemde elime poğaça verdim parçaladı parçaladı bi iki kez de ağzına götürdü yedi yanımda birileri olunca cesaretli oluyorum bende

Gündüz tek uykuya geçen var mı acaba? Kızım 2 uyku uyumak istemiyor sanki zorla uyutuyorum resmen. Tek uyku içinde erken diye düşünüyorum kararsız kaldım açıkcası.
Biz hala iki imşallah tek uykuya da geçmez yoksa kendimi düşünemiyorum

Bebeklerinizi uyandığında emziriyor musunuz yoksa birşeyler mi yedirmeyi mi tercih ediyorsunuzz. Ne kadar aralıklarla doyuruyorsunuz

Elle yiyebileceği yiyecekleri minik formda sığ mama tabağına koyuyorum o bir ondan bir ondan yiyor. Yoğurt meyve püresi gibi yiyecekleri de kaşığı eline veriyorum kaşığı batırıp batırıp ağzına sokuyor. Poğaça kurabiye yapınca veriyorum eline kendisi yiyor. Zaten acil birşey olma ihtimaline karşı hep yanındayım yerken aulugu da masada oluyor. Bir de biz yemek yerken kırıklığından beri hep mutfakta bizinleydi. O yüzden de çok aşına. Nerede olursak olalım canı yemek istiyorsa mama mama diye diye emekleyerek mutfağa gidip mama sandalyeainde barfiks çekiyor adeta oturt beni mama ver diyor resmen
Evet çok haklısın 2. Çocukta çok daha rahat olursun ama bunda da biraz serbest bırak kendini. Minik minik başla bak acayip keyif alacaksınız birlikte.

Bebeklerinizi uyandığında emziriyor musunuz yoksa birşeyler mi yedirmeyi mi tercih ediyorsunuzz. Ne kadar aralıklarla doyuruyorsunuz
Biz günduz 3e indirdik uykuyu da emmeyi de . Kendisi böyle talep etti ama arada kendi isteğiyle meme deyip çekistırıyor beni koltuğa çıkıp o zaman sayı artıyor. Kahvaltı emme sonrasında yapıyoruz. Öğle yemeği de öyle sadece akşam yemeğini once yiyor beni en son emip uyuyor.

Maşallaaahh ya kendi yese bende çok rahat edeceğimin farkındayım çünkü kendi karnı doyunca bağırmaya başlıyor hemen asla durmuyor

Benim ki çok az yiyor bilmiyorum aç kalıyoe mudur

Sizin desteklerinizle bugün oğlumun eline muz ve elma verdim ve yiyebildiğini gördüm çok mıtluyummmm güzel kalplerinizz gibi ömrünüz geçsinnn
Çok sevindim.canim ohh minik oğlana afiyet şifa olsun löp löp et olsun
Ben de doktordan geldim eneeemmm 5+6 miş benim pirinç tanem
Oyyyy haftaya kontrole çağırdı kalp atışlarını duyalım dedi.

Evet dayanamıyor ama ikinci uykuya inanılmaz direniyor atak dönemide ondan mı böyle bilmiyorum

Çok sevindim.canim ohh minik oğlana afiyet şifa olsun löp löp et olsun
Ben de doktordan geldim eneeemmm 5+6 miş benim pirinç tanem
Oyyyy haftaya kontrole çağırdı kalp atışlarını duyalım dedi.
Oyyy oyyy

Gündüz tek uykuya geçen var mı acaba? Kızım 2 uyku uyumak istemiyor sanki zorla uyutuyorum resmen. Tek uyku içinde erken diye düşünüyorum kararsız kaldım açıkcası.
Uzun süredir tek uyku yapıyor, 2.ci için çok uğraştım direndi bıraktım, sabah 7.30 gibi kalkıp öğlen uyuyor akşam 7-8 gibi uyuyor, aslında 5 civarı uykusu geliyor uyumak istemiyor
Gece hariç ortalama 5 kez emziriyorum. Sabah uyandığında emziriyorum 1-1.5 saat sonra kahvaltı öğlen emziriyordum çalışmaya başlayınca kahvaltıdan iki saat kadar sonra yemek uyku öncesi biberonla süt veriliyor. 2de emzirme sonrasında 2-3 kez daha bi de gece uykusuna emerek geçiyor. Ben 6 saat evde olmuyorum o yüzen öğleden sonra sık emziriyorum.

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Size bir şey sormak istiyorum beslenme konusunda. Bu sıvı besinleri bebeğiniz kendi nasıl yiyor? Kaşığı kullanmayı nasil öğrettiniz? Ben hayran kaldım yazdıklarınıza. Bir yolu var mi? Öğretim bana da.

Ay masallah ya yurumeye baslamis hayirli olsun demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…