Ya maşallah nasıl yiyor kaşıkla felan mı oy oy sanki daha benim çok var gibi kendiö verirken bile tedirginimÇok geçmiş olsun canım ya of ne illet birsey bu
Kızımın sınıfı karantinadaydı eşinin şirketinde de dövizli vakalar duymaya başladık. Bir de hamileyim korkuyorum çok. Allah yardımcın olsun insallah.
Ilk çocuk biraz da evhamlı olunca çok haklısın böyle davranmakta. Ama inan böyle şeyleri tecrübe etmek daha sağlıklı. Bebekler bizden daha güçlü ve içgüdüleri tamamen aktif. En ufak boğaza kacmada zaten kendilerini kurtarıyorlar. En kötüyü hic düşünme. Eşinle başla, verilebilecek köşeleri sivriligi olmayan damakta ezilebilecek gıdalardan minik.minik vermeye başla. Bizimki kendisi yemek yiyebiliyor artık. Önüne koyuyorum tabağa yiyor kendisi sadece sulu yemeklerde ben devredeyim.
Yemek yerken dik oturmasını saglaman yeterli hem kendisi zevk alacak yemekten daha da rahat edeceksin. Büyüdüler artık annesi.
Gerçekten öyle . Herkes dört dörtlük sanki :) mesala geçen akşam annemde elime poğaça verdim parçaladı parçaladı bi iki kez de ağzına götürdü yediYa annelere vicdan yaptırmak da moda oldu, ben de bazı şeylere öyle uyuz oluyorum ki, instagramda bazı sayfalar var, şöyle yaparsanız böyle olur sayfaları, bizim de insan olduğumuzu unutuyorlar, o kesin. Hiç bakma, sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla bence, çok sayıda ilkyardım videosu var, onları izle, kafan rahat olsun. Abes bir şey yemediği sürece hiçbir şey olmaz inşallah, iyi düşün.
Biz hala iki imşallah tek uykuya da geçmez yoksa kendimi düşünemiyorumGündüz tek uykuya geçen var mı acaba? Kızım 2 uyku uyumak istemiyor sanki zorla uyutuyorum resmen. Tek uyku içinde erken diye düşünüyorum kararsız kaldım açıkcası.
Elle yiyebileceği yiyecekleri minik formda sığ mama tabağına koyuyorum o bir ondan bir ondan yiyor. Yoğurt meyve püresi gibi yiyecekleri de kaşığı eline veriyorum kaşığı batırıp batırıp ağzına sokuyor. Poğaça kurabiye yapınca veriyorum eline kendisi yiyor. Zaten acil birşey olma ihtimaline karşı hep yanındayım yerken aulugu da masada oluyor. Bir de biz yemek yerken kırıklığından beri hep mutfakta bizinleydi. O yüzden de çok aşına. Nerede olursak olalım canı yemek istiyorsa mama mama diye diye emekleyerek mutfağa gidip mama sandalyeainde barfiks çekiyor adeta oturt beni mama ver diyor resmenYa maşallah nasıl yiyor kaşıkla felan mı oy oy sanki daha benim çok var gibi kendiö verirken bile tedirginimilk çocuk tecrübesizlik haliyle bmyle oluyor ikinci olsa böyle olmam eminim kii
Gerçekten öyle . Herkes dört dörtlük sanki :) mesala geçen akşam annemde elime poğaça verdim parçaladı parçaladı bi iki kez de ağzına götürdü yediyanımda birileri olunca cesaretli oluyorum bende
Biz günduz 3e indirdik uykuyu da emmeyi de . Kendisi böyle talep etti ama arada kendi isteğiyle meme deyip çekistırıyor beni koltuğa çıkıpBebeklerinizi uyandığında emziriyor musunuz yoksa birşeyler mi yedirmeyi mi tercih ediyorsunuzz. Ne kadar aralıklarla doyuruyorsunuz
Maşallaaahh yaElle yiyebileceği yiyecekleri minik formda sığ mama tabağına koyuyorum o bir ondan bir ondan yiyor. Yoğurt meyve püresi gibi yiyecekleri de kaşığı eline veriyorum kaşığı batırıp batırıp ağzına sokuyor. Poğaça kurabiye yapınca veriyorum eline kendisi yiyor. Zaten acil birşey olma ihtimaline karşı hep yanındayım yerken aulugu da masada oluyor. Bir de biz yemek yerken kırıklığından beri hep mutfakta bizinleydi. O yüzden de çok aşına. Nerede olursak olalım canı yemek istiyorsa mama mama diye diye emekleyerek mutfağa gidip mama sandalyeainde barfiks çekiyor adeta oturt beni mama ver diyor resmen
Evet çok haklısın 2. Çocukta çok daha rahat olursun ama bunda da biraz serbest bırak kendini. Minik minik başla bak acayip keyif alacaksınız birlikte.
Benim ki çok az yiyor bilmiyorum aç kalıyoe mudurBiz günduz 3e indirdik uykuyu da emmeyi de . Kendisi böyle talep etti ama arada kendi isteğiyle meme deyip çekistırıyor beni koltuğa çıkıpo zaman sayı artıyor. Kahvaltı emme sonrasında yapıyoruz. Öğle yemeği de öyle sadece akşam yemeğini once yiyor beni en son emip uyuyor.
Artık ac kalmazlar sesleri yeter yıkarlar ortalığı... ya ben de bugün bebeği ilk kez görmeye gidicem ilk dr randevusu var heyecandan bayilcam.Benim ki çok az yiyor bilmiyorum aç kalıyoe mudur
Yaaa haber et mutlakaaaArtık ac kalmazlar sesleri yeter yıkarlar ortalığı... ya ben de bugün bebeği ilk kez görmeye gidicem ilk dr randevusu var heyecandan bayilcam.
İnşallah canım ya valla yazarım tabii ki...Yaaa haber et mutlakaaagüzel haberlerle gelirsin inşallah
Ayy tekrar aynı heyecanlar.. İnşallah güzel haberler olur...Artık ac kalmazlar sesleri yeter yıkarlar ortalığı... ya ben de bugün bebeği ilk kez görmeye gidicem ilk dr randevusu var heyecandan bayilcam.
Çok sevindim.canim ohh minik oğlana afiyet şifa olsun löp löp et olsunSizin desteklerinizle bugün oğlumun eline muz ve elma verdim ve yiyebildiğini gördüm çok mıtluyummmmgüzel kalplerinizz gibi ömrünüz geçsinnn
Evet dayanamıyor ama ikinci uykuya inanılmaz direniyor atak dönemide ondan mı böyle bilmiyorum3 ten 2 ye indrdi simdide tek e indirmeye calisiyor dayanamayip sacma bi saatte gece uykusuna geciyor sonrasa surekli kalkiyor zaten emme sorunumuz var gece surekli kalkip birde hasta suan atak donemi oldugu icin oldugunu dusunuorm ins 2 uykudan inmez asagi cidden cok yorucu ve oda dayanamio zaten.
Oyyy oyyyÇok sevindim.canim ohh minik oğlana afiyet şifa olsun löp löp et olsun
Ben de doktordan geldim eneeemmm 5+6 miş benim pirinç tanem
Oyyyy haftaya kontrole çağırdı kalp atışlarını duyalım dedi.
Uzun süredir tek uyku yapıyor, 2.ci için çok uğraştım direndi bıraktım, sabah 7.30 gibi kalkıp öğlen uyuyor akşam 7-8 gibi uyuyor, aslında 5 civarı uykusu geliyor uyumak istemiyorGündüz tek uykuya geçen var mı acaba? Kızım 2 uyku uyumak istemiyor sanki zorla uyutuyorum resmen. Tek uyku içinde erken diye düşünüyorum kararsız kaldım açıkcası.
Gece hariç ortalama 5 kez emziriyorum. Sabah uyandığında emziriyorum 1-1.5 saat sonra kahvaltı öğlen emziriyordum çalışmaya başlayınca kahvaltıdan iki saat kadar sonra yemek uyku öncesi biberonla süt veriliyor. 2de emzirme sonrasında 2-3 kez daha bi de gece uykusuna emerek geçiyor. Ben 6 saat evde olmuyorum o yüzen öğleden sonra sık emziriyorum.Bebeklerinizi uyandığında emziriyor musunuz yoksa birşeyler mi yedirmeyi mi tercih ediyorsunuzz. Ne kadar aralıklarla doyuruyorsunuz
Gözün aydınÇok sevindim.canim ohh minik oğlana afiyet şifa olsun löp löp et olsun
Ben de doktordan geldim eneeemmm 5+6 miş benim pirinç tanem
Oyyyy haftaya kontrole çağırdı kalp atışlarını duyalım dedi.
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Size bir şey sormak istiyorum beslenme konusunda. Bu sıvı besinleri bebeğiniz kendi nasıl yiyor? Kaşığı kullanmayı nasil öğrettiniz? Ben hayran kaldım yazdıklarınıza. Bir yolu var mi? Öğretim bana da.Elle yiyebileceği yiyecekleri minik formda sığ mama tabağına koyuyorum o bir ondan bir ondan yiyor. Yoğurt meyve püresi gibi yiyecekleri de kaşığı eline veriyorum kaşığı batırıp batırıp ağzına sokuyor. Poğaça kurabiye yapınca veriyorum eline kendisi yiyor. Zaten acil birşey olma ihtimaline karşı hep yanındayım yerken aulugu da masada oluyor. Bir de biz yemek yerken kırıklığından beri hep mutfakta bizinleydi. O yüzden de çok aşına. Nerede olursak olalım canı yemek istiyorsa mama mama diye diye emekleyerek mutfağa gidip mama sandalyeainde barfiks çekiyor adeta oturt beni mama ver diyor resmen
Evet çok haklısın 2. Çocukta çok daha rahat olursun ama bunda da biraz serbest bırak kendini. Minik minik başla bak acayip keyif alacaksınız birlikte.
Ay masallah ya yurumeye baslamis hayirli olsun demek istedimBizimki de 2 gündür tek uykuya düşürdü akşam pert oluyor ama ben eve 8 den sonra gidiyorum yemek falan derken 10 oluyor uyutmam.
Hayırlı olsun...5 gündür benim minnoşta yürüyor hiç oturmak ya da kucak istemiyor artık.. Peşinde koşmaktan perişan olduk..
Saglikla gelsin insallahSelam kizlaaarrr test yaptım pozitif...