2021 Nisan Anneleri

Benim kızım yüz üstü durmaktan hiç hoşlanmıyor ve emeklemiyor ama yine de ben yüz üstü koyuyorum ki kasları güçlensin. Artık bekleyip sabretmekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı. Bütün yavrularımız sağlıkla büyür insallah. Tekrar teşekkür ederim.

Gnsl 3. Doz biontech olucak misin?

Kizlar merhaba astronot mont aldiniz mi aldiysaniz nerden aldiniz benim almam lazim kizi okula birakip aldigim icin şart bizde

Gündğz uykularını maksimum 3 saatte tutup akşam 18.00den sonra yatırmayınca nispeten düzeldi bizim. Ama tezi o şekilde bile gece 11.30dan önce uyumuyor bir de anladım ki iyice uykusu gelmeden aman uyku saati geldi diyip yatırdığımda çok bölük pörçük uyuyor.

Evet ben de yavaştan alıştırmaya başlasam iyi olur su sonuçta kötü bir şey değil teşekkür ederim

Benim bebeğim gece hep 2 saatte bir uyanırdı veya 3 ama emip uyurdu geri. Son 1 aydır hastalıktan sonra gece uyumamalar uyanık kalmalar başladı

üstten dört diş birden gelir mi? Soldan iki tanesi patladı sağdan da geliyolar sanırım

Beyin olmayinca amann ne süt verecem zamanimi harcayacam yemek yesin diyolar erkenden sütten kesiyolar. Sütün yoksa anlarim ama Allah sana bir mucize vermis neden onu yavrundan esirgersin anlamiyorum gercekten. Valla benim 2 oglumda emiyor gittigi yere kadar. Bendede fazlasi var büyük 3 yasinda köse bucak kacmaya basladim birden cekiyo bide ohh anne senin sütün cok güzel baska süt istemiyorum diyor askere gönderene kadar bu cocuklar kendi isteklerine birakirsam

Anne sütü gibi bi nimet varken insanlar neden böyle anlamıyorum emsin kUzucuum emsin yeter ki
Aynen valla elimizde mucizevi birsey var gögüslerimizde yani. Emsinler bu berbat hayatta bari ne verebilirsek kardir kuzucuklara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…