- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 35
Ben doğduğundan beri kucağımda oturup yıkıyorum, o da ben de bayılıyoruz, oynaya oynaya, küveti kenarda duruyorKızlaaarrr yeni bir soru ile geldim :) Ben kızımı hala salonda küvetinde yıkıyorum ama malum bebeler büyüyor küvete sığmaz oldu. Banyoda yıkamak istiyorum ama tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı oturma aparatı tarzı falan? Siz nasıl yıkıyorsunuz?
Ay bende oyle iste cok keyifli oluyor degil mi ten tene sarilisa sarilisaBen doğduğundan beri kucağımda oturup yıkıyorum, o da ben de bayılıyoruz, oynaya oynaya, küveti kenarda duruyor
Ya dönmek kriter değil, hiç takılma. Benimki de dönmüyor, ama emekliyor bir haftadır hem de nasıl, odaları gezmeye başladı, tutabilene aşk olsun, ben beşinci ayda desteksiz oturduğundan beri rahatım, ne zaman neyi canı isterse onu yapsın. Hiç stres yapmıyorum dönmemesini artıj, başlarda çok takılmıştım.36. Haftada dogdu kızım henüz dönmesini tamamlayamıyor. Ama desteksiz oturuş var bak
Evet evet, şakalaşmalar, oyunlar falan, banyo günün keyifli bir zamanı bizdeAy bende oyle iste cok keyifli oluyor degil mi ten tene sarilisa sarilisa
Keske diyorum oglumu da oyle yikasaymisim
Ben cevap vereyim, dönmek dışında her şeyi yaptı kızım ve hala dönmüyor, birkaç doktorla görüştüm hepsi de önemsiz olduğunu söyledi, içini ferahlatmak için yazayım dedim. Emekliyor ama hala dönmüyor, o hareketle alakalı bir çeşit hassasiyet geliştirmiş olabilirmiş. Ben çok egzersiz yaptırmıştım, travma yarattım diye düşünüyorum çocuğumda.Merhaba sevgili nisan anneleri. Bebeği sekiz aylık olup da dönmeyen var mı? Benim bebeğim 8 aylık dönmedi hala. Doktor gelişiminde sorun yok dedi sadece yüz üstü daha fazla vakit geçirmesi gerektiğini söylüyor. Benimle aynı durumda olan anneler cevap bekliyorum.
Cevabınız beni o kadar çok mutlu etti ki. Çok teşekkür ederim bu sayfayı çok takip ediyorum ama ilk defa yazdım çünkü kafamdan bir türlü çıkmıyor üstelik hiçbir doktor bir sorun olduğunu söylemedi. Yanılmıyorsam sizinle benim bebeğim aynı gün doğumlu. Allah bağışlasın bütün yavruları.Ben cevap vereyim, dönmek dışında her şeyi yaptı kızım ve hala dönmüyor, birkaç doktorla görüştüm hepsi de önemsiz olduğunu söyledi, içini ferahlatmak için yazayım dedim. Emekliyor ama hala dönmüyor, o hareketle alakalı bir çeşit hassasiyet geliştirmiş olabilirmiş. Ben çok egzersiz yaptırmıştım, travma yarattım diye düşünüyorum çocuğumda.
Banyo için soruyorum ben de kucağımda yıkıyorum çok eğleniyor bir iki defa da bahsettiğiniz vakumlu oturakta yıkadım ama sorum şu genel olarak saçları nasıl yıkıyorsunuz? Ne kadar yandan arkadan da suyu dökmeye çalışsak illa ki yüzüne geliyor ve oğlum çok sinirleniyorbiz de saça sıra gelince kucağa yatırıp yıkıyoruz ona da sinirleniyor dönüyor derken yine yüze falan geliyor hatta kulağa da ay
Başlarda ağlamıştı, ben de en başından beri "şimdi başından dökeceğim, hazır ol" diyorum, anlamıyor ama duştaki o ciddi sesimi kafasına su dökülmesiyle kodlamış olabilir, rahatsız olmuyor. Başlarda birkaç duşta rahatsız oldu yalnız. Karar verenin siz olduğunuzu bilmesi, razı olmaktan başka çaresinin olmadığını bilmesi iyi gelir belki, bir de öyle deneyin bence.rıntılı anlatır mısınız başını nasıl yıkadığınızı
Sırt, karın kasları güzelse hiç korkmayın, desteksiz de oturuyormuş zaten. Ama bol bol yerde, özgür hareket etmeye teşvik edin bence. Benimki hep yüzüstünü sevdi. Emeklemeye başlayınca öyle güzel oyalanmaya başladı ki, azıcık nefes aldım. Bir de emeklemezken geri geri emekliyordu, poposunu dolaba, duvara falan dayıyor geri geri gidip, sonra oturmaya çalışıyor, oturamayınca sinirlenip ağlıyordu, ay günde yüz defa poposunı yasladığı yerden kucaklayıp alıyordum. Duvarı iterek kendine yer açacağını sanıyorCevabınız beni o kadar çok mutlu etti ki. Çok teşekkür ederim bu sayfayı çok takip ediyorum ama ilk defa yazdım çünkü kafamdan bir türlü çıkmıyor üstelik hiçbir doktor bir sorun olduğunu söylemedi. Yanılmıyorsam sizinle benim bebeğim aynı gün doğumlu. Allah bağışlasın bütün yavruları.
MaşalLah tostosumaYa dönmek kriter değil, hiç takılma. Benimki de dönmüyor, ama emekliyor bir haftadır hem de nasıl, odaları gezmeye başladı, tutabilene aşk olsun, ben beşinci ayda desteksiz oturduğundan beri rahatım, ne zaman neyi canı isterse onu yapsın. Hiç stres yapmıyorum dönmemesini artıj, başlarda çok takılmıştım.
Benimki de poposunu yapıştırıyor ben döndürmek istediğimde, canları nasıl isterse yaaMaşalLah tostosumauzun sürünce ben de takılmaya başladım sanki.
Azıcık elimle destek olayım inat ediypr kendi ağırlığını zorla veriyor iş inada bindi biraz da. Sanırım benim kız direk yürüyecek dönmeden.
Ben küveti kendi kuvetimizin icinde oglumdada oyleydi baslarda icinde aparati vardi sonra onuda cikardim.Baslarda salonda yikadim sonra banyoya gectik hemen surekli salona tasimam mumkun deil oglum kis cocuguydu onundaha uxun sure yikadim.Suan kndi bile oturyyr altina o aparatimi koyuyrm yikiormBen 4 aydir banyoda yikiyorum cok buyuk rahatlıkmis gercekten.
Oturuyorum banyoya tabureye alıyorum kucagıma açıyorum dusu nasil hosuna gidiyor.
Valla ben bnm kizi yikiyorsam emin ol sende yaparsinYaaa ne güzel ama ona cesaret edemem sanırımKıpır kıpır benim kız kaçıverir elimden
Aslinda sirf pisik icin degil cogu seyin ayi mide uygun deil pisik yaomayabilir ama mideye zarar verebilir oguturkn zorlanabilir 9 aya ne kaldiki zatenYeni bir şey denerken üç gün ve artırarak gidiyorum hala. Sebzeler balık ve badem deneyeyim sonra ben de geçerim bakalım.
Bizİyi geceler arkadaşlar dönme için değil ama oturma için 8 ayın sonuna kadar beklemek normal diye biliyorum. Genelde kilolu bebişler bu konuda daha yavaş olabiliyor tabi hep aynı olmuyorda. Biz çok erkenciyiz bu konularda bebeğim çok hareketli maşallah da uykularımız çok kötü kızlarhala var mı biziim gibi uyumayan uyusa da saat başı uyanan moralim çok bozuluyor duymak iyi gelecek Uyku eğitimi vermiş başarıyla rahata ermiş var mı cesaretim yok hiç ama bazen de yapsam mı diyorum