Ya benimki de oyle bir turlu ileri ileri gidemiyor geri emekliyor uzun suredir.Kızım aylardır geri geri sürünüyor sadece, emekleme yok daha, benden tutunup ayağa kalkmaya başladı
Sonra o buharda pisirdiklerini tel suzgecten geciriyor musun?Bize doktor sebzeyi buharda haşla kuzu kıymayı da çok az zeytinyağda çevir dedi inanılmaz lezzetli oluyor bebeğim çok seviyor
Biz de simdi ferro sanol veriyoruz sabah 1 aksam 1 ml seklinde. Demirden once ve sonra yarim saat bir sey verme dedi. Bir de demirden hemen sonra 1-2 kasik portakal suyu icir emilim icin dedi. Kullanmaya basladiktan sonra bariz gozle gorulur gelisme oldu, cok seviniyorum.Hem istahi acildi hem kilosu toparladi. Probiyotik de kakasini duzenledi onun da etkisi olmustur mutlaka.Ferro sanolde şu an 2,5 ml veriyorum enjektörle çekiyorum damla değil yani şurup bu. Doktor dedi ki zorlarsa 2,5 ml ikiye böl bi sabah bi akşa ver dedi 1,5- 1 gibi. Ancak unuturum diye ben tek seferde veriyorum. Kahvaltıdan sonra biraz halıda oynuyoruz o arada veriyorum. Ancak geçtiğimiz ay ferro sanol ü verirken zorlandım birazını aspire ediyordı doktor bestironu da deneyebilirsiniz onu da 1.5 ml dedi onu da alırken zorlandı. Dönemsel bir şeydi sanırım şu an normal verebiliyorum.
Bizimki donuyor rahat ama desteksiz otururken hala yana devriliyor. Yana devrilirken gun gectikce kendini toplamaya basladi ama sabrediyorum.İyi akşamlar,oğlum prematüre olduğu için sizin bebeklerle aynı ay sayılıyor yaklaşık. Bebekleriniz sürünüyor mu, emekliyormu. Oğlum yapmıyor merak ediyorum
Çatalla eziyordım benim bi sarımsak ezicim var hani şu ikeada satılan patates püresi yapmak için olan alete benziyor ondan geçiriyorum.Sonra o buharda pisirdiklerini tel suzgecten geciriyor musun?
Cok iyi fikir bende de varÇatalla eziyordım benim bi sarımsak ezicim var hani şu ikeada satılan patates püresi yapmak için olan alete benziyor ondan geçiriyorum.
Doğru c vitamini demir emilimini artırır, kalsiyum ise(süt ürünleri) azaltır. Ancak portakal mandalina yasak henüz 9. Aydan sonra dedi aksi takdirde pişik yaparmış.Biz de simdi ferro sanol veriyoruz sabah 1 aksam 1 ml seklinde. Demirden once ve sonra yarim saat bir sey verme dedi. Bir de demirden hemen sonra 1-2 kasik portakal suyu icir emilim icin dedi. Kullanmaya basladiktan sonra bariz gozle gorulur gelisme oldu, cok seviniyorum.Hem istahi acildi hem kilosu toparladi. Probiyotik de kakasini duzenledi onun da etkisi olmustur mutlaka.
özellikle pırasa kereviz gibi lifli şeylerde çok pratikCok iyi fikir bende de var
Maalesef her yolu denedim asla yemiyorBize doktor sebzeyi buharda haşla kuzu kıymayı da çok az zeytinyağda çevir dedi inanılmaz lezzetli oluyor bebeğim çok seviyor
Ben 4 aydir banyoda yikiyorum cok buyuk rahatlıkmis gercekten.Kızlaaarrr yeni bir soru ile geldim :) Ben kızımı hala salonda küvetinde yıkıyorum ama malum bebeler büyüyor küvete sığmaz oldu. Banyoda yıkamak istiyorum ama tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı oturma aparatı tarzı falan? Siz nasıl yıkıyorsunuz?
ben e bebekten banyo oturağı aldım önü kilitli vakumlu onunla yıkamak çok kolay oluyor banyoda.Kızlaaarrr yeni bir soru ile geldim :) Ben kızımı hala salonda küvetinde yıkıyorum ama malum bebeler büyüyor küvete sığmaz oldu. Banyoda yıkamak istiyorum ama tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı oturma aparatı tarzı falan? Siz nasıl yıkıyorsunuz?
Ben 4 aydir banyoda yikiyorum cok buyuk rahatlıkmis gercekten.
Oturuyorum banyoya tabureye alıyorum kucagıma açıyorum dusu nasil hosuna gidiyor.
ben e bebekten banyo oturağı aldım önü kilitli vakumlu onunla yıkamak çok kolay oluyor banyoda.
Ben onu yikarken o dusu filan tutuyor eline ördek veriyorum oyuncak oyle duruyor.Yaaa ne güzel ama ona cesaret edemem sanırımKıpır kıpır benim kız kaçıverir elimden
Dokunmadı şükür. Zaten piştiği için asiti falan olmaz diye düşündüm açıkçası. Denemek için verdim sevdi.Portakal dokunmadi mi?
Bende portakalı daha hic denemedim.
Ben de e-bebekten kilitli olandan aldım.. Çok rahat yıkıyorum. Altına küçük müslin koyuyorum içinde kaymasın diye. O zaten köpükleri ayağı ile yakalamaya çalışırken ben rahatça yıkıyorum.. Çok memnunum küvette tek başına yıkamak zor oluyor hareketli olduğu için..Bende gördüm onu ama kullanışlı mı bilemedim onu alıp deneyeyim o zaman. Zaten başka bi aparatta yok sanırım banyo için.
Ben veriyorum portakal da mandalina da hiç bir şey yapmadı denemek lazımDoğru c vitamini demir emilimini artırır, kalsiyum ise(süt ürünleri) azaltır. Ancak portakal mandalina yasak henüz 9. Aydan sonra dedi aksi takdirde pişik yaparmış.
Yeni bir şey denerken üç gün ve artırarak gidiyorum hala. Sebzeler balık ve badem deneyeyim sonra ben de geçerim bakalım.Ben veriyorum portakal da mandalina da hiç bir şey yapmadı denemek lazım
Ben de e-bebekten kilitli olandan aldım.. Çok rahat yıkıyorum. Altına küçük müslin koyuyorum içinde kaymasın diye. O zaten köpükleri ayağı ile yakalamaya çalışırken ben rahatça yıkıyorum.. Çok memnunum küvette tek başına yıkamak zor oluyor hareketli olduğu için..