2021 Nisan Anneleri

Kızım aylardır geri geri sürünüyor sadece, emekleme yok daha, benden tutunup ayağa kalkmaya başladı
Ya benimki de oyle bir turlu ileri ileri gidemiyor geri emekliyor uzun suredir.
Poposunun uzerinde gidiyordu.
Bugunlerde onu da degistirdi poposunun uzerinde sağa sola filan donmeye basladı ileri gidebilmek icin iyice şaşırdı zavallicik

Biz de simdi ferro sanol veriyoruz sabah 1 aksam 1 ml seklinde. Demirden once ve sonra yarim saat bir sey verme dedi. Bir de demirden hemen sonra 1-2 kasik portakal suyu icir emilim icin dedi. Kullanmaya basladiktan sonra bariz gozle gorulur gelisme oldu, cok seviniyorum.Hem istahi acildi hem kilosu toparladi. Probiyotik de kakasini duzenledi onun da etkisi olmustur mutlaka.

İyi akşamlar,oğlum prematüre olduğu için sizin bebeklerle aynı ay sayılıyor yaklaşık. Bebekleriniz sürünüyor mu, emekliyormu. Oğlum yapmıyor merak ediyorum
Bizimki donuyor rahat ama desteksiz otururken hala yana devriliyor. Yana devrilirken gun gectikce kendini toplamaya basladi ama sabrediyorum.

Doğru c vitamini demir emilimini artırır, kalsiyum ise(süt ürünleri) azaltır. Ancak portakal mandalina yasak henüz 9. Aydan sonra dedi aksi takdirde pişik yaparmış.

Kızlaaarrr yeni bir soru ile geldim :) Ben kızımı hala salonda küvetinde yıkıyorum ama malum bebeler büyüyor küvete sığmaz oldu. Banyoda yıkamak istiyorum ama tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı oturma aparatı tarzı falan? Siz nasıl yıkıyorsunuz?

Ben 4 aydir banyoda yikiyorum cok buyuk rahatlıkmis gercekten.
Oturuyorum banyoya tabureye alıyorum kucagıma açıyorum dusu nasil hosuna gidiyor.

ben e bebekten banyo oturağı aldım önü kilitli vakumlu onunla yıkamak çok kolay oluyor banyoda.

Yaaa ne güzel ama ona cesaret edemem sanırım Kıpır kıpır benim kız kaçıverir elimden
Ben onu yikarken o dusu filan tutuyor eline ördek veriyorum oyuncak oyle duruyor.
Diger turlu zor oluyordu daha cok kipis kipisti
Bana da ablam ögretti oglumda ben 10 aylık olana kadar küvetinde yikadim.
10 aylik tatile ciktigimizda kuveti goturmedigimiz icin mecbur ilk banyo deneyimim o zaman oldu
Ama yıktı ortalıgı yikanirken hic aglamayan cocuk epey zorlanmistim.

Bende gördüm onu ama kullanışlı mı bilemedim onu alıp deneyeyim o zaman. Zaten başka bi aparatta yok sanırım banyo için.
Ben de e-bebekten kilitli olandan aldım.. Çok rahat yıkıyorum. Altına küçük müslin koyuyorum içinde kaymasın diye. O zaten köpükleri ayağı ile yakalamaya çalışırken ben rahatça yıkıyorum.. Çok memnunum küvette tek başına yıkamak zor oluyor hareketli olduğu için..

Şu kilitli olandan alayım hemen bende o zaman. Başka bulamadım zaten o tarz bişey. En kullanışlısı o sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…