2021 Nisan Anneleri

Sırt, karın kasları güzelse hiç korkmayın, desteksiz de oturuyormuş zaten. Ama bol bol yerde, özgür hareket etmeye teşvik edin bence. Benimki hep yüzüstünü sevdi. Emeklemeye başlayınca öyle güzel oyalanmaya başladı ki, azıcık nefes aldım. Bir de emeklemezken geri geri emekliyordu, poposunu dolaba, duvara falan dayıyor geri geri gidip, sonra oturmaya çalışıyor, oturamayınca sinirlenip ağlıyordu, ay günde yüz defa poposunı yasladığı yerden kucaklayıp alıyordum. Duvarı iterek kendine yer açacağını sanıyor 😆, sağlıkla büyüsünler inşallah 🙂
Benim kızım yüz üstü durmaktan hiç hoşlanmıyor ve emeklemiyor ama yine de ben yüz üstü koyuyorum ki kasları güçlensin. Artık bekleyip sabretmekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı. Bütün yavrularımız sağlıkla büyür insallah. Tekrar teşekkür ederim.

Ben küveti kendi kuvetimizin icinde oglumdada oyleydi baslarda icinde aparati vardi sonra onuda cikardim.Baslarda salonda yikadim sonra banyoya gectik hemen surekli salona tasimam mumkun deil oglum kis cocuguydu onundaha uxun sure yikadim.Suan kndi bile oturyyr altina o aparatimi koyuyrm yikiorm😅😅
Gnsl 3. Doz biontech olucak misin?

Kizlar merhaba astronot mont aldiniz mi aldiysaniz nerden aldiniz benim almam lazim kizi okula birakip aldigim icin şart bizde

İyi geceler arkadaşlar dönme için değil ama oturma için 8 ayın sonuna kadar beklemek normal diye biliyorum. Genelde kilolu bebişler bu konuda daha yavaş olabiliyor tabi hep aynı olmuyorda. Biz çok erkenciyiz bu konularda bebeğim çok hareketli maşallah da uykularımız çok kötü kızlar 😩hala var mı biziim gibi uyumayan uyusa da saat başı uyanan moralim çok bozuluyor duymak iyi gelecek 🤦‍♀️Uyku eğitimi vermiş başarıyla rahata ermiş var mı cesaretim yok hiç ama bazen de yapsam mı diyorum
Gündğz uykularını maksimum 3 saatte tutup akşam 18.00den sonra yatırmayınca nispeten düzeldi bizim. Ama tezi o şekilde bile gece 11.30dan önce uyumuyor bir de anladım ki iyice uykusu gelmeden aman uyku saati geldi diyip yatırdığımda çok bölük pörçük uyuyor.

Başlarda ağlamıştı, ben de en başından beri "şimdi başından dökeceğim, hazır ol" diyorum, anlamıyor ama duştaki o ciddi sesimi kafasına su dökülmesiyle kodlamış olabilir, rahatsız olmuyor. Başlarda birkaç duşta rahatsız oldu yalnız. Karar verenin siz olduğunuzu bilmesi, razı olmaktan başka çaresinin olmadığını bilmesi iyi gelir belki, bir de öyle deneyin bence.
Evet ben de yavaştan alıştırmaya başlasam iyi olur su sonuçta kötü bir şey değil teşekkür ederim 🙏

İyi geceler arkadaşlar dönme için değil ama oturma için 8 ayın sonuna kadar beklemek normal diye biliyorum. Genelde kilolu bebişler bu konuda daha yavaş olabiliyor tabi hep aynı olmuyorda. Biz çok erkenciyiz bu konularda bebeğim çok hareketli maşallah da uykularımız çok kötü kızlar 😩hala var mı biziim gibi uyumayan uyusa da saat başı uyanan moralim çok bozuluyor duymak iyi gelecek 🤦‍♀️Uyku eğitimi vermiş başarıyla rahata ermiş var mı cesaretim yok hiç ama bazen de yapsam mı diyorum
Benim bebeğim gece hep 2 saatte bir uyanırdı veya 3 ama emip uyurdu geri. Son 1 aydır hastalıktan sonra gece uyumamalar uyanık kalmalar başladı

Hayatimda ilk kez duyuyorum ek gida baslandiginda sut kesilir diye.yani bence o bir taraflarindan uydurmus.😅😅😅ya da annesi kayonvalidesi kimse o uydurmus boyle bisi olur mu ek gidaya 6 ayda baslanio bas bas bagriolar anne sutu min 1 sene mumkunse 2 sene die nerden duymus bunu birde sorgulamadan uygulamis.Valla beyin bedava birde akil verio😅😅😅😅
Beyin olmayinca amann ne süt verecem zamanimi harcayacam yemek yesin diyolar erkenden sütten kesiyolar. Sütün yoksa anlarim ama Allah sana bir mucize vermis neden onu yavrundan esirgersin anlamiyorum gercekten. Valla benim 2 oglumda emiyor gittigi yere kadar. Bendede fazlasi var büyük 3 yasinda köse bucak kacmaya basladim birden cekiyo bide ohh anne senin sütün cok güzel baska süt istemiyorum diyor 😄 askere gönderene kadar bu cocuklar kendi isteklerine birakirsam 🤣

Anne sütü gibi bi nimet varken insanlar neden böyle anlamıyorum emsin kUzucuum emsin yeter ki 🥰
Aynen valla elimizde mucizevi birsey var gögüslerimizde yani. Emsinler bu berbat hayatta bari ne verebilirsek kardir kuzucuklara.

X