Maşallah kuzuya
Çok sağ olun. Cevap verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Allah bağışlasın yavrularımızı.Maşallah kuzuya
Amin canımÇok sağ olun. Cevap verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Allah bağışlasın yavrularımızı.
Ben ayri bir yerde haşlıyorum balıgı.Nadıl yapıyorsunız çorbayı tarif edermisinix
Hm bnmki 4 aylıktan beri dönüyorYüz üstünden sırt üstüne sırt üstünden yüz üstüne gibi.
Maşallah kuzucuğa.Hm bnmki 4 aylıktan beri dönüyor
Bende dun denedim cennet hurmasini.Bir de benim kız irmikli cennet hurmasını sevdi onu yiyor.
Denemek isteyen olursa diye yazayim belki yaparsiniz.
Bir cay bardagı suya bir yemek kaşıgı irmik koyup pisiriyorum.
Cam rendeden ya da catalla yarim cennet hurmasını hazırlıyorum pistikten sonra irmik karistiriyorum
Uzerine de ceviz rendeliyorum biraz cok sevdi bir kere denedim.
Ben bu tarifi elma muz ve armutla denedim. Bazen kahvaltıda yumurtaya alternatif olarak bunu hazırluyorum.Bir de benim kız irmikli cennet hurmasını sevdi onu yiyor.
Cam rendeden ya da catalla yarim cennet hurmasını hazırlıyorum pistikten sonra irmik karistiriyorum
Ben de deneyeyim bunu.. Ben yoğurda karışıtırıp veriyordum değişik olsun.. Teşekkürler tarif için..Bir de benim kız irmikli cennet hurmasını sevdi onu yiyor.
Bende armutla vermistim bunu sevdi baya.Ğ
Ben bu tarifi elma muz ve armutla denedim. Bazen kahvaltıda yumurtaya alternatif olarak bunu hazırluyorum.
Ben severim de esim sevmez pek bizde.Bende dun denedim cennet hurmasini.
Teyzemlere bahceden toplama gelmisti bende 3 poset attim dolaba.Biz nrmalde hic yemeyiz cok yararli die koydum dunde denedim.
Baya yedi direk onu verdim.
Ay insallah sever.Ben de deneyeyim bunu.. Ben yoğurda karışıtırıp veriyordum değişik olsun.. Teşekkürler tarif için..
Ben de yoğurdu seviyor diye meyveleri ona katıyorum.. :))Ay insallah sever.
Bende yogurtla deneyeyim hic yogurt yemiyor.
Kerevizi daha önce kendimize yaptığımızdan portakallı falan vermiştim denemek için sevmişti. Dün de çorbasını yaptım şükür yedi.. Bende ne faydalı duysam deniyorum valla.. Pırasa da daha önce tatsın diye vermiştim sevmedi ama daha küçüktü tekrar yapacağım.. Ben sebzeci olduğumdan çok dua etmiştim bu kızımda şimdilik yiyor..Büyük kızım ağzına sürmedi sürmez 10 yaşında daha sebze tadı bilmez çok üzülüyorum ona da..Ben severim de esim sevmez pek bizde.
Neyse ki cocuklar sevdi.
Annemlerin bahcesinde coktu ama bu sene hepsini toplamis biri zannediyorum ki satmistir baya vardi cunku bizde iste kalanlari yiyiyoruz
Kerevizde cok faydalı buarada cocuklar icin.
Ben bir tek pırasa denemedim daha almadık hic bu sene.
Benim bebeğim hiç yemiyor ne sebze ne kıymaKerevizi daha önce kendimize yaptığımızdan portakallı falan vermiştim denemek için sevmişti. Dün de çorbasını yaptım şükür yedi.. Bende ne faydalı duysam deniyorum valla.. Pırasa da daha önce tatsın diye vermiştim sevmedi ama daha küçüktü tekrar yapacağım.. Ben sebzeci olduğumdan çok dua etmiştim bu kızımda şimdilik yiyor..Büyük kızım ağzına sürmedi sürmez 10 yaşında daha sebze tadı bilmez çok üzülüyorum ona da..
Kızım aylardır geri geri sürünüyor sadece, emekleme yok daha, benden tutunup ayağa kalkmaya başladıİyi akşamlar,oğlum prematüre olduğu için sizin bebeklerle aynı ay sayılıyor yaklaşık. Bebekleriniz sürünüyor mu, emekliyormu. Oğlum yapmıyor merak ediyorum
36. Haftada dogdu kızım henüz dönmesini tamamlayamıyor. Ama desteksiz oturuş var bakİyi akşamlar,oğlum prematüre olduğu için sizin bebeklerle aynı ay sayılıyor yaklaşık. Bebekleriniz sürünüyor mu, emekliyormu. Oğlum yapmıyor merak ediyorum
Bize doktor sebzeyi buharda haşla kuzu kıymayı da çok az zeytinyağda çevir dedi inanılmaz lezzetli oluyor bebeğim çok seviyorBenim bebeğim hiç yemiyor ne sebze ne kıyma
Portakal dokunmadi mi?Kerevizi daha önce kendimize yaptığımızdan portakallı falan vermiştim denemek için sevmişti. Dün de çorbasını yaptım şükür yedi.. Bende ne faydalı duysam deniyorum valla.. Pırasa da daha önce tatsın diye vermiştim sevmedi ama daha küçüktü tekrar yapacağım.. Ben sebzeci olduğumdan çok dua etmiştim bu kızımda şimdilik yiyor..Büyük kızım ağzına sürmedi sürmez 10 yaşında daha sebze tadı bilmez çok üzülüyorum ona da..