2021 Nisan Anneleri

benim tosbik hala dönmedi. 8 ay 5 günlük su an.

Doktor sorun yok dedi ama benim içim rahat etmiyor.
Benimde bebegimle ilgili kafamda deli sorular vardi birara.
Ablam fizyoterapist benim.
Bir gün bir arkadasiyla kahve icmeye geldiler arkadası nörologdu.
Üc cocuk sahibiymis allah bagislasın benim oglum hic dönmedi dedi.
Önemli olan desteksiz oturması dedi evet dönmesi de önemli ama tek basına bir sey ifade etmiyor.
Yani bebeginiz desteksiz oturuyorsa, sizi takip ediyorsa iki eliyle oyuncaklarini degistiriyorsa, şaşılık var mı ona bakıyorlar mesela.
Yani cocuklar cok degisik ama mesela cok korkuyorsaniz cocuk nörolojisine goturebilirsiniz.
Gelisimi nasil boy kilo olarak

Bu arada bebeğimin baş çevresi düzeltilmişe göre 3 persentilde olunca bizi doktorumjz çocuk nörologuna yönlendirdi o uzman da dönmesini tamamlayamamasını kilosuna bağladı. Ysmnzgr un dediği gibi desteksiz oturmasını eline verileni tutmasını uzanmasını önemsedi.

Baş çevresi kaç cm suan?

Nasıl bı dönmeden bahsediyorsunuz sasirdimda benimki 4 aylıktan beri dönüyor

Baya olmuş yazalı ama ferro sanolu günde kaç kere verdi doktorun. Kilosu başına bir damlaya tekabül ediyor sanırım. Bi de ilaçta beslenmeden iki saat sonra verin diyor sen bu şekilde mi yapıyorsun canım

Baya olmuş yazalı ama ferro sanolu günde kaç kere verdi doktorun. Kilosu başına bir damlaya tekabül ediyor sanırım. Bi de ilaçta beslenmeden iki saat sonra verin diyor sen bu şekilde mi yapıyorsun canım
Ferro sanolde şu an 2,5 ml veriyorum enjektörle çekiyorum damla değil yani şurup bu. Doktor dedi ki zorlarsa 2,5 ml ikiye böl bi sabah bi akşa ver dedi 1,5- 1 gibi. Ancak unuturum diye ben tek seferde veriyorum. Kahvaltıdan sonra biraz halıda oynuyoruz o arada veriyorum. Ancak geçtiğimiz ay ferro sanol ü verirken zorlandım birazını aspire ediyordı doktor bestironu da deneyebilirsiniz onu da 1.5 ml dedi onu da alırken zorlandı. Dönemsel bir şeydi sanırım şu an normal verebiliyorum.

Dediklerinizin hepsini yapıyor boyu ortalamanın üstünde kilosu yüzde yirmis beşlerde.

Sağol canım.Bana da eczacı kilosu başına bir dedi ama içeriğinde günde iki defa diyordu kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…