2021 Nisan Anneleri

Nadıl yapıyorsunız çorbayı tarif edermisinix
Ben ayri bir yerde haşlıyorum balıgı.
Baska bir yerde de sebzelerini yapıyorum.
Bir tane sarımsak az soğan patates havuç kereviz onlari da haşlıyorum kapattiktan sonra biraz dereotu koyuyorum.
Sonra ben sebzelerini blendardan geciriyorum baligi da elimle minik minin yapip o sebze corbasina atip bir kez daha kaynatip kapatiyirum.
Ama siz isterseniz hepsini blendardan gecirin.
Ben puturluye alıssin istiyorum o yuzden oyle veriyorum.
Kapattiktan sonra az da zeytinyagı koyuyorum.

Bir de benim kız irmikli cennet hurmasını sevdi onu yiyor.
Denemek isteyen olursa diye yazayim belki yaparsiniz.
Bir cay bardagı suya bir yemek kaşıgı irmik koyup pisiriyorum.
Cam rendeden ya da catalla yarim cennet hurmasını hazırlıyorum pistikten sonra irmik karistiriyorum
Uzerine de ceviz rendeliyorum biraz cok sevdi bir kere denedim.

Cam rendeden ya da catalla yarim cennet hurmasını hazırlıyorum pistikten sonra irmik karistiriyorum
Bende dun denedim cennet hurmasini.
Teyzemlere bahceden toplama gelmisti bende 3 poset attim dolaba.Biz nrmalde hic yemeyiz cok yararli die koydum dunde denedim.
Baya yedi direk onu verdim.

Ğ
Ben bu tarifi elma muz ve armutla denedim. Bazen kahvaltıda yumurtaya alternatif olarak bunu hazırluyorum.

Ben de deneyeyim bunu.. Ben yoğurda karışıtırıp veriyordum değişik olsun.. Teşekkürler tarif için..

Bende dun denedim cennet hurmasini.
Teyzemlere bahceden toplama gelmisti bende 3 poset attim dolaba.Biz nrmalde hic yemeyiz cok yararli die koydum dunde denedim.
Baya yedi direk onu verdim.
Ben severim de esim sevmez pek bizde.
Neyse ki cocuklar sevdi.
Annemlerin bahcesinde coktu ama bu sene hepsini toplamis biri zannediyorum ki satmistir baya vardi cunku bizde iste kalanlari yiyiyoruz😆
Kerevizde cok faydalı buarada cocuklar icin.
Ben bir tek pırasa denemedim daha almadık hic bu sene.

Ben severim de esim sevmez pek bizde.
Neyse ki cocuklar sevdi.
Annemlerin bahcesinde coktu ama bu sene hepsini toplamis biri zannediyorum ki satmistir baya vardi cunku bizde iste kalanlari yiyiyoruz😆
Kerevizde cok faydalı buarada cocuklar icin.
Ben bir tek pırasa denemedim daha almadık hic bu sene.
Kerevizi daha önce kendimize yaptığımızdan portakallı falan vermiştim denemek için sevmişti. Dün de çorbasını yaptım şükür yedi.. Bende ne faydalı duysam deniyorum valla.. Pırasa da daha önce tatsın diye vermiştim sevmedi ama daha küçüktü tekrar yapacağım.. Ben sebzeci olduğumdan çok dua etmiştim bu kızımda şimdilik yiyor..Büyük kızım ağzına sürmedi sürmez 10 yaşında daha sebze tadı bilmez çok üzülüyorum ona da..

Kerevizi daha önce kendimize yaptığımızdan portakallı falan vermiştim denemek için sevmişti. Dün de çorbasını yaptım şükür yedi.. Bende ne faydalı duysam deniyorum valla.. Pırasa da daha önce tatsın diye vermiştim sevmedi ama daha küçüktü tekrar yapacağım.. Ben sebzeci olduğumdan çok dua etmiştim bu kızımda şimdilik yiyor..Büyük kızım ağzına sürmedi sürmez 10 yaşında daha sebze tadı bilmez çok üzülüyorum ona da..
Benim bebeğim hiç yemiyor ne sebze ne kıyma 🤦🏻‍♀️

İyi akşamlar,oğlum prematüre olduğu için sizin bebeklerle aynı ay sayılıyor yaklaşık. Bebekleriniz sürünüyor mu, emekliyormu. Oğlum yapmıyor merak ediyorum

Portakal dokunmadi mi?
Bende portakalı daha hic denemedim.

X