Ben ayakta kalırsam cok sisiyo ya dinlenirsem o gün o kadar olmuyo da :) tabi bu kadar erkenden cıkmasıjnnBenim karında şişliğim oluyor zaten kilom vardı ama 9 haftalık bebek o kadar arttrmış olqmaz diyor insan bunun yanında mide yanmaları gaz sikayeti filanda var ondan sanırım ama her türlü şiş, hatta is yerinde belli oluyor artık bebek demeye basladılar hıı hıı deyip gülümsüyorum
erken görünen de var gecte canını sıkma hicSelam kizlar bisey sorucam. Benim bugun tam 6 hafta doldu ben 7 haftalikken falan gitmeyi dusunuyodum doktora ama esim israr etti gittik bugun. Bi tek kese var. Bebegi goremedi doktor. 1 hafta sonra gel dedi. Normal midir bu yakeske gitmeseydim diyorum simdi
Üstten gorunmeyebiliyor, alttan bakınca görünüyor. Açıkçası kişiden kişiye de değişiyorHerkesin aynı olacak diye bişey yok canım üzme kendini hayırlısıyla vardır inşaallah bebeğinalttan mı baktı karnından mı?
Aynen bende ondan sordum canım benim 5+6da kalp atısı da duyuldu mesela alttan baktı ama iki gün sonra tahlil için gittiğimde 6+2ydi o gün tekrar görmek istedik kırmadı karnımdan baktı ordan da gördük ama alt kadar net değildi mesela. Seni rahatlatmak icin sunu da söliyim bi arkadasımın da 8+1de kalp atışı alttan ancak duyulmuştu mesela ama gayet saglıkla dogdu cocugu aklına kötü seyler getirmeÜstten gorunmeyebiliyor, alttan bakınca görünüyor. Açıkçası kişiden kişiye de değişiyorBurberry3
Dilerim bu topikteki kimse olumsuz bir şey yaşamasın, şu günleri atlatalım da acaba cinsiyeti ne, nerden ne alsam muhabbeti yapsakAynen bende ondan sordum canım benim 5+6da kalp atısı da duyuldu mesela alttan baktı ama iki gün sonra tahlil için gittiğimde 6+2ydi o gün tekrar görmek istedik kırmadı karnımdan baktı ordan da gördük ama alt kadar net değildi mesela. Seni rahatlatmak icin sunu da söliyim bi arkadasımın da 8+1de kalp atışı alttan ancak duyulmuştu mesela ama gayet saglıkla dogdu cocugu aklına kötü seyler getirme
Insallah bi sorun yokturerken görünen de var gecte canını sıkma hic
Strese girme canım. Her gebelik cok farklıInsallah bi sorun yoktur
Insallah bi sorun yoktur canim ya dedigin gibiHerkesin aynı olacak diye bişey yok canım üzme kendini hayırlısıyla vardır inşaallah bebeğinalttan mı baktı karnından mı?
Ya aslinda oyle de insan isin icindeyken pek bi panik oluyo galibaStrese girme canım. Her gebelik cok farklı
Umarım öyledir önceden de düşüğüm olunca ister istemez yokluyorum kendimi sürekli yarın gidicem kalp atışını duyarım inşallahKorkma Canım bazen çok şiddetli bulantı olur bazen günün rahat geçer, tam bitti dersin bulantı yine başlar
maalesef canım bu panik hali 9 ay boyunca sürcek benceYa aslinda oyle de insan isin icindeyken pek bi panik oluyo galibabi de kese var bebek yok gorunmuyo deyince sagolasin canim simdi bi hafta bekliicez bakalim insallah haftaya goruruz
Amin canım inşaallahDilerim bu topikteki kimse olumsuz bir şey yaşamasın, şu günleri atlatalım da acaba cinsiyeti ne, nerden ne alsam muhabbeti yapsak
Bence hiç kendini yeme olumsuz düşünüp negatif enerji ye gerek yok güzel olacak diye düşün hepInsallah bi sorun yoktur canim ya dedigin gibikarindan bakti. Keske gitmeseydim daha kolaydi beklemek simdi 1 hafta kendimi yiyicemm
Cidden her hamilelikte her yapida farkli ama doktor banada daha 3. Haftada gittigim halde kese namina bisi yok tabi deyince moralik bozuldu sanki bir sorun var gibi geldi ama onlar alismis cok gorduklrri icin.Siz dertlenmeyin.Hersey guzel olacak ins.Ya aslinda oyle de insan isin icindeyken pek bi panik oluyo galibabi de kese var bebek yok gorunmuyo deyince sagolasin canim simdi bi hafta bekliicez bakalim insallah haftaya goruruz
İstanbul'un neresindesiniz? Ben bahcelievler Medicana Düzgün korkmaza gidiyorum..Ilk kızımda da ona gitmiştim..istanbulda olan varsa hangi doktora gidiyorsunuz önereceğiniz bi doktor var mı
Ben Florya şenlikköyde Dr berra önsoy var ona gideceğimistanbulda olan varsa hangi doktora gidiyorsunuz önereceğiniz bi doktor var mı
Ben Bahçeci'de Tüp Bebek'te başladım. Kadıköy Medicana'da Banu Öndeş'e gidiyorum.İstanbul'un neresindesiniz? Ben bahcelievler Medicana Düzgün korkmaza gidiyorum..Ilk kızımda da ona gitmiştim..
Beyaz akıntı iyidir ama bu belirti kısmı benim de taktığım birşey.salı göreceğim ben de bakalım da çok umutlu değilim ben canım.Kızlar merhabaBenim dünden beri belirtilerim bitti gibi sizce bir sorun olabilir mi yoksa ben mi evham yapıyorum. Dünden öncesinde ayakta kalınca kaşığımda sanki bişey var yer ve yere doğru baskı yapıyo dinlenme ihtiyacı duyuyordum birde sürmeli uyuklama halindeydim. Dünden beri enerjim geldi ve karnımdaki o his gitti bugün misafirim olmasına rağmen hiç baskı hissetmedim ama kanama vs yok ve beyaz akıntı devam ediyor. Bu normal birşey mi? randevum salı günü ilk defa gideceğim inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?