2021 Nisan Anneleri

Benimde gözükmedi 5 gün sonra gittiğimde kese bebek kalp atısı gördüm bende senin gibi tedirgindim boş gebelik diye düşündüm ama hızlı büyüyolar

Canım bende medicalparka gidiyorum birdaha gider miyim bahçeciye bilmiyorum keseyi kalp atışını duyduk orası da sadece ultrason muayenesi yapacak boşuna 750 lira muayene ücreti vermek istemiyorum
Kalp atışı duymak için tekrar muayene parası ödedik Bahçeciye 550 idi sanırım. 3 hafta içerisinde kontrol ücretsiz o yüzden tekrar giderim. Sonrasında ben de gitmem herhalde. Duruma göre.

Canım benim de 11 temmuzda biten adetimin ardından hiçbir kanamam lekelenmem olmadı çok şükür. Yerleşme kanaması da yaşamadım. Herkesin gebeliği kendine özel oluyor bu forumda ben bunu anladım
Yumurtlaman kaçıncı güne denk geldi ve adet döngün kaç günde bir canım

Beyaz akıntı iyidir ama bu belirti kısmı benim de taktığım birşey.salı göreceğim ben de bakalım da çok umutlu değilim ben canım.
Ben bu kadar kanama falan geçiriyorum ama göğüslerim deli gibi şiş acıyor üstüne. İns ikimizinde bi sorunu yoktur Progestan iyi gelmeye başladı bana inanıyorum

Benim de kasık ağrım var kızlar.
Göğüslerim sütyen varken sıkıntı yok, ama o sütyeni çıkarınca çok fena ağrıyor
Ara sıra bel ağrım var.
Bir an önce doktora gitmek istiyorum ya, erken öğrenmek iyi değilmiş bu açıdan

Aah ne diyorsun
Benim canım bir şey istemiyor ama burnum tazı gibi oldu yine oğlumdaki gibi
Inşallah sana kiz bana oğlan verilir eli ayağı düzgün sağlıklı yoksa 112.haftaya kadar catlayacgaim kalbinin atışını duyayimda başınızın etini yiyecem yazasimvar tildamilda M Montessoriannesi
Azze özlem ve adını sayamadiklarim dogumdaslarim hergunnbir teoriyle gelcem karşınıza

Ya sorma diyet işi nasıl olacak bilmiyorum
Kaldım 54 kiloda
Çarşamba günü gideyim artık diyorum, inşallah keseyi de kalbi de görürüm daha çok küçük ya hhoooff
Gönlünü ferah tut.inşallah göreceksin.Biz de kaldık aynı kilolarda ama grupta kalıp içimizi rahatlatıyoruz kalp atışı 6.haftalarda görülüyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…