2021 Nisan Anneleri

Dokunulmayacak gibi değil ama hassasiyet aynı şekilde devam. Sütyeni çıkardığım an yer çekimi etkisiyle of of aşırı ağırlaşıyor zaten maşallahı var boyut olarak

Ben yaklaşık 2 hafta önce gittim4 hafta 3 gunluktu keseyi gördük. Bu hafta kalp atışı için randevum bar ve cooook heyecanlıyım

Bebekler tövbe de nolurr kızımda yaptircaktim 8 yıl gecti amann sunun şurasında yaşlanmaya ne kaldi zaten
Allah söyletti demek ki yaa benim botoksta çok gözüm var öyle demeeegöz kenarlarımı alnımı güzel olur yaptırsam...geçen yaz kaşlarıma Microblading yaptırdım.insan aynaya bakınca o değişimde bir güzel hissediyor kendini değişik geliyor iyi oluyor

Benimde öyle sert değil normalden şiş ama baksan yumuşak takma benim kalp atısından öncese böyleydi ama şükür kalbi duyduk acı ağrı vs de yoksadece Dediğim gibi Önceki haline göre büyük duruyoalr

Dokunulmayacak gibi değil ama hassasiyet aynı şekilde devam. Sütyeni çıkardığım an yer çekimi etkisiyle of of aşırı ağırlaşıyor zaten maşallahı var boyut olarak
Ben şu an evde olduğum için fora ve çok bastırırsam acıyor tabii .dışarı çıkıp gelince yavaş hareketler ile iyi davranmaya çalışıyorum evde hiç farkında değilim ben sanırım.6-7. Haftalarda kızımda baya şişti ve kusuyordum sürekli.kalp atışı olacak mı güçlü olacsk mı ya da onu vücudumdan tartmaya çalışıyırum ....

Diyarbakirdan yeni geldik botox çok ucuzdu ankarada çok pahalıdır ahh ahh botox olup yakışmayan kadinmi olur hele şu dudak rengi değişiyorlar güzel de bir çerçeve ekliyorlar

Merhaba arkadaşlar, ben de 6. Haftaya giriyorum inşallah, bir şey sormak istiyorum. Çoğu kişide kanama olduğunu okuyirum. Bende şimdiye kadar hiç olmadı. Kanama olmasının nedeni nedir bilen var mi
Vücut bebeği yabancı madde olarak görüp kanamayla atmak istiyormuş. Buna düşük tehdidi deniliyor. Atabilirse düşük gerçekleşiyor atamaz tutunursa devam ediyor. Doktorum bana böyle anlattı

Kızlar sizin de şişliğiniz var mı hala? Ayakta kalınca cok daha fena oluyo

Benim karında şişliğim oluyor zaten kilom vardı ama 9 haftalık bebek o kadar arttrmış olqmaz diyor insan bunun yanında mide yanmaları gaz sikayeti filanda var ondan sanırım ama her türlü şiş, hatta is yerinde belli oluyor artık bebek demeye basladılar hıı hıı deyip gülümsüyorum

Kizlar benim bat 2 gün geçtiğinde yani 21 Ağustos sabah kan verdim 24.01 çıktı doktora gitmedim artıs olacak mı diye kendim 2 günde bir test yapmaya karar verdim 23 Ağustos yani bugün sabah kan verdim sonuç 71.96 çıktı sizce artış iyimi 2 katı artması gerekiyor benim 3 katı artmış

Önemli olan artması canım.bence 25inde bir daha bak sonra bırak.kese için bekle.şuzan için iyi görünüyor

O zaman çok takılma canim gayet güzel artmış değerlerin. Sanırım doktorlar keseyi ve bebeği görmeden umutlandırmak istemediği için böyle davranıyor. Benim ilk değer 26 ydi geçen hafta yarın ilk kez doktora gideceğim bakalim hayırlısı..

istanbulda olan varsa hangi doktora gidiyorsunuz önereceğiniz bi doktor var mı
Ben Medipol mega da ilk doğumumu yaptım doktorum Doç. Dr. Lebriz Hale Aktün Tamer di tecrübeli bir doktor gayet memnundum şimdi yine onda devam edicem muayene ücreti 325 TL olmuş

Benim ilk belirtilerimden biri göğüs hassasiyetiydi canim. Diğer hamileliklerimde bu kadar olmamıştı diye hatırlıyorum.

istanbulda olan varsa hangi doktora gidiyorsunuz önereceğiniz bi doktor var mı
Keskesiz doğum merkezi kurucusu Dr. Hakan Çoker e gidiyorum canım. Kızımda hamileyken kesfetmistim kendilerini, ara ara rutin kontrollerim için de doğumdan sonra gittim. Yeniden hamile olunca düşünmeden yine ona gidiyorum. Tavsiye ederim.

Selam kizlar bisey sorucam. Benim bugun tam 6 hafta doldu ben 7 haftalikken falan gitmeyi dusunuyodum doktora ama esim israr etti gittik bugun. Bi tek kese var. Bebegi goremedi doktor. 1 hafta sonra gel dedi. Normal midir bu ya keske gitmeseydim diyorum simdi

Herkesin aynı olacak diye bişey yok canım üzme kendini hayırlısıyla vardır inşaallah bebeğin alttan mı baktı karnından mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…