Dokunulmayacak gibi değil ama hassasiyet aynı şekilde devam. Sütyeni çıkardığım an yer çekimi etkisiyle of of aşırı ağırlaşıyor zaten maşallahı var boyut olarakSizin belirti olarak göğüslerde aşırı hassasiyet aman da dokunamıyorum ya da dolgunluk hissi ne alemde ? Ben de çok yok bu olay.betamın o zaman düştüğünü böyle anlamıştım ben her seferinde.içi boşalmış gibi oluyordu.
Ben yaklaşık 2 hafta önce gittim4 hafta 3 gunluktu keseyi gördük. Bu hafta kalp atışı için randevum bar ve cooook heyecanlıyımBen henüz doktora gitmedim sadece beta hcg ye baktırdım 5 Eylül'de gitmeyi düşünüyorum bir problem çıkmazsa o zamana kadar kalp atışıda kesin görünür o zamana 7+4 günlük oluyor. Sen gittin mi doktora ?
Oyy kıyamam...onlar sonradan emzirirken uzuyor pörsüyor.bebekler sütten kesilince yaptır.hem toparlatırsın bu bahaneyleEn hassan olduğum konuydu insallah durur büyümeleri zaten küçültme ameliyatı olacaktim
BebeklerOyy kıyamam...onlar sonradan emzirirken uzuyor pörsüyor.bebekler sütten kesilince yaptır.hem toparlatırsın bu bahaneyle
Allah söyletti demek kiBebeklertövbe de nolurr kızımda yaptircaktim 8 yıl gecti amann sunun şurasında yaşlanmaya ne kaldi zaten
Benimde öyle sert değil normalden şiş ama baksan yumuşak takma benim kalp atısından öncese böyleydi ama şükür kalbi duyduk acı ağrı vs de yoksadece Dediğim gibi Önceki haline göre büyük duruyoalrSizin belirti olarak göğüslerde aşırı hassasiyet aman da dokunamıyorum ya da dolgunluk hissi ne alemde ? Ben de çok yok bu olay.betamın o zaman düştüğünü böyle anlamıştım ben her seferinde.içi boşalmış gibi oluyordu.
Ben şu an evde olduğum için fora ve çok bastırırsam acıyor tabii .dışarı çıkıp gelince yavaş hareketler ile iyi davranmaya çalışıyorumDokunulmayacak gibi değil ama hassasiyet aynı şekilde devam. Sütyeni çıkardığım an yer çekimi etkisiyle of of aşırı ağırlaşıyor zaten maşallahı var boyut olarak
Allah söyletti demek kiyaa benim botoksta çok gözüm var öyle demeee göz kenarlarımı alnımı güzel olur yaptırsam...geçen yaz kaşlarıma Microblading yaptırdım.insan aynaya bakınca o değişimde bir güzel hissediyor kendini değişik geliyor iyi oluyor
Vücut bebeği yabancı madde olarak görüp kanamayla atmak istiyormuş. Buna düşük tehdidi deniliyor. Atabilirse düşük gerçekleşiyor atamaz tutunursa devam ediyor. Doktorum bana böyle anlattıMerhaba arkadaşlar, ben de 6. Haftaya giriyorum inşallah, bir şey sormak istiyorum. Çoğu kişide kanama olduğunu okuyirum. Bende şimdiye kadar hiç olmadı. Kanama olmasının nedeni nedir bilen var mi
Kızlar sizin de şişliğiniz var mı hala? Ayakta kalınca cok daha fena oluyo
Önemli olan artması canım.bence 25inde bir daha bak sonra bırak.kese için bekle.şuzan için iyi görünüyorKizlar benim bat 2 gün geçtiğinde yani 21 Ağustos sabah kan verdim 24.01 çıktı doktora gitmedim artıs olacak mı diye kendim 2 günde bir test yapmaya karar verdim 23 Ağustos yani bugün sabah kan verdim sonuç 71.96 çıktı sizce artış iyimi 2 katı artması gerekiyor benim 3 katı artmış
O zaman çok takılma canim gayet güzel artmış değerlerin. Sanırım doktorlar keseyi ve bebeği görmeden umutlandırmak istemediği için böyle davranıyor. Benim ilk değer 26 ydi geçen hafta yarın ilk kez doktora gideceğim bakalim hayırlısı..143 ilki
3 gun sonra 482.92
Yani gayet net artisi 2 kati 286
Pazar baktirsaydim 572 ki 3.gunde 482 cikmis.
Bu doktora zaten sadece hcg baktirmak icin gitmistim duzenli gidecegim doktora aldim randevu 29na.Evet belkie uslubu budur ilk gunde cok donuktu erken bir gebelik pekte ne olacak belli olmaz tarzindaydi nedense.
Ben Medipol mega da ilk doğumumu yaptım doktorum Doç. Dr. Lebriz Hale Aktün Tamer di tecrübeli bir doktor gayet memnundum şimdi yine onda devam edicem muayene ücreti 325 TL olmuşistanbulda olan varsa hangi doktora gidiyorsunuz önereceğiniz bi doktor var mı
Benim ilk belirtilerimden biri göğüs hassasiyetiydi canim. Diğer hamileliklerimde bu kadar olmamıştı diye hatırlıyorum.Sizin belirti olarak göğüslerde aşırı hassasiyet aman da dokunamıyorum ya da dolgunluk hissi ne alemde ? Ben de çok yok bu olay.betamın o zaman düştüğünü böyle anlamıştım ben her seferinde.içi boşalmış gibi oluyordu.
Keskesiz doğum merkezi kurucusu Dr. Hakan Çoker e gidiyorum canım. Kızımda hamileyken kesfetmistim kendilerini, ara ara rutin kontrollerim için de doğumdan sonra gittim. Yeniden hamile olunca düşünmeden yine ona gidiyorum. Tavsiye ederim.istanbulda olan varsa hangi doktora gidiyorsunuz önereceğiniz bi doktor var mı
Önemli olan artması canım.bence 25inde bir daha bak sonra bırak.kese için bekle.şuzan için iyi görünüyor
Herkesin aynı olacak diye bişey yok canım üzme kendini hayırlısıyla vardır inşaallah bebeğinSelam kizlar bisey sorucam. Benim bugun tam 6 hafta doldu ben 7 haftalikken falan gitmeyi dusunuyodum doktora ama esim israr etti gittik bugun. Bi tek kese var. Bebegi goremedi doktor. 1 hafta sonra gel dedi. Normal midir bu yakeske gitmeseydim diyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?