- 18 Ağustos 2020
- 52
- 79
- 3
- 50
Hayırlı olsun sizin de. Sağlıkla alın kucağınıza bebeğini inşallah :) Çok şey öğreneceğiz birbirimizden. Bu forum harika :)Maşallah benim de son adet tarihi 11 Temmuz yakın zamanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun sizin de. Sağlıkla alın kucağınıza bebeğini inşallah :) Çok şey öğreneceğiz birbirimizden. Bu forum harika :)Maşallah benim de son adet tarihi 11 Temmuz yakın zamanlar
Benimde gözükmedi 5 gün sonra gittiğimde kese bebek kalp atısı gördüm bende senin gibi tedirgindim boş gebelik diye düşündüm ama hızlı büyüyolarSelam kizlar bisey sorucam. Benim bugun tam 6 hafta doldu ben 7 haftalikken falan gitmeyi dusunuyodum doktora ama esim israr etti gittik bugun. Bi tek kese var. Bebegi goremedi doktor. 1 hafta sonra gel dedi. Normal midir bu yakeske gitmeseydim diyorum simdi
Kalp atışı duymak için tekrar muayene parası ödedik Bahçeciye 550 idi sanırım. 3 hafta içerisinde kontrol ücretsiz o yüzden tekrar giderim. Sonrasında ben de gitmem herhalde. Duruma göre.Canım bende medicalparka gidiyorum birdaha gider miyim bahçeciye bilmiyorum keseyi kalp atışını duyduk orası da sadece ultrason muayenesi yapacak boşuna 750 lira muayene ücreti vermek istemiyorum
geç döllenmedir sağlıkla duyarsın inşallah23 haziran fakat ultrasonda farklı çıktı bnm . Dün doktora gittim tekrar 7 haftalıj kalp sesi duyulmadı ve aşırı küçükmüş haftaya tekrar çağırdı
Yumurtlaman kaçıncı güne denk geldi ve adet döngün kaç günde bir canımCanım benim de 11 temmuzda biten adetimin ardından hiçbir kanamam lekelenmem olmadı çok şükür. Yerleşme kanaması da yaşamadım. Herkesin gebeliği kendine özel oluyor bu forumda ben bunu anladım☺
Bi ara asistanlığını yapmıştım mükemmel bir doktorİstanbul'un neresindesiniz? Ben bahcelievler Medicana Düzgün korkmaza gidiyorum..Ilk kızımda da ona gitmiştim..
Ben bu kadar kanama falan geçiriyorum ama göğüslerim deli gibi şiş acıyor üstüne. İns ikimizinde bi sorunu yokturBeyaz akıntı iyidir ama bu belirti kısmı benim de taktığım birşey.salı göreceğim ben de bakalım da çok umutlu değilim ben canım.
Küçükköy Bilge Hastanesi Melek hanıma gidiyorum. Aynı hastanede Cengiz bey var aile doktorumuz onun randevusunu yakalayabilirsem ona devam edicem.istanbulda olan varsa hangi doktora gidiyorsunuz önereceğiniz bi doktor var mı
Aaa oylemi Ben 2011 de kızımda ona gittim çok rahat insanı sıkıntıya sokmuyor..Daha önceki gebeligimde kaç Dr gittim Düzgün bey gibisi yoktu. Herkese de tavsiye ediyorum.Bi ara asistanlığını yapmıştım mükemmel bir doktor
Teşekkürler kuzumBu arada gözün aydın canım.
Aah ne diyorsunGece gece burnuma ekşi yaprak koktu salamue tuzlu salatalık tuzladım bu kiz![]()
Ohhh afiyet olsun yarasınGece gece burnuma ekşi yaprak koktu salamue tuzlu salatalık tuzladım bu kiz![]()
Inşallah sana kiz bana oğlan verilir eli ayağı düzgün sağlıklı yoksa 112.haftaya kadar catlayacgaimAah ne diyorsun
Benim canım bir şey istemiyor ama burnum tazı gibi oldu yine oğlumdaki gibi![]()
Ne zaman göreceksin inşallah canım.Gel gruba da bekleriz yine devam ederiz orucaTeşekkürler kuzumKeseyi kalbi göreyim gruptan yazacaktım bende size
![]()
Aayy gönlüm tabi kızdaInşallah sana kiz bana oğlan verilir eli ayağı düzgün sağlıklı yoksa 112.haftaya kadar catlayacgaimkalbinin atışını duyayimda başınızın etini yiyecem
yazasimvar
tildamilda M Montessoriannesi
Azze özlem ve adını sayamadiklarim dogumdaslarim hergunnbir teoriyle gelcem karşınıza
![]()
Ya sorma diyet işi nasıl olacak bilmiyorumNe zaman göreceksin inşallah canım.Gel gruba da bekleriz yine devam ederiz oruca![]()
Gönlünü ferah tut.inşallah göreceksin.Biz de kaldık aynı kilolarda ama grupta kalıp içimizi rahatlatıyoruzYa sorma diyet işi nasıl olacak bilmiyorum
Kaldım 54 kiloda
Çarşamba günü gideyim artık diyorum, inşallah keseyi de kalbi de görürüm daha çok küçük ya hhoooff![]()