• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman ilaç bile kullanmana gerek Yok ilaçlarını önceden verse adetin 2. Günü başlasan en geç adetin 6. Günü muyaneye gitmen gerekiyor bence yetişir doktor boşuna evham yapmış 🫣😁
Benim çikolata kistim olduğu için rahim içime de bakmak istiyor kuzum o yüzden adetin 2. gün bana ultrasonla muayene yapıcak. Gerçi çok afedersiniz kanlı kanlı nasıl bakıcak ben bilemedim ilk defa adetli muayene olucam. O yüzden aslında beni özellikle çağırmak istedi. Rahim içi uygunsa taze transfer, değilse endometriozis odakları varsa da rahim dinlendirme ya da temizleme operasyonu yapıcakmış. Normalden daha farklı bi süreç aslında

Benim çikolata kistim olduğu için rahim içime de bakmak istiyor kuzum o yüzden adetin 2. gün bana ultrasonla muayene yapıcak. Gerçi çok afedersiniz kanlı kanlı nasıl bakıcak ben bilemedim ilk defa adetli muayene olucam. O yüzden aslında beni özellikle çağırmak istedi. Rahim içi uygunsa taze transfer, değilse endometriozis odakları varsa da rahim dinlendirme ya da temizleme operasyonu yapıcakmış. Normalden daha farklı bi süreç aslında
Anladım canım benim o zaman senin durumun farklı bence üstten muayene eder alttan bakmaz yoğun kanama olursa evet doktorun ince eleyip sık dokuyacak işini şansa bırakmamak için o zaman doktorun ne derse onunla birlikte hareket edersin önce Allah’a sonra doktoruna güven inşallah sonunda mucizene kavuşursun inşallah seninle beraber süreçlerini takip ederiz canım senin de adını listeye yazdırmak nasip olsun inşallah 🤲🥰🌹

A AlyaOA canım nasıl gidiyor belirti falan var mı 5.gün embriyosu muydu senin
Merhaba canım evet 5.gün embriyosu. Ama belirtim yok. Transferden önce ara ara kramplar giriyordu rahim bölgeme şimdi onlar çok hafiften çok nadir oluyor. Ama transferle alakası olduğunu sanmıyorum canım. Sende var mı bir belirtim kaçıncı gün embriyosu seninki de canım

Yaaa sevin düşünme araştırma bugünün tadını çıkar herkes şuan senin yerinde olmayı bekliyor canım senin için ikinci süreç başladı biz daha başındayız bakalım🙏 şimdi ikinci değerini bekleyeceğiz senin 🌺🎉
Haklısın canım bnm Rabbim hepimizin yollarını kolaylaştırsın yolun sonu mutluluk olsun hepimize❤️

Merhaba canım evet 5.gün embriyosu. Ama belirtim yok. Transferden önce ara ara kramplar giriyordu rahim bölgeme şimdi onlar çok hafiften çok nadir oluyor. Ama transferle alakası olduğunu sanmıyorum canım. Sende var mı bir belirtim kaçıncı gün embriyosu seninki de canım
inşallah bebeğin tutunmayı başarıyla tamamlar Amin 🤲 bu arada test günün ne zaman canım ona göre tabloya eklim 🫶🏻

Aynen öyle anın tadını çıkar kafan da soru işareti kalmasın emin ol 11. Günde 20 değerle ögrenen var ben neler okudum burada önemli olan sağlıcakla degerinin artması kimseyle kendi değerini kıyaslama üzülürsün çünkü herkesinki farklı oluyor kiminin birden yükselir kiminin yavaş yavaş önemli olan dediğim gibi sağlıcakla yükselmesi test gününü bekle artık rahatla bebeğine mutluluk hormonu gönder 🤗💕
Haklısın vanım bu süreçler hepimiz için sağlıkla mutlulukla tamamlansın evlatlarımızı alalım inş sağsalim Rabbim hepinizden razı olsun benm kimsem bilmiyor sizler yoldaş oldunuz bana

Haklısın vanım bu süreçler hepimiz için sağlıkla mutlulukla tamamlansın evlatlarımızı alalım inş sağsalim Rabbim hepinizden razı olsun benm kimsem bilmiyor sizler yoldaş oldunuz bana
Amin canım benim Allah razı olsun dilerim sağlıcakla kucağına da almayı Rabbim nasip etsin inşallah tam bebeğini gör ondan sonra kime söylemek istersen söyle öncesi biraz daha gizli tut 🫶🏻🤭🙈

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 tabi ki eklerim şimdiden hayırlı uğurlu olsun dilerim hep birlikte pozitifleri görmek nasip olsun süreçlerimizi beraber takip edelim kaçıncı gün embriyosuydu canım birde tek transfer mi olucak onları da yazarsın eklerim durumunla alakalı bir gelişme olunca yaz bilelim canım dilerim bu bahar bizim baharımız olsun Amin inşallah 🤲❤️
Çift transfer olacak inşallah canım 4 tanesi 5.gün embriyosu diğer 8 tanesi 4.gün embriyosu. Tabi ki bütün gelişmelerden haberdar ederim. İnşallah hepimiz yaza hamiş olarak gireriz🙏🙏💞💞

Kızlar bişey sorcam bazıları dondurulmuş transferden önce ovitrelle çatlatma iğnesi kullanmış bu neden ki ? Bana da mı böyle yapacaklar şimdi yada nasıl olcak beynim yandı şuan size nasıl yaptılar dondurulmuş transfer olan ballar bi bana anlatın ya 🥰

M Middleton canım yarın transferin var dilerim sağlıklı güzel geçer şimdiden hayırlı olsun bize de Haber ver son durumunla alakalı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲❤️
Evet yarın sabah 11de transferim var🙏 inşallah çooook teşekkür ederim haber vereceğim😘🌞

Back
X