- 4 Aralık 2024
- 2.164
- 1.789
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #3.941
Şansın bol olsun bebişini al gel burada güzel haberlerini bekliyorumEvet yarın sabah 11de transferim varinşallah çooook teşekkür ederim haber vereceğim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şansın bol olsun bebişini al gel burada güzel haberlerini bekliyorumEvet yarın sabah 11de transferim varinşallah çooook teşekkür ederim haber vereceğim
![]()
Baden Württemberg eyaletinde kalıyorum sende mi AlmanyaNerdensinnnnnn![]()
Berlin denim bennn ama evlenip Türkiye’ye geldimBaden Württemberg eyaletinde kalıyorum sende mi Almanya![]()
Oo bizim aramız baya varBerlin denim bennn ama evlenip Türkiye’ye geldim![]()
1 yıl oldu kuzum normalde ben eşi getirecektim ama onun petrolü var gelmek istemedi ben geldim mecburen bide Almanca kurs zorunluymuş uğraşamam benim burda düzenim var dediOo bizim aramız baya varbende Freiburg şehrinde yaşıyorum Fransa ve İsviçre sınırındayım ne zaman döndün türkiyeye ben de evlenip geldim 15 yıldır buradayım
![]()
Evet canim transferden 6gun önce yumurta olgunlastiginda yaptırıyor benim doktorum bende öyle transfer oldum. Saatini bile söylüyor. Sanırım tutunma kolay olsun diye ama tam da bilmiyorum.Kızlar bişey sorcam bazıları dondurulmuş transferden önce ovitrelle çatlatma iğnesi kullanmış bu neden ki ? Bana da mı böyle yapacaklar şimdi yada nasıl olcak beynim yandı şuan size nasıl yaptılar dondurulmuş transfer olan ballar bi bana anlatın ya![]()
Yumurta olgunlaştığında mı ? Benim ilaçsız yumoş zor büyüyor valla nasıl yapcak acebaEvet canim transferden 6gun önce yumurta olgunlastiginda yaptırıyor benim doktorum bende öyle transfer oldum. Saatini bile söylüyor. Sanırım tutunma kolay olsun diye ama tam da bilmiyorum.
Anladım canım benim en azından gidip gelebiliyorsan ailen burada galiba değil mi senin için zor olmadı orada kalmak burada doğup büyüyünler için biraz alışma süreci zor olabilir1 yıl oldu kuzum normalde ben eşi getirecektim ama onun petrolü var gelmek istemedi ben geldim mecburen bide Almanca kurs zorunluymuş uğraşamam benim burda düzenim var deditabi ben sıkıldıkça gidiyorum tek başıma onun da vizesi var ama turist vizesi ben gibi kalamıyor orda istediği kadar bilirsin gerçi sen
![]()
He benim doğal transfer yani sadece takip ediyor 3 günde bir ölçüyor dışarıdan müdahale ilaç yok. Sadece transferden önce yumurta büyüdüğünde çatlama iğnesi vuruyorum. Senin durumun farklı o zaman bende durum bu dondurulmuştu. Seninki ilaçlı olucaktir belkiYumurta olgunlaştığında mı ? Benim ilaçsız yumoş zor büyüyor valla nasıl yapcak aceba![]()
Bizim Türkiye’de de ev var canı sıkıldığında geliyorAnladım canım benim en azından gidip gelebiliyorsan ailen burada galiba değil mi senin için zor olmadı orada kalmak burada doğup büyüyünler için biraz alışma süreci zor olabiliroy kızımın beni bırakıp uzağa gitmesi bile beni üzer
![]()
O konuda haklısın canım benim biraz monoton geçiyor ama yapacak birşey yokBizim Türkiye’de de ev var canı sıkıldığında geliyoryok aşkım ya Türkiye daha iyi az çok biliyon Almanyayı hep yaşlı insanlar sokaklarda genç yok einfach git bi cafeye bişeyler iç olayı yok Türkiye’deki gibi ben orda yaşarken ya evdeydim ya işte yada bahçede
![]()
Bu transferin kaç çeşiti var acaba ?He benim doğal transfer yani sadece takip ediyor 3 günde bir ölçüyor dışarıdan müdahale ilaç yok. Sadece transferden önce yumurta büyüdüğünde çatlama iğnesi vuruyorum. Senin durumun farklı o zaman bende durum bu dondurulmuştu. Seninki ilaçlı olucaktir belki
Yok cnm ondan bahsetmiyor dındulmuş olsa bile transfer günü bazı doktorlar iğne yapıyor tutunmayı destekliyormuş hamile sanıp çabuk yerleşmesine katkı sağlıyormuş iğneHe benim doğal transfer yani sadece takip ediyor 3 günde bir ölçüyor dışarıdan müdahale ilaç yok. Sadece transferden önce yumurta büyüdüğünde çatlama iğnesi vuruyorum. Senin durumun farklı o zaman bende durum bu dondurulmuştu. Seninki ilaçlı olucaktir belki
Üç çeşit var taze doğal transfer yada ilaçlı hazırlık dondurulmuşta seni takip ediyorlar yumurtanın kendi kendine çatlamasını ondan sonra transfer oluyor ona da doğal siklus deniliyor vücut normal hamile gibi kalmış hissediyor tutunma ve rahimin kalınlığı için iyi oluyorBu transferin kaç çeşiti var acaba ?![]()
KarmakarışıkYok cnm ondan bahsetmiyor dındulmuş olsa bile transfer günü bazı doktorlar iğne yapıyor tutunmayı destekliyormuş hamile sanıp çabuk yerleşmesine katkı sağlıyormuş iğne
Her bireyin hastalığına göre tedavi şekilleri farklı tabikiBu transferin kaç çeşiti var acaba ?![]()
O konuda haklısın canım benim biraz monoton geçiyor ama yapacak birşey yok![]()
hepten yandı benim beyinKarmakarışıkoldu
![]()
Hmm ben onu bilmiyorum bende ovitrella yaptığım için transferden önce o aşamayı soruyor sandımYok cnm ondan bahsetmiyor dındulmuş olsa bile transfer günü bazı doktorlar iğne yapıyor tutunmayı destekliyormuş hamile sanıp çabuk yerleşmesine katkı sağlıyormuş iğne
Aber ilaçla büyütmek zorunda kalacaklar yine ?Üç çeşit var taze doğal transfer yada ilaçlı hazırlık dondurulmuşta seni takip ediyorlar yumurtanın kendi kendine çatlamasını ondan sonra transfer oluyor ona da doğal siklus deniliyor vücut normal hamile gibi kalmış hissediyor tutunma ve rahimin kalınlığı için iyi oluyor![]()
Ben mesela toplamada oldum ovitrelle bide transferden 3 gün sonrada gonapeptyl iğne vurundumHmm ben onu bilmiyorum bende ovitrella yaptığım için transferden önce o aşamayı soruyor sandım![]()