• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo bizim aramız baya var 😁 bende Freiburg şehrinde yaşıyorum Fransa ve İsviçre sınırındayım ne zaman döndün türkiyeye ben de evlenip geldim 15 yıldır buradayım ❤️
1 yıl oldu kuzum normalde ben eşi getirecektim ama onun petrolü var gelmek istemedi ben geldim mecburen bide Almanca kurs zorunluymuş uğraşamam benim burda düzenim var dedi 🥲😅 tabi ben sıkıldıkça gidiyorum tek başıma onun da vizesi var ama turist vizesi ben gibi kalamıyor orda istediği kadar bilirsin gerçi sen 😂

Kızlar bişey sorcam bazıları dondurulmuş transferden önce ovitrelle çatlatma iğnesi kullanmış bu neden ki ? Bana da mı böyle yapacaklar şimdi yada nasıl olcak beynim yandı şuan size nasıl yaptılar dondurulmuş transfer olan ballar bi bana anlatın ya 🥰
Evet canim transferden 6gun önce yumurta olgunlastiginda yaptırıyor benim doktorum bende öyle transfer oldum. Saatini bile söylüyor. Sanırım tutunma kolay olsun diye ama tam da bilmiyorum.

1 yıl oldu kuzum normalde ben eşi getirecektim ama onun petrolü var gelmek istemedi ben geldim mecburen bide Almanca kurs zorunluymuş uğraşamam benim burda düzenim var dedi 🥲😅 tabi ben sıkıldıkça gidiyorum tek başıma onun da vizesi var ama turist vizesi ben gibi kalamıyor orda istediği kadar bilirsin gerçi sen 😂
Anladım canım benim en azından gidip gelebiliyorsan ailen burada galiba değil mi senin için zor olmadı orada kalmak burada doğup büyüyünler için biraz alışma süreci zor olabilir 🤔 oy kızımın beni bırakıp uzağa gitmesi bile beni üzer 🥲😂

Yumurta olgunlaştığında mı ? Benim ilaçsız yumoş zor büyüyor valla nasıl yapcak aceba 😂
He benim doğal transfer yani sadece takip ediyor 3 günde bir ölçüyor dışarıdan müdahale ilaç yok. Sadece transferden önce yumurta büyüdüğünde çatlama iğnesi vuruyorum. Senin durumun farklı o zaman bende durum bu dondurulmuştu. Seninki ilaçlı olucaktir belki

Anladım canım benim en azından gidip gelebiliyorsan ailen burada galiba değil mi senin için zor olmadı orada kalmak burada doğup büyüyünler için biraz alışma süreci zor olabilir 🤔 oy kızımın beni bırakıp uzağa gitmesi bile beni üzer 🥲😂
Bizim Türkiye’de de ev var canı sıkıldığında geliyor 😂😂 yok aşkım ya Türkiye daha iyi az çok biliyon Almanyayı hep yaşlı insanlar sokaklarda genç yok einfach git bi cafeye bişeyler iç olayı yok Türkiye’deki gibi ben orda yaşarken ya evdeydim ya işte yada bahçede 😂😂

Bizim Türkiye’de de ev var canı sıkıldığında geliyor 😂😂 yok aşkım ya Türkiye daha iyi az çok biliyon Almanyayı hep yaşlı insanlar sokaklarda genç yok einfach git bi cafeye bişeyler iç olayı yok Türkiye’deki gibi ben orda yaşarken ya evdeydim ya işte yada bahçede 😂😂
O konuda haklısın canım benim biraz monoton geçiyor ama yapacak birşey yok 🤣🤨

He benim doğal transfer yani sadece takip ediyor 3 günde bir ölçüyor dışarıdan müdahale ilaç yok. Sadece transferden önce yumurta büyüdüğünde çatlama iğnesi vuruyorum. Senin durumun farklı o zaman bende durum bu dondurulmuştu. Seninki ilaçlı olucaktir belki
Yok cnm ondan bahsetmiyor dındulmuş olsa bile transfer günü bazı doktorlar iğne yapıyor tutunmayı destekliyormuş hamile sanıp çabuk yerleşmesine katkı sağlıyormuş iğne

Bu transferin kaç çeşiti var acaba ? 😭😅
Üç çeşit var taze doğal transfer yada ilaçlı hazırlık dondurulmuşta seni takip ediyorlar yumurtanın kendi kendine çatlamasını ondan sonra transfer oluyor ona da doğal siklus deniliyor vücut normal hamile gibi kalmış hissediyor tutunma ve rahimin kalınlığı için iyi oluyor 🤭

Üç çeşit var taze doğal transfer yada ilaçlı hazırlık dondurulmuşta seni takip ediyorlar yumurtanın kendi kendine çatlamasını ondan sonra transfer oluyor ona da doğal siklus deniliyor vücut normal hamile gibi kalmış hissediyor tutunma ve rahimin kalınlığı için iyi oluyor 🤭
Aber ilaçla büyütmek zorunda kalacaklar yine ?
Bende pcos var hayatta büyümez ilaçsız yumoş

Back
X