2021 Nisan Anneleri

Gönlünü ferah tut.inşallah göreceksin.Biz de kaldık aynı kilolarda ama grupta kalıp içimizi rahatlatıyoruz kalp atışı 6.haftalarda görülüyor sanırım
Geleyim yarın gruba az konuşalım
Zaten ultrason görüntüsünü elime alayım hemen ikraya göstereceğim

Selamın aleyküm kızlar arada buraya geliyorum mart annesiyim normalde 10 haftalık benimde sormak istedikleriniz varsa cevaplarım

Hemde çok ama kanama varsa acil doktora gitmen lazım ilaç başlamalısın kanama düşük nedeni biliyorsun
İlac verdi doktorum biraz biraz azaldi lekelenmeye ilerliyor ağrim sancım yok sadece süreç nasıl ilerler onu bilmiyorum. Böyle olup güzel gidenler umut oluyor oyuzden sordum k.bakma

Kızlar benim bel ve sağ kasık ağrım hala geçmedi. Diğer hamileliklerimde de mi böyleydim valla hatırlamıyorum. Bu zorluyor sanki

İlac verdi doktorum biraz biraz azaldi lekelenmeye ilerliyor ağrim sancım yok sadece süreç nasıl ilerler onu bilmiyorum. Böyle olup güzel gidenler umut oluyor oyuzden sordum k.bakma
Yo yo seni kıracak birşey dediysem üzgünüm inşallah güzel devam eder gebeliğin büyük ihtimal lekelenme bitene kadar ilaca devam ettirir doktorun bol bol yat dinlen kendine dikkat et kardeşim

Benim kızımda hiç göğüs ağrım olmamıştı bile doğuma yakın başlamıştı. Kayıplardan ötürü endişeniz var anlıyorum benim de ilk gebeliğim kalp durması ve kürtajla sonlandı maalesef. Her şey güzel olacak inşallah inanın

Hayırlı olsun sizin de. Sağlıkla alın kucağınıza bebeğini inşallah :) Çok şey öğreneceğiz birbirimizden. Bu forum harika :)
Amin hepimiz inşallah ben kızıma hamileyken hatta hamile kalmaya çalışırken iye olmuştum buraya çok şey öğrendim arkadaşlıklar edindim hala da görüştüğüm bir grup arkadaşım var beraber büyüttük çocukları gerçekten çok güzel forum

Merhaba Arkadaşlar,
Herkese gebelik sürecinin sağlıkla devam etmesini dilerim. Ben de Nisan annesi adayı idim. Şu an işler biraz karışı. Forumdaki bütün yazılanları okudum, kendi durumumla karşılaştırdım. Bi kez de sizinle paylaşmak istedim.

38 yaşındayım, 3 ay önce evlendik. Eşim de ben de çocuk sahibi olmak istiyoruz ve korunmuyorduk. Aplikasyonla yumurtlama ve adet tarihlerimi takip ediyordum. SAT 9 Temmuz idi. BAT geçmesine rağmen ve aşırı derecede yorgun hissetmeme rağmen gebelik testi için beklemiştim (çünkü araya bayram tatili girmişti, şehirlerarası yolculuk yapmıştık, arabayı sürekli ben kullandım vs) yorgunluğumun sebebini buna yormuştum. Derken 10 Ağustos’ta eşimle test yaptık ve iki tane koyu çift çizgiyi gördük. Hemen kan vermeye gittim ve o günkü Bhcg değerim 778 çıktı. 5 gün sonra jinekologdan randevu aldım, 5+2 olduğunu söyledi ve Karından ultrasonda keseyi gördük. 8 gün sonra (yani geçtiğimiz Cumartesi günü 6+3) kalp atışlarını duymak için doktor yine çağırdı. Su içip gitmeme rağmen kesenin büyümediğini söyledi. Şu içip iyice sıkıştım, tekrar bakıldı, yine aynı. Daha sonra alttan muayene etti ve kesenin olması gerektiğinden küçük kaldığını söyledi. Çarşamba günü 7. hafta olacak, yeniden randevu verdi. Ama öncesinde bu haftalarda kaybetmenin ileriki haftalarda kaybetmekten iyi olduğunu ve o yüzden üzülmememi söyledi. Kromozomal bi anomali varmış, eve gelip her şeyi okudum.

Buna benzer bi durumu yaşayan, deneyimleyen oldu mu? Sizinle paylaşmaya ve mümkünse iyi bi şeyler duymaya çok ihtiyacım var.

Biraz uzun oldu ama elimden geldiğince özetlemeye çalıştım, şimdiden teşekkür ederim.

Ama bence onların yetistirme tarzı da güzel. Yurt dısında akrabalarım var cocuklardan yana hic bunalmıyolar. Uyku saatleri olsun hersey düzenli.
Kesinlikle doğar doğmaz ayrı odaya koydu zaten bizde koynumuzda yatırıyoruz bebeleri. Ya farklı yapımız ben ayrı odaya koyamam mesela en azından 1.5, 2 yasına kadar. Beşik başucumda gözümün önünde olsun sonra alıştırmak zor oluyo da napalım

İnş hayırlısıyla bir koç annesi olucaz Rabbim nasip etsin A

İnş Rabbimin izniyle bende bir koç annesi olmaya adayım. Kendimde bir koç kadınıyım. Bu benzerlik biraz ürkütmüyor değil Herseyden önemlisi sağlıkla kucağımıza alalım inş Evett hersey iyi hayırlıysa en büyük nimet hayırlıysa hamileyim. Suan 7 haftam ve mide bulantılarıyla sıkıntımız büyük Menepozlu kadınlar gibi şimdiden bi sıcaktan yatamama sorunum var. İçerde olanları an be an hissediuor gibiyim kayıtsız kalamıyorum büyük bir heyecanda etkiliyor tabi ama herseyi alırı hissediyorum bu duyguyu aşırı yaşıyorum uykularımı etkilemeye başladı Ve bu çok erken korkuyorum

Yumurtlaman kaçıncı güne denk geldi ve adet döngün kaç günde bir canım
Canım adet döngüm 27 28 29 gün arası değişiyor ama tam yumurtlama tarihimi bilmiyorum çünkü uygulamaya göre 19 Temmuz yumurtlama gösteriyordu doktorla yumurtlama takibi yaptığımzdan 20 temmuzda doktora gittim daha o zaman yumurtam oluşuyordu geç döllenme oldu anlayacağın

Kızlar herkese günaydın
Özellikle kalp atışını duyanlara ve çocuk sahibi olanlara bir sorum olacak ben 19 unda kalp atışını duydum sonra doktorum taa 3 hafta sonrasına randevu verdi. Bu normal mi yani bu dönemlerde 3 haftalık kontroller mi oluyor? Fazla pimpirikli bir insan olduğum için Allah korusun ya kalbi durursa da ben eylüle kadar farkedemezsem diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…