- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Geleyim yarın gruba az konuşalımGönlünü ferah tut.inşallah göreceksin.Biz de kaldık aynı kilolarda ama grupta kalıp içimizi rahatlatıyoruzkalp atışı 6.haftalarda görülüyor sanırım
Ben 8 kilo verdim nisandan beri. Göğüslerimde küçülmüştü canımGöğüslerden kilo verebiliyor muyuz
Suanki şişkinlik harici soruyosan veriliyor gömlek giyemezdim hayaldi sporla küçültüp toparladımGöğüslerden kilo verebiliyor muyuz
Kanaması olup sağlıklı ilerleyen hamişe denk geldin miSelamın aleyküm kızlar arada buraya geliyorum mart annesiyim normalde 10 haftalık benimde sormak istedikleriniz varsa cevaplarım
Hemde çok ama kanama varsa acil doktora gitmen lazım ilaç başlamalısın kanama düşük nedeni biliyorsunKanaması olup sağlıklı ilerleyen hamişe denk geldin mi
İlac verdi doktorum biraz biraz azaldi lekelenmeye ilerliyor ağrim sancım yok sadece süreç nasıl ilerler onu bilmiyorum. Böyle olup güzel gidenler umut oluyor oyuzden sordum k.bakmaHemde çok ama kanama varsa acil doktora gitmen lazım ilaç başlamalısın kanama düşük nedeni biliyorsun
Yo yo seni kıracak birşey dediysem üzgünüm inşallah güzel devam eder gebeliğin büyük ihtimal lekelenme bitene kadar ilaca devam ettirir doktorun bol bol yat dinlen kendine dikkat et kardeşimİlac verdi doktorum biraz biraz azaldi lekelenmeye ilerliyor ağrim sancım yok sadece süreç nasıl ilerler onu bilmiyorum. Böyle olup güzel gidenler umut oluyor oyuzden sordum k.bakma
10. Haftaya kadar devam edecek canım benim kulunç bile oluyorduKızlar benim bel ve sağ kasık ağrım hala geçmedi. Diğer hamileliklerimde de mi böyleydim valla hatırlamıyorum. Bu zorluyor sanki
Benim kızımda hiç göğüs ağrım olmamıştı bile doğuma yakın başlamıştı. Kayıplardan ötürü endişeniz var anlıyorum benim de ilk gebeliğim kalp durması ve kürtajla sonlandı maalesef. Her şey güzel olacak inşallah inanınBen şu an evde olduğum için fora ve çok bastırırsam acıyor tabii .dışarı çıkıp gelince yavaş hareketler ile iyi davranmaya çalışıyorumevde hiç farkında değilim ben sanırım.6-7. Haftalarda kızımda baya şişti ve kusuyordum sürekli.kalp atışı olacak mı güçlü olacsk mı ya da onu vücudumdan tartmaya çalışıyırum ....
Amin hepimiz inşallahHayırlı olsun sizin de. Sağlıkla alın kucağınıza bebeğini inşallah :) Çok şey öğreneceğiz birbirimizden. Bu forum harika :)
Varsa öyle bişey bana da deyin lütfen lütfenGöğüslerden kilo verebiliyor muyuz
Sağol canım teşekkür ederim.10. Haftaya kadar devam edecek canım benim kulunç bile oluyordu
KesinlikleAma bence onların yetistirme tarzı da güzel. Yurt dısında akrabalarım var cocuklardan yana hic bunalmıyolar. Uyku saatleri olsun hersey düzenli.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Hadi inşallah canım çok sevinirim inşallah iyi geliyordurBen bu kadar kanama falan geçiriyorum ama göğüslerim deli gibi şiş acıyor üstüne. İns ikimizinde bi sorunu yokturProgestan iyi gelmeye başladı bana inanıyorum
Canım adet döngüm 27 28 29 gün arası değişiyor ama tam yumurtlama tarihimi bilmiyorum çünkü uygulamaya göre 19 Temmuz yumurtlama gösteriyordu doktorla yumurtlama takibi yaptığımzdan 20 temmuzda doktora gittim daha o zaman yumurtam oluşuyordu geç döllenme oldu anlayacağınYumurtlaman kaçıncı güne denk geldi ve adet döngün kaç günde bir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?