• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Tahlil sonuclarin kaç çıkmıştı canim? Belki de doktorun konuşma tarzı öyledir, ağrı çok normal bu donem de artış da iyi demiş içini ferah tut
143 ilki
3 gun sonra 482.92
Yani gayet net artisi 2 kati 286
Pazar baktirsaydim 572 ki 3.gunde 482 cikmis.
Bu doktora zaten sadece hcg baktirmak icin gitmistim duzenli gidecegim doktora aldim randevu 29na.Evet belkie uslubu budur ilk gunde cok donuktu erken bir gebelik pekte ne olacak belli olmaz tarzindaydi nedense.

Yemek yesem zorlayıp midem mahvoluyor kafamı yastıkta kaldiramiyorum, yemesem açım yine kafamı kaldıramıyorum 😁

143 ilki
3 gun sonra 482.92
Yani gayet net artisi 2 kati 286
Pazar baktirsaydim 572 ki 3.gunde 482 cikmis.
Bu doktora zaten sadece hcg baktirmak icin gitmistim duzenli gidecegim doktora aldim randevu 29na.Evet belkie uslubu budur ilk gunde cok donuktu erken bir gebelik pekte ne olacak belli olmaz tarzindaydi nedense.

Canım ben sağlıkçı olduğum halde çalıştığım hastanedeki doktorlar o tavırdaydı, kese icinde bebek görene kadar hamile gözüyle bakmıyorlar dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik ihtimallerini daha cok ön planda tutuyorlar ama anne icin bu kötü birsey farkında degiller bende senin gibi etkilenmistim keseyi görünce sonrada kalp atışını duyunca takmıyorsun artık bu tavırları benimde artışlar iyi oldugu halde canımı sıkmışlardı simdi 9. haftadyız bende 3 ile 4. hafta arası farkettim erkendi öğrendiğimde birazda ondan oluyor beklemek bana zor geldi keseyi görene kadar ama Allah sabır veriyor sen dikkatli ol bol bol istirahat et tutunsun bebis ödem söktüren seylerden uzak dur tarçın maydonoz vs Allahın izniyle güzel olacaktır sonuda❤

Ya bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Doktoruna sordun mu? Benim de 19 temmuzda peçeteye lekeler şeklinde gelmeye başladı ama kırmıza dönmesi 22 temmuzdu. Adet başlangıcım 19 temmuz mu 22 temmuz mu merak ediyorum. 22 temmuzsa erken yumurtladım. 19 temmuzsa normal zamanda yumurtladım🤔 merak ediyorum hangisi sat🙊
Lekelenmeyle başlar kızlar.öyle geçiyor ...

Sizin belirti olarak göğüslerde aşırı hassasiyet aman da dokunamıyorum ya da dolgunluk hissi ne alemde ? Ben de çok yok bu olay.betamın o zaman düştüğünü böyle anlamıştım ben her seferinde.içi boşalmış gibi oluyordu.

Sizin belirti olarak göğüslerde aşırı hassasiyet aman da dokunamıyorum ya da dolgunluk hissi ne alemde ? Ben de çok yok bu olay.betamın o zaman düştüğünü böyle anlamıştım ben her seferinde.içi boşalmış gibi oluyordu.
Beni ozaman betam fırladı 4 katı şuan zaten büyüktü öyle böyle değil 95 bedene sigmiyor

Canım bende medicalparka gidiyorum birdaha gider miyim bahçeciye bilmiyorum keseyi kalp atışını duyduk orası da sadece ultrason muayenesi yapacak boşuna 750 lira muayene ücreti vermek istemiyorum

Kısmetle gelir bebişler 😍 her şeyden iki tane almak da güzel olur.

Tlc de kalabalık aile diye bir program vardı görmüş müydün, beşizler olmuştu evde her şeyden beş tane vardı 😀 çok seviyordum onları izlemeyi
Hayır onu görmedim ama benzer cok sey izledim hem sevimli hem endişe verici olabiliyor ama Allah a sıgınmak rahatlatıyor Rabbim kolaylığını verir diyorum düşünmüyorum😊

Aynen canım ilk hamileliligimde hiç anlamamıştım mesala her şey aynıydı. İnsaallah sende hamilesindir 🤲
insalahh bakalım ilk hamileliğinde 2 günüm geçmişti arkadaşım test yap demişti ven ihtimal bile vermemiştim her sert normaldi farklı deildi bakalım kısmet inş nasipse hamileyimdir 🙏

Bu sefer şişkinlik var ama öyle aman aman bir hassasiyet yok. Kızımda hiç sismemisti bile doğuma bir ay kala şişmişti. Yani hepimizde olmuyor galiba

Valla nasıl sabırlı bir kadın Daniel maşallah onun anneliği örnek yani bizler çabuk kızmaya meyilliyiz sanki. Yani benim gözlemlerim 😅
Ama bence onların yetistirme tarzı da güzel. Yurt dısında akrabalarım var cocuklardan yana hic bunalmıyolar. Uyku saatleri olsun hersey düzenli.

Back
X