- 20 Haziran 2020
- 346
- 538
- 33
Benimde kasıklarıma ağrı vuruyo arada normaldir diye düsünüyorum![]()
Normaldir Azzecim, normal. Rahim büyüyor büyürken de kasılmalar olabilir diyor doktorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kasıklarıma ağrı vuruyo arada normaldir diye düsünüyorum![]()
143 ilkiTahlil sonuclarin kaç çıkmıştı canim? Belki de doktorun konuşma tarzı öyledir, ağrı çok normal bu donem de artış da iyi demiş içini ferah tut
143 ilki
3 gun sonra 482.92
Yani gayet net artisi 2 kati 286
Pazar baktirsaydim 572 ki 3.gunde 482 cikmis.
Bu doktora zaten sadece hcg baktirmak icin gitmistim duzenli gidecegim doktora aldim randevu 29na.Evet belkie uslubu budur ilk gunde cok donuktu erken bir gebelik pekte ne olacak belli olmaz tarzindaydi nedense.
Lekelenmeyle başlar kızlar.öyle geçiyor ...Ya bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Doktoruna sordun mu? Benim de 19 temmuzda peçeteye lekeler şeklinde gelmeye başladı ama kırmıza dönmesi 22 temmuzdu. Adet başlangıcım 19 temmuz mu 22 temmuz mu merak ediyorum. 22 temmuzsa erken yumurtladım. 19 temmuzsa normal zamanda yumurtladımmerak ediyorum hangisi sat
![]()
Beni ozaman betam fırladı 4 katı şuan zaten büyüktü öyle böyle değil 95 bedene sigmiyorSizin belirti olarak göğüslerde aşırı hassasiyet aman da dokunamıyorum ya da dolgunluk hissi ne alemde ? Ben de çok yok bu olay.betamın o zaman düştüğünü böyle anlamıştım ben her seferinde.içi boşalmış gibi oluyordu.
Beni ozaman betam fırladı 4 katı şuan zaten büyüktü öyle böyle değil 95 bedene sigmiyor
En hassan olduğum konuydu insallah durur büyümeleri zaten küçültme ameliyatı olacaktim
Hayır onu görmedim ama benzer cok sey izledim hem sevimli hem endişe verici olabiliyor ama Allah a sıgınmak rahatlatıyor Rabbim kolaylığını verir diyorum düşünmüyorumKısmetle gelir bebişlerher şeyden iki tane almak da güzel olur.
Tlc de kalabalık aile diye bir program vardı görmüş müydün, beşizler olmuştu evde her şeyden beş tane vardıçok seviyordum onları izlemeyi
23 haziran fakat ultrasonda farklı çıktı bnm . Dün doktora gittim tekrar 7 haftalıj kalp sesi duyulmadı ve aşırı küçükmüş haftaya tekrar çağırdıcanım senin sat ne?
insalahh bakalım ilk hamileliğinde 2 günüm geçmişti arkadaşım test yap demişti ven ihtimal bile vermemiştim her sert normaldi farklı deildi bakalım kısmet inş nasipse hamileyimdirAynen canım ilk hamileliligimde hiç anlamamıştım mesala her şey aynıydı. İnsaallah sende hamilesindir![]()
Maşallah benim de son adet tarihi 11 Temmuz yakın zamanlarmerhaba herkese. 1.5 yıldır tüp bebek için uğraşıyordum. Bu ikinci transferim. İlki kimyasal oldu. Son regl tarihim 13 Temmuz. 28 Temmuz'da 5. gün embriyosu transferi oldum. 20 Ağustos'ta kalp atışını duyduk. Benzer günlerde olan kimler var?
Canım seni çok iyi anlıyorum o halsizlik bende de var, koku hassasiyetide öyle çok fenaEşimin iş yerinde yine corona çıktı bende 4 5 gündür aşırı halsizlik var sizde varmi
Bu sefer şişkinlik var ama öyle aman aman bir hassasiyet yok. Kızımda hiç sismemisti bile doğuma bir ay kala şişmişti. Yani hepimizde olmuyor galibaSizin belirti olarak göğüslerde aşırı hassasiyet aman da dokunamıyorum ya da dolgunluk hissi ne alemde ? Ben de çok yok bu olay.betamın o zaman düştüğünü böyle anlamıştım ben her seferinde.içi boşalmış gibi oluyordu.
Ama bence onların yetistirme tarzı da güzel. Yurt dısında akrabalarım var cocuklardan yana hic bunalmıyolar. Uyku saatleri olsun hersey düzenli.Valla nasıl sabırlı bir kadın Daniel maşallah onun anneliği örnek yani bizler çabuk kızmaya meyilliyiz sanki. Yani benim gözlemlerim![]()
inşallah canımmmNormaldir Azzecim, normal. Rahim büyüyor büyürken de kasılmalar olabilir diyor doktorlar