Teşekkür ederim, ilk olunca insan bilmiyor :) bende sadece jel ile pembe bir şey geldi sadece 1 kere ama başka bişey olmadı sukur. Siz kalp atışıni duydunuz mu?Sizinle günlerimiz aynı. Bende hiç kanama yaşamadım sadece adetimin ilk günü sulu kahve rengi leke geldi ve kesildi yerleşme kanaması yada üstüne görme dedikleri olaydı sanırım. Her hamilelik ve her bünye aynı olmuyor yaşamamanda çok normal misal ilk gebelgimde 3 aya yakın lekelenme kanama yaşadım iğnelerle ilaclarla geçmişti bu farklı ☺
Teşekkür ederim cevabın için canımBen tüp bebek tedavisi görürken doktorum söylemişti lekelenme başlangıcı değil yoğun kanama ne zaman olursa adetin ilk günü o olur demişti hep ona göre tüp bebek tedavisinde ilaçlara başlamıştık
Canım benim de 11 temmuzda biten adetimin ardından hiçbir kanamam lekelenmem olmadı çok şükür. Yerleşme kanaması da yaşamadım. Herkesin gebeliği kendine özel oluyor bu forumda ben bunu anladımMerhaba arkadaşlar, ben de 6. Haftaya giriyorum inşallah, bir şey sormak istiyorum. Çoğu kişide kanama olduğunu okuyirum. Bende şimdiye kadar hiç olmadı. Kanama olmasının nedeni nedir bilen var mi
Ağrılarının bitmesine çok sevindim canımKızlar mütemadiyen devam eden bel ağrım kesildi...çok ayakta kalınca ancak olur oldu.o kadar rahatsız ediyordu ki çok mutluyum bu durumaanlamadığım dün ve bugün bulantılarım geri geldi.sabah diş fırçaladıktan sonra başlıyor tüm gün içim kalkıyor ama kusma durumu falan değil öyle...
Ben önce kefir ve kraker yiyip içtim.mide boş kalınca bulantımın arttığını fark edip peynirli sandviç yaptım.beyaz peynirle ama.ekşi meyve suyu yanına.şimdi daha iyiyim sanki.kusturmuyır süründürüyor.değişik:)Ağrılarının bitmesine çok sevindim canım ☺ Aynı durum bende de var kusma falan yok ama bütün gün midem alt üst geziyorum. Doğru düzgün yemek de yiyemiyorum yedikten sonra çok rahatsız ediyor ancak tuzlanmış salatalık yiyorum biraz o ferahlatıyor içimi
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahSlm arkadaşlar aranıza yeni katıldım Ocak annelerinde vardım Kızım 7 aylık iki gün önce test yaptım silik çıktı kanda 27 bu gün 135 çıktı progestan 18 herşey iyi dedi doktorum sat 22 Temmuz’du kızım daha küçük ama bende erken menopoz vardı o yüzden olmaz diye düşündük süpriz oldu tabi kızım tedaviyle oldu bu kendi gelince sevindik doğrusu bu arada Allah hepinizin hamileğini hayırlı kılsın tamamına erdirsin inşallah
Benimde 4 buçuk haftalık doktor kese ve bebeğinde gösterdi ve 4 buçuk haftalık dediKızlar 4+2 de çarşamba günü yaptırdığım testte bhcg 427.42 çıktı pazartesi gel keseyi görebilecekmiyiz bi bakalım göremezsek tekrar test yaparım dedi... sizce bu değer dusukmu testte 3 4 haftalık minimum 500 gösteriyor endişe ettim
Ayy inşallah canım bilgilendirirsin bizigunaydin kizlar.
Ben de 7 agustos da transfer oldum. Kese icin dun gittik. Ufacık da olsa doktor gordu. Ams bos mu dolu mu kese henuz cok erken dedi.
InsallH sorunsuz ilerler
Ben hiç kan testi yapmadım ne ilk çocuğumda nede 2.de o yüzden anlamıyorum canımKızlar 4+2 de çarşamba günü yaptırdığım testte bhcg 427.42 çıktı pazartesi gel keseyi görebilecekmiyiz bi bakalım göremezsek tekrar test yaparım dedi... sizce bu değer dusukmu testte 3 4 haftalık minimum 500 gösteriyor endişe ettim
Valla sormaidm şimdiye kadar hep devlete gittiğim icin ama sorcamYa bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Doktoruna sordun mu? Benim de 19 temmuzda peçeteye lekeler şeklinde gelmeye başladı ama kırmıza dönmesi 22 temmuzdu. Adet başlangıcım 19 temmuz mu 22 temmuz mu merak ediyorum. 22 temmuzsa erken yumurtladım. 19 temmuzsa normal zamanda yumurtladımmerak ediyorum hangisi sat
o adama sinir oluyorum ben ama...herşeyi kadına yığmaya çalışıyor.hepsi parodi ama aşırı mutsuz olacaksan ne işin var.ütü yaparken denk geliyorum hep onlara.ben illaki film açarım da ütü yaparkenAyy evet Cook tatlılar Cook hazel favorimdi
canım senin sat ne?Merhaba, bende nisan annesi olacağım yarın ilk randevum var 7 haftalık diye hesapladık :)
Canım lekelenmenin başladığı tarih adet tarihidir.bana doktorum öyle demişti.Ya bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Doktoruna sordun mu? Benim de 19 temmuzda peçeteye lekeler şeklinde gelmeye başladı ama kırmıza dönmesi 22 temmuzdu. Adet başlangıcım 19 temmuz mu 22 temmuz mu merak ediyorum. 22 temmuzsa erken yumurtladım. 19 temmuzsa normal zamanda yumurtladımmerak ediyorum hangisi sat
Ciddi misin ya aynı zamanlarda oradaymışız tesadüfe bakar mısın ben senden bir gün önce transfer olmuşum canım bende bahçeci umutta Cem hocada tedavi gördümbende crinone jel iki günde bir 2 tane progestan iğne corasprin ve 2 tane vitamin içiyorum sen hangi doktorda oldun canım
[/QUOTE
HarikaBenim doktorum Sabri Cavkaytar. Ben 20 Ağustos'ta duydum ilk kapl atışını Medicana'da, ertesi gün de Sabri Bey'e randevum vardı 11.15. Aynı gün oradaymışız :) Sabri Bey bana 21 gün sonra gel dedi. Medicana'daki doktorum da 2 hafta sonra. Senin kontrollerin nasıl?
Ben henüz doktora gitmedim sadece beta hcg ye baktırdım 5 Eylül'de gitmeyi düşünüyorum bir problem çıkmazsa o zamana kadar kalp atışıda kesin görünür o zamana 7+4 günlük oluyor. Sen gittin mi doktora ?Teşekkür ederim, ilk olunca insan bilmiyor :) bende sadece jel ile pembe bir şey geldi sadece 1 kere ama başka bişey olmadı sukur. Siz kalp atışıni duydunuz mu?
Bak şimdi işler karıştıCanım lekelenmenin başladığı tarih adet tarihidir.bana doktorum öyle demişti.
Aynen demekki doktordan doktorada değişiyorBak şimdi işler karıştı
Ben de gittiğimde soracağım
Bilimin bu kadar basit bişeyde bile çelişmesiAynen demekki doktordan doktorada değişiyor
Evet zaten kadının sabrına hayranım adamı da idare ediyor adam zaten doğum sonrası depresyona girmiş o yüzden galiba normalde iyi bir eş iyi bir baba benceKasıkta iğne batması
o adama sinir oluyorum ben ama...herşeyi kadına yığmaya çalışıyor.hepsi parodi ama aşırı mutsuz olacaksan ne işin var.ütü yaparken denk geliyorum hep onlara.ben illaki film açarım da ütü yaparkenilgimi çekmişti izlemiştim.omuzlarımda 7 kadın taşıyorum çok sıkıldım demişti .suratına kürekle vurasım geldi.
Bu arada gözün aydın canım.Bak şimdi işler karıştı
Ben de gittiğimde soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?