2021 Nisan Anneleri

Teşekkür ederim, ilk olunca insan bilmiyor :) bende sadece jel ile pembe bir şey geldi sadece 1 kere ama başka bişey olmadı sukur. Siz kalp atışıni duydunuz mu?

Merhaba arkadaşlar, ben de 6. Haftaya giriyorum inşallah, bir şey sormak istiyorum. Çoğu kişide kanama olduğunu okuyirum. Bende şimdiye kadar hiç olmadı. Kanama olmasının nedeni nedir bilen var mi
Canım benim de 11 temmuzda biten adetimin ardından hiçbir kanamam lekelenmem olmadı çok şükür. Yerleşme kanaması da yaşamadım. Herkesin gebeliği kendine özel oluyor bu forumda ben bunu anladım

Ağrılarının bitmesine çok sevindim canım Aynı durum bende de var kusma falan yok ama bütün gün midem alt üst geziyorum. Doğru düzgün yemek de yiyemiyorum yedikten sonra çok rahatsız ediyor ancak tuzlanmış salatalık yiyorum biraz o ferahlatıyor içimi

Ben önce kefir ve kraker yiyip içtim.mide boş kalınca bulantımın arttığını fark edip peynirli sandviç yaptım.beyaz peynirle ama.ekşi meyve suyu yanına.şimdi daha iyiyim sanki.kusturmuyır süründürüyor.değişik:)

Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benimde 4 buçuk haftalık doktor kese ve bebeğinde gösterdi ve 4 buçuk haftalık dedi

Ben hiç kan testi yapmadım ne ilk çocuğumda nede 2.de o yüzden anlamıyorum canım

Valla sormaidm şimdiye kadar hep devlete gittiğim icin ama sorcam

Kasıkta iğne batması
Ayy evet Cook tatlılar Cook hazel favorimdi
o adama sinir oluyorum ben ama...herşeyi kadına yığmaya çalışıyor.hepsi parodi ama aşırı mutsuz olacaksan ne işin var.ütü yaparken denk geliyorum hep onlara.ben illaki film açarım da ütü yaparkenilgimi çekmişti izlemiştim.omuzlarımda 7 kadın taşıyorum çok sıkıldım demişti .suratına kürekle vurasım geldi.

Canım lekelenmenin başladığı tarih adet tarihidir.bana doktorum öyle demişti.

Teşekkür ederim, ilk olunca insan bilmiyor :) bende sadece jel ile pembe bir şey geldi sadece 1 kere ama başka bişey olmadı sukur. Siz kalp atışıni duydunuz mu?
Ben henüz doktora gitmedim sadece beta hcg ye baktırdım 5 Eylül'de gitmeyi düşünüyorum bir problem çıkmazsa o zamana kadar kalp atışıda kesin görünür o zamana 7+4 günlük oluyor. Sen gittin mi doktora ?

Evet zaten kadının sabrına hayranım adamı da idare ediyor adam zaten doğum sonrası depresyona girmiş o yüzden galiba normalde iyi bir eş iyi bir baba bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…