2021 Nisan Anneleri

Goz gezdirirken gordum olsun cnm ben hamilelikte 20 kilo aldim bebek erkek olduğu halde 2990 dogdu . Simdi daha 24 gunluk 3 kilo 750 gr oldu doğunca alir seninkide kac kg blmiyorum ama uzulme

Bu kadar bekleyip sezeryan olmak beni bi miktar üzer yok canım pazartesiye aldım randevu artık ne olcaksa olsun ama beni eve göndermesin artık
Azze valla bak benim sezerysn kesin yani daha once sezeryandi cunku ama.benim doktorda 39 olmadan mumkun degil almam dogru bulmuyorum 40 kadar bile beklerim diyor bugun
O kadar moralim bozuldu ki ben 38 de alalim dedim yok sorun olmadigi surece gelisimini tamamlayacak son gunlerde bagisikligi artaracak diyor.

Şeker var mı? Kaçıncı haftadasın?

Şeker var mı? Kaçıncı haftadasın?
Şeker yok canım bunu da sordum şeker mi var yoksa dedim yok olsa idrarda bile belli olur dedi. Peki bebekte mi bir sıkıntı var diyorum yok diyor. Ama artık yeme hiçbirşey tek öğün beslen diyor deli mi ne 37. Haftadayım. Bebek 3400 52 53 cm gibi dedi. Ben sezaryen olcam ne mahsuru var anlamadım.kendimde 7.800 gr almışım tüm hamilelikte

Yaa ben genel de 38de alınıyo diye biliyorum demekki doktordan doktora değişiyor. Ama kilosu felan iyiyse bence alınsın ya insan kavusmak icin sabırsızlanıyo zaten

Aynı şeyi bana da söylediler 39+1 de alınacak korkuyorum ondan önce birşey olacak diye Hayırlısı olsun iyi düşünelim iyi olsun

Şeker yoksa ne var bunda ya... hani kendin yüklenmiş olsan karbinhidrata kilo alsan birsey diyemem ama. Bak ben de 37 haftadayım 6 kilo 700 gram aldim. Doktorum çok iyi gidiyorsun diyor. Demek ki bebeğin iyi besleniyor alla alla ne saçma birşey bu ya... Benim.anneannemde minnacik bir kadin hic kilo almazmis kendine 4250 5150 falan doğurmuş çocuklarını. Yani bu bebekle alakalı birşey. Aynı şekilde beslenen ben bir kızımı 2500 birini 3540 doğurdum 38+2 de doğdu ikisi hem de...
Bebeğin iri olabilir yemeyi kessen daha kötü tövbe tövbe ayrıca genetik diye birşey de var, sen kaç kilo doğmuşsun ve esin?

Aynı şeyi bana da söylediler 39+1 de alınacak korkuyorum ondan önce birşey olacak diye Hayırlısı olsun iyi düşünelim iyi olsun
Bende cok korkuyorum sancım var ama.geceleri olsa nst sıkıntili olur normal olucak bunlar diyor.
Kakasini filan yaparsa icerde aklima kotu seyler geliyor ya bende zorlaniyorum artik yerimden zor kalkiyorum

Yaa ben genel de 38de alınıyo diye biliyorum demekki doktordan doktora değişiyor. Ama kilosu felan iyiyse bence alınsın ya insan kavusmak icin sabırsızlanıyo zaten
Gelisimi standart dedi normal olculerde bir bebek dedi.
Ben terslik gorursem alicam zaten sen endise etme bagisikligi guclensin bebeginin diyor.kotu niyetli degil ama ben cok agirlastim bakalim onumizdeki hafta ne diyecek

Ben kisacik kestirdim ya duzlestircem ya dalga vercem isim cok kolay bide surekli yaoinca el aliskanligi hemen oluverio
Ya nerden aldın canım ben bisi bulamadım evden kırmızı taç koydum sadece valize. Içimde kaldı valla taç...
2 tanesini taki toka satan biyerden aldim 1 tanesini internetten aldm bacm ama daha hamileligin basinda almstm sitenin adini hic hatrlamiorm

Ben normalmişim 3000 gibi ama eşimin tarafında 180in altında kimse yok kadınlarda dahil. Benim yeğenlerimde hep 52 53 cm ve 3buçuğun üstünde doğdu bilmiyorum niye bu baskı anlamadım.hem o öyle ölçtü diye öyle doğacağını hiç sanmıyorum

Gelisimi standart dedi normal olculerde bir bebek dedi.
Ben terslik gorursem alicam zaten sen endise etme bagisikligi guclensin bebeginin diyor.kotu niyetli degil ama ben cok agirlastim bakalim onumizdeki hafta ne diyecek
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Bende cok korkuyorum sancım var ama.geceleri olsa nst sıkıntili olur normal olucak bunlar diyor.
Kakasini filan yaparsa icerde aklima kotu seyler geliyor ya bende zorlaniyorum artik yerimden zor kalkiyorum
Benimki de baya aşağıda kalkınca oturamıyorum oturunca kalkamıyorum idrar torbama vuruyor canım acıyor ama iki hafta daha dayanacağım mecbur

Kaka yaptığını nasıl anliolar

İnşallah öyle olur canım ya girmeyecek diye korkuyorum bende böyle şimdiden kanalda olanları duyunca. Ah bacım işin zor valla sende haklısın biz nasıl doğurucaz kaç saat sürecek suni sancılar alıcaz diye düşünürken sen bir an da doğum yapacaksın diye korkuyorsun ahhh ahhh

Beni de alın benim de pazartesi akla kara belli olacak tabii doktor o zamana kadar gelmezse dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…