2021 Nisan Anneleri

Trendyola bakayım biraz ama böyle tüylü mutlu benlik olmayan şeyler çıkıyor sevmiyorum. Aramaya devam bulurum.belki denk gelir. Salgin öncesi saçıma daha çok bakardım pandemide daha doğalım
Genetik işte ötesi yok. Boşver ya doktor ne dese boş. Hayır iri olsa nolcak ay ne saçma ya... Benim bıdık ta ablasindan küçük ilerliyor doktora soruyorum ufak mi diye hayır ideal ölçüde diyir. Işte ben de ablasıyla kıyamıyorum. Her çocuk başka. Takma sen kadını.
Kaka yaptığını nasıl anliolar
Gorumcem kontrole gidince anlamış doktoru ama nerden anladı hic sormadım açıkçası. Yorum yapamam canım.
Ama bizim ilk gebelik değil bacım, biz çok iyi örnek değiliz sizin için. Hele benim.mazimde erken açılma var ben hiç iyi bir örnek değilim.
Kanalda olsa ya da olmasa, karnın düşse düşmese hic farketmez hamilelikte doğum.bunlara pek bakmaz. Sağlıkla vakti geldi mi ne kanala ne başka bir şeye bakmaz...

bizim bebek de 10 gün önde, doktor hep çok iyi bir şey gibi söylüyor hatta ben panikliyorum ya şekerden mi oluyor diye, hayır aslan gibi doğacak, çok iyi annesi diyor. Hiç olumsuz bir şey söylemedi iki doktorum da

Canım bebeğin kaka yapıp yapmadığı anlaşılıyor mu ki ultrasonda çünkü anlaşılıyorsa bende ona göre 40.haftayı tamamlamayı seçicem en azından 40+3 falan

Sorun benim doktorda. Beni boş yere strese soktu bence dediği gibi de olmayacak normal kiloda doğacak benimki

Ya nerden aldın canım ben bisi bulamadım evden kırmızı taç koydum sadece valize. Içimde kaldı valla taç...
Ben instagramdan mimesis florista diye bir sayfadan aldım, çok şık ama 20 günde geldi. Siz de bir bakın isterseniz, beğenirseniz belki ellerinde hazır vardır

Canım bebeğin kaka yapıp yapmadığı anlaşılıyor mu ki ultrasonda çünkü anlaşılıyorsa bende ona göre 40.haftayı tamamlamayı seçicem en azından 40+3 falan
Inan bilmiyorum ama tek bildiğim.gorumcem 41. Haftada kontrole gitti ve bebek kalayı yapmış acil sezaryene alındı. Yememiş allahtan kuvezegirmemişti. Ama doktor bunu neye gore anlar bilmiyorum. Doktorunla konuşsan daha net olur. Ben yanıltmak istemem. Tek bildiğim suyu gelirse gelen su yeşil olursa bebek kaka yapmış demekmiş. Tüm.bildigim bu.

Ben instagramdan mimesis florista diye bir sayfadan aldım, çok şık ama 20 günde geldi. Siz de bir bakın isterseniz, beğenirseniz belki ellerinde hazır vardır
Çok teşekkürler inceliyorum sayfayı güzel şeyler var ama benim o kadar zamanım olur mu acaba keşke daha once konusu gecseymis

Taç mıKendimi gotureyimde sapasaglam Birde minik bi kelebek toka bulursam topliycam iste
Ahahahahaha valize aticam kız işte, ben takıyorum tacimı ama evdeki kırmızı bir taci koydum ama içime sinmedi pijama takımlarım.pembe, şöyle incili, pembeli sık birşeyler almak istiyordum. Ama.cok abartılı şeyler var heryerde...

Anali babali büyüsün inşallah, nasıl sevindim anlatamam. Doktorun hesabindan gördüm gurur yürüyüşünü. İnanılmaz mutlu oldum. Sağlıcakla büyütmek nasib olsun bir kaç güne gaz problemide düzelir inşallah

Iste sen her halinden kiz annesisin bende oglan nasil oldu 2.kiz oldu bilmiyorum Saclarimi kestirdim evden calismaya gecmeye yakin omuza yakin acaba dahadami kestiesem diye dusunuyorm Ama bu sefer guzel bir pijama takimi aldim kendi hakkimi yemiyeyim

Yaa, tarih belli olmuş, hadi hayırlı olsun, çok heyecanlı
Aynen canım hayırlısı ile gelsin bakalım minik oğlum dün kontrole gittik karın çevresi bir hafta geri çıkıyor onun dışında her şey yolunda görünüyor şükür 2840gr 49 cm dışarda güzel güzel büyütürsün dediilk defa nst ye bağladı her şey yolunda hiç sancı çıkmadı doğum için tahliller falan istendi onları doğumdan iki gün önce yaptıracağız bir de anestezi uzmanıyla gidip görüşeceğiz inşallah panik atağım tutmaz orda falan

Cnm senle aramizda 1 gun var neden 8 nisana verdi doktormerakimdan soruyorm

Bbak böyle düşünmemiştim hic
Çok süslü kokoş olmadım.hic ama sade ve güzeli severim
Hadi bakalım gecemiz hayırlara çıksın kızlar başladı sessizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…