2021 Nisan Anneleri

Cnm senle aramizda 1 gun var neden 8 nisana verdi doktormerakimdan soruyorm
Tatlım benim rahmim bebeği iyi beslemiyor kalsa da faydası olmaz kilo vermeye başlar bebek dedi karın çevresi de bu sefer bir hafta geriye düşmüş ben de zaten 42 yaşındayım 37+5 de alacak dışarda daha güzel büyür diyor

Çok teşekkür ederim canım pazartesi soracağım doktoruma

Sağlıklı olsun da kiloda alır boyu da uzar inşallah işte yok yere tedirgin oluyoruz stres daha çok etkiliyor bebeği bu verilen ölçüler tam tutmuyor bunu da biliyoruz ama etkileniyoruz işte anneyi rahatlatmak varken güya biz söylemek zorundayız modundalar

İnşallah canım bakarsın bi sürpriz yapar bebişin Rabbım herkesin gönlüne göre hayırlı olanı versin inş.

Hmm anladim valla benimki de haftada 100 grm anca aliyor son 2 veya 3 haftadir bende artik disarda beslenir kafasindayimHayirlisiyla saglikla kavusalim insallah hepimiz

Rica ederim
Çok teşekkürler inceliyorum sayfayı güzel şeyler var ama benim o kadar zamanım olur mu acaba keşke daha once konusu gecseymis
Rica ederim bir de hanifenin aksesuarları diye bir sayfa var, orayı da çok beğenmiştim arada kalmıştım. Ellerinda hazır da olabilir şansınızı deneyin isterseniz

Rica ederim
Çok teşekkürler inceliyorum sayfayı güzel şeyler var ama benim o kadar zamanım olur mu acaba keşke daha once konusu gecseymis
Rica ederim bir de hanifenin aksesuarları diye bir sayfa var, orası da çok beğenmiştim arada kalmıştım. Ellerinda hazır da olabilir şansınızı deneyin isterseniz

Ayy canım maşallah okurken yaşadım sanki güle güle büyüt yavrunu sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah

Yaaa çok heyecanlı aynen ya son ay çok zor zaten, hareketler iyice kısıtlanıyor, gebe uyumak bile lüks, dışarda daha kolay büyür hem de gözünün önünde olur benim de pazartesi belli olacak inşallah, ama bana hala şaka gibi geliyor inanamıyorum eve bir bebekle döneceğime bizim de bütün hazırlıklar tamam,magnetlerimiz geldi, kapı süsü de haftaya inşallah, yarın ev de temizlenecek bir tek saç boyasıyla kaş göz kalıyor, en büyük korkum bu şekilde yakalanmakbakalım en zor ve en güzel bölüme geldik sanırım

Bbak böyle düşünmemiştim hic
Çok süslü kokoş olmadım.hic ama sade ve güzeli severim
Hadi bakalım gecemiz hayırlara çıksın kızlar başladı sessizlik
Zaten en önemlisi o bencede sade,güzel ve temiz olmak bende hep öyle olsun isterim esyam,evim,cocugum vs de.Tabi zevk meselesi abarti sevende olabilir saygi duyarimda benimde yapimda yok.Kizima cok tatli bir tulum aldim hastane cikiisi idil baby birde cigitten firfirli baslikKizim da sade ama şık olacakk ins.
Muslin ortusunude aldim. Hepsi kırık beyaz cok tatli ins saglikla giydirmek nasip olsun hepimize

Hmm anladim valla benimki de haftada 100 grm anca aliyor son 2 veya 3 haftadir bende artik disarda beslenir kafasindayimHayirlisiyla saglikla kavusalim insallah hepimiz
Amin canım inşallah

Idil baby angel modeli mi aldın yoksa ben o modeli aldim 8lisini, bir de yine idil baby 15li leoparliyialdim sağlıkla giysinler inşallah büyüsünler mutlu mutlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…