- 22 Şubat 2009
- 3.865
- 2.053
Trendyola bakayım biraz ama böyle tüylü mutlu benlik olmayan şeyler çıkıyor sevmiyorum. Aramaya devam bulurum.belki denk gelir. Salgin öncesi saçıma daha çok bakardım pandemide daha doğalımBen kisacik kestirdim ya duzlestircem ya dalga vercem isim cok kolay bide surekli yaoinca el aliskanligi hemen oluverio
2 tanesini taki toka satan biyerden aldim 1 tanesini internetten aldm bacm ama daha hamileligin basinda almstm sitenin adini hic hatrlamiorm
Genetik işte ötesi yok. Boşver ya doktor ne dese boş. Hayır iri olsa nolcak ay ne saçma ya... Benim bıdık ta ablasindan küçük ilerliyor doktora soruyorum ufak mi diye hayır ideal ölçüde diyir. Işte ben de ablasıyla kıyamıyorum. Her çocuk başka. Takma sen kadını.Ben normalmişim 3000 gibi ama eşimin tarafında 180in altında kimse yok kadınlarda dahil. Benim yeğenlerimde hep 52 53 cm ve 3buçuğun üstünde doğdu bilmiyorum niye bu baskı anlamadım.hem o öyle ölçtü diye öyle doğacağını hiç sanmıyorum
Gorumcem kontrole gidince anlamış doktoru ama nerden anladı hic sormadım açıkçası. Yorum yapamam canım.Kaka yaptığını nasıl anliolar
Ama bizim ilk gebelik değil bacım, biz çok iyi örnek değiliz sizin için. Hele benim.mazimde erken açılma var ben hiç iyi bir örnek değilim.İnşallah öyle olur canım ya girmeyecek diye korkuyorum bende böyle şimdiden kanalda olanları duyunca. Ah bacım işin zor valla sende haklısın biz nasıl doğurucaz kaç saat sürecek suni sancılar alıcaz diye düşünürken sen bir an da doğum yapacaksın diye korkuyorsun ahhh ahhh
Kanalda olsa ya da olmasa, karnın düşse düşmese hic farketmez hamilelikte doğum.bunlara pek bakmaz. Sağlıkla vakti geldi mi ne kanala ne başka bir şeye bakmaz...