2021 Nisan Anneleri

Ben kisacik kestirdim ya duzlestircem ya dalga vercem isim cok kolay bide surekli yaoinca el aliskanligi hemen oluverio🤭
2 tanesini taki toka satan biyerden aldim 1 tanesini internetten aldm bacm ama daha hamileligin basinda almstm sitenin adini hic hatrlamiorm🙈
Trendyola bakayım biraz ama böyle tüylü mutlu benlik olmayan şeyler çıkıyor sevmiyorum. Aramaya devam bulurum.belki denk gelir. Salgin öncesi saçıma daha çok bakardım pandemide daha doğalım 😂😂😂😂😂
Ben normalmişim 3000 gibi ama eşimin tarafında 180in altında kimse yok kadınlarda dahil. Benim yeğenlerimde hep 52 53 cm ve 3buçuğun üstünde doğdu bilmiyorum niye bu baskı anlamadım.hem o öyle ölçtü diye öyle doğacağını hiç sanmıyorum
Genetik işte ötesi yok. Boşver ya doktor ne dese boş. Hayır iri olsa nolcak ay ne saçma ya... Benim bıdık ta ablasindan küçük ilerliyor doktora soruyorum ufak mi diye hayır ideal ölçüde diyir. Işte ben de ablasıyla kıyamıyorum. Her çocuk başka. Takma sen kadını. 😂
Kaka yaptığını nasıl anliolar
Gorumcem kontrole gidince anlamış doktoru ama nerden anladı hic sormadım açıkçası. Yorum yapamam canım.
İnşallah öyle olur canım ya girmeyecek diye korkuyorum bende böyle şimdiden kanalda olanları duyunca. Ah bacım işin zor valla sende haklısın biz nasıl doğurucaz kaç saat sürecek suni sancılar alıcaz diye düşünürken sen bir an da doğum yapacaksın diye korkuyorsun ahhh ahhh 🤣🤣🤣
Ama bizim ilk gebelik değil bacım, biz çok iyi örnek değiliz sizin için. Hele benim.mazimde erken açılma var ben hiç iyi bir örnek değilim. 😂😂😂
Kanalda olsa ya da olmasa, karnın düşse düşmese hic farketmez hamilelikte doğum.bunlara pek bakmaz. Sağlıkla vakti geldi mi ne kanala ne başka bir şeye bakmaz...

Dün gece hiç uyumadım çocukta bir anormallik mi var diye oturdum ünlülerin çocukları kaç kilo diye baktım 🤣🤣 mesela alişanın oğlu 38. Haftada 4276 gr 54 cm kızı da yine aynı haftada 3775gr 52 cm doğmuş. Eee bu durumda normal 😬 ben çocuğun 3 buçuk bile olacağını düşünmüyorum doğunca🤨
bizim bebek de 10 gün önde, doktor hep çok iyi bir şey gibi söylüyor hatta ben panikliyorum ya şekerden mi oluyor diye, hayır aslan gibi doğacak, çok iyi annesi diyor. Hiç olumsuz bir şey söylemedi iki doktorum da

Eğer acilman yoksa, nst temizse yatırmaz. Çünkü ilk doğum ilk evresi uzun sürüyor ilk doğumun. O süreci hastanede geçirmek yorucu olur senin için. Suni sancıyı hemen vermez acilman başlamadıysa, sezaryen de bebek streste değilse onu da yapmaz. Bebek kaka yapmadıysa sezaryen yapacağını sanmam. Nst ve bebeğin pozisyonu için ne çıkacak senin onlar belirleyecek durumu.
Canım bebeğin kaka yapıp yapmadığı anlaşılıyor mu ki ultrasonda çünkü anlaşılıyorsa bende ona göre 40.haftayı tamamlamayı seçicem en azından 40+3 falan

bizim bebek de 10 gün önde, doktor hep çok iyi bir şey gibi söylüyor hatta ben panikliyorum ya şekerden mi oluyor diye, hayır aslan gibi doğacak, çok iyi annesi diyor. Hiç olumsuz bir şey söylemedi iki doktorum da
Sorun benim doktorda. Beni boş yere strese soktu bence dediği gibi de olmayacak normal kiloda doğacak benimki

Ya nerden aldın canım ben bisi bulamadım evden kırmızı taç koydum sadece valize. Içimde kaldı valla taç...
Ben instagramdan mimesis florista diye bir sayfadan aldım, çok şık ama 20 günde geldi. Siz de bir bakın isterseniz, beğenirseniz belki ellerinde hazır vardır

Canım bebeğin kaka yapıp yapmadığı anlaşılıyor mu ki ultrasonda çünkü anlaşılıyorsa bende ona göre 40.haftayı tamamlamayı seçicem en azından 40+3 falan
Inan bilmiyorum ama tek bildiğim.gorumcem 41. Haftada kontrole gitti ve bebek kalayı yapmış acil sezaryene alındı. Yememiş allahtan kuvezegirmemişti. Ama doktor bunu neye gore anlar bilmiyorum. Doktorunla konuşsan daha net olur. Ben yanıltmak istemem. Tek bildiğim suyu gelirse gelen su yeşil olursa bebek kaka yapmış demekmiş. Tüm.bildigim bu.

Ben instagramdan mimesis florista diye bir sayfadan aldım, çok şık ama 20 günde geldi. Siz de bir bakın isterseniz, beğenirseniz belki ellerinde hazır vardır
Çok teşekkürler inceliyorum sayfayı güzel şeyler var ama benim o kadar zamanım olur mu acaba 😂😂😂😂 keşke daha once konusu gecseymis 🙈🙈

Taç mı🤯🤯Kendimi gotureyimde sapasaglam😅😅😅 Birde minik bi kelebek toka bulursam topliycam iste😅😅😅
Ahahahahaha valize aticam kız işte, ben takıyorum tacimı 😂😂😂 ama evdeki kırmızı bir taci koydum ama içime sinmedi pijama takımlarım.pembe, şöyle incili, pembeli sık birşeyler almak istiyordum. Ama.cok abartılı şeyler var heryerde...

Günaydın kızlar, jet Doğum yaşadım diyebilirim🙏🏻 Ama dünden beridir bir kez uyumadım hala, benim kız cadı çıktı karnımda sessizdi şimdi sesi dünyayı alıyor, memeye yapıştı emiyor kaka yapıyor ama altını değiştirirken yıkıyor ortalığı sıpa elim ayağıma dolaşıyor, ilk günden gazlı ama bende de var gaz, memede uyuyor yatırınca gözler ful açık, ilk kızımı zor uyandırırdım ben emmeye ya bu hep memede🙈 Geleyim Doğum hikayeme hiçbirinizi alıntılayamadım ama Allah razı olsun hepinizden🙏🏻 Dedim Ya size gece 1gibi balgamsı birşey geldi elime baya büyüktü, sinir oldum bunlar neki diye neyse yattım 4de işiyorum gibi ama sıcak bir su fışkırdı bacak arasından bir bardak kadardı WC koştum sadece çamaşırım ıslaktı eşim işte idi 45 dklık uzaklıkta, Ablam benle kalmıştı doktorumu aradım direk hastaneye geç muayenen yapılacak bana haber verilecek dedi, başlarda ağrım yoktu eşimi aradım hemen şirketten çıktı yola o gelene kadar duş aldım arkasından başladı sancılar ama direk 5dk bir şeklinde, 5de eşim geldi eve hemen çıktık, kızımı ablamla evde bıraktım uyuyordu, hastane 45dk uzaklıkta tüm yol boyunca 5dk arayla giderek şiddetlenen sancılar geldi, 5.45 de hastaneye girdim ebe direk doğumhaneye çatala çıkardı o sıra çamaşırım kan olmuştu çatalda muayene etti 8cm dedi aceleyle doktorumu aradı hemen gelin, dedim yetişemezse ben doğurturum dedi, ama 6da doktorum geldi hemen hazırlanıyorum dedi o sıra müthiş bir ıkınma geldi bana eşimde Yanımda elimi tutuyor,dedim benim kakam var galiba bişi geliyor ebe o bebek dedi e epidural dedim yetişmez dedi, ben o an korktum, doktorum 5geçe önüme oturdu dedim kakam geliyor hayır o bebek dedi ama nasıl bir ıkınma ben ıkınmıyorum vücut itiyor resmen o an vücuduma birşey aktı sanki o doğal ağrı kesici hormonumuymuş ben uçtum orda hocam tuvaletimi yapıyorum dedim bir fırlattı o ıkınma bebeğimi başının çıktığını hissettim 6.15 di ama bacaklarımda bir titreme ıkınıyorum bırak ıkınma diyor ben zangır zangır ebe diyor çıktı bebek bırak kendini ama elimde değil zangırdıyor tüm vücut kızımı göğsüme koydular ben diyorum yaşıyor dimi ağlıyorum eşim bana sarılmış ağlıyor ortam karanlık doktorum bırak bacaklarını rahat diyor diyorum ben yapmıyorum meğer o hormonunda etkisiymiş, çıkardı plesantayı vedalaştık dedi kesi yapmadım ama bebeğin kafası çıktıktan sonra ıkınmayı bırakamadığın için içerde çatlak oluştu küçük onu dikçem estetik dedi uyuşturdu ve dikti sonra göbeği eşime kestirdi☺️ Kızımız 3400 50cm doğdu 🙏🏻 direk ayağa kaldırdılar ama o kasıklarım şiddetli ıkınmadan dolayı sanki kopmuş bağları gibi titretti beni hemen temizleyip bizi giydirdiler bebeğim kucağımda gurur yürüyüşü ile çıktık odamıza, doktorum 15-20dk geciksen ya evde ya arabada doğarmış dedi, şaka maka derken evde doğuracaktık 🙈 Allahtan eşim şirkete arabayla gitmişti🙏🏻 Akşamda 9da çıkardı bizi hastaneden eve geçtik pazartesi kontrole gelirsin dedi, Ama çok yorgunum bacaklarımın gücü gitmiş zor yürüyorum birde kızım şimdiden gazlı bağırsaklarının sesini duyuyorum emiyor memede uyuyor yatırınca ağlıyor neden ki😭 sürekli kaka yapıyor değiştirirken etini koparmışım gibi yıkıyor ortalığı 😢😢😢 acaba üşüttümü😢 Hepinize bir avazda sağlıklı kolay doğumlar inş kızlar Meryem ana otum kullanılmadan kaldı bile😬
Anali babali büyüsün inşallah, nasıl sevindim anlatamam. Doktorun hesabindan gördüm gurur yürüyüşünü. İnanılmaz mutlu oldum. Sağlıcakla büyütmek nasib olsun bir kaç güne gaz problemide düzelir inşallah 😍🥰

Ahahahahaha valize aticam kız işte, ben takıyorum tacimı 😂😂😂 ama evdeki kırmızı bir taci koydum ama içime sinmedi pijama takımlarım.pembe, şöyle incili, pembeli sık birşeyler almak istiyordum. Ama.cok abartılı şeyler var heryerde...
Iste sen her halinden kiz annesisin bende oglan nasil oldu 2.kiz oldu bilmiyorum 😅😅😅 Saclarimi kestirdim evden calismaya gecmeye yakin omuza yakin acaba dahadami kestiesem diye dusunuyorm😅 Ama bu sefer guzel bir pijama takimi aldim kendi hakkimi yemiyeyim😆😆😆

Yaa, tarih belli olmuş, hadi hayırlı olsun, çok heyecanlı 😃
Aynen canım hayırlısı ile gelsin bakalım minik oğlum dün kontrole gittik karın çevresi bir hafta geri çıkıyor onun dışında her şey yolunda görünüyor şükür 2840gr 49 cm dışarda güzel güzel büyütürsün dedi🤣ilk defa nst ye bağladı her şey yolunda hiç sancı çıkmadı doğum için tahliller falan istendi onları doğumdan iki gün önce yaptıracağız bir de anestezi uzmanıyla gidip görüşeceğiz inşallah panik atağım tutmaz orda falan

Aynen canım hayırlısı ile gelsin bakalım minik oğlum dün kontrole gittik karın çevresi bir hafta geri çıkıyor onun dışında her şey yolunda görünüyor şükür 2840gr 49 cm dışarda güzel güzel büyütürsün dedi🤣ilk defa nst ye bağladı her şey yolunda hiç sancı çıkmadı doğum için tahliller falan istendi onları doğumdan iki gün önce yaptıracağız bir de anestezi uzmanıyla gidip görüşeceğiz inşallah panik atağım tutmaz orda falan
Cnm senle aramizda 1 gun var neden 8 nisana verdi doktor🤔merakimdan soruyorm🙈

Iste sen her halinden kiz annesisin bende oglan nasil oldu 2.kiz oldu bilmiyorum 😅😅😅 Saclarimi kestirdim evden calismaya gecmeye yakin omuza yakin acaba dahadami kestiesem diye dusunuyorm😅 Ama bu sefer guzel bir pijama takimi aldim kendi hakkimi yemiyeyim😆😆😆
Bbak böyle düşünmemiştim hic :KK71:
Çok süslü kokoş olmadım.hic ama sade ve güzeli severim :KK70:
Hadi bakalım gecemiz hayırlara çıksın kızlar başladı sessizlik 😂

X