2021 Nisan Anneleri

Eğer acilman yoksa, nst temizse yatırmaz. Çünkü ilk doğum ilk evresi uzun sürüyor ilk doğumun. O süreci hastanede geçirmek yorucu olur senin için. Suni sancıyı hemen vermez acilman başlamadıysa, sezaryen de bebek streste değilse onu da yapmaz. Bebek kaka yapmadıysa sezaryen yapacağını sanmam. Nst ve bebeğin pozisyonu için ne çıkacak senin onlar belirleyecek durumu.
Aa öyle mi dersin bosuna ümitlenmim yani ben bakalım pazartesiye iki gün var belki sancım felan baslar 😊

Bugün kontrolüm vardı. Benim bebeğim 3160gr olmuş. 38+5 sezeryan tarihi aldık, ama kalbim hep normal doğumdan yana. Sırf sürekli kontrol olmasın diye bu kararı almıştım ama 2 gün hastanedeymişiz. Refakatçi bayan olabilirmiş. Eşim yanımda olsun istiyorum amaa 😭 Umarım doğru bir karar vermişimdir kafam çok karışık. Hastane ortamı personelin yaklaşımı nasıl hiç bir bilgim yok bu nedenle normal doğuma cesaret edemedim. Bir de 2 gün eşim yanımda yokken piskolojim bozulur benim orda 😭😭Ben 39 haftayı tamamlayayım istedim ama doktorum bebek kaka yapar falan sıkıntı olur dedi. Bu tarihi daha uygun gördü.
Kızlar ilk doğumu olacaklar size sezeryan için kaç hafta+gün için tarih verildi?
Ilk dogumsa neden sezeryan belki sebebini yazmissinizdir ama ilk dogum icin 38+5 sezeryan olmasi cok erken geldi bana

Canım bebek kaka yaptığında nasıl anlaşılıyor
Onu ultrasonda doktor anlıyor ama eğer evde suyun gelirse ve yeşil olursa ordan anlayabilirsin.
Aa öyle mi dersin bosuna ümitlenmim yani ben bakalım pazartesiye iki gün var belki sancım felan baslar 😊
Mesela benim gorumcem 41. Hafta doğurdu ilk dogumuydu. Kaka yapmış bebek öyle sezaryene alındı. Yani ilk doğumda bir belirti görmezse doktor 42 ye kadar bekliyorlar. Tabii ki bazı doktorlar kaka durumunu ya da varsa kordon dolanması durumunu riske atmamak için sezaryene daha erken de alabiliyor. Doktorun normal dogumcu ise muhtemelen bekleyecektir. Ama senin tansiyon durumunda var ya Belki yine yüksek çıkarsa doğumu başlatmakta isteyebilir.

Onu ultrasonda doktor anlıyor ama eğer evde suyun gelirse ve yeşil olursa ordan anlayabilirsin.

Mesela benim gorumcem 41. Hafta doğurdu ilk dogumuydu. Kaka yapmış bebek öyle sezaryene alındı. Yani ilk doğumda bir belirti görmezse doktor 42 ye kadar bekliyorlar. Tabii ki bazı doktorlar kaka durumunu ya da varsa kordon dolanması durumunu riske atmamak için sezaryene daha erken de alabiliyor. Doktorun normal dogumcu ise muhtemelen bekleyecektir. Ama senin tansiyon durumunda var ya Belki yine yüksek çıkarsa doğumu başlatmakta isteyebilir.
Benim doktor onu da anlamaz rabbim beni sınıyor 😂

Bana 40-41e kadar bekleriz demişti zaten ama tansiyonum yüksek çıktığı için tahlil istiyo sürekli ona göre de yatış. Bi kere tansiyonum düşük çıksın ve beni şaşırtsın ya :KK70: bakalım canım o zaman pazartesi neler olcak 😍

Senin doktorun tek takıntısı senin bebeğin kilosu :KK70:
Dün gece hiç uyumadım çocukta bir anormallik mi var diye oturdum ünlülerin çocukları kaç kilo diye baktım 🤣🤣 mesela alişanın oğlu 38. Haftada 4276 gr 54 cm kızı da yine aynı haftada 3775gr 52 cm doğmuş. Eee bu durumda normal 😬 ben çocuğun 3 buçuk bile olacağını düşünmüyorum doğunca🤨

Dün gece hiç uyumadım çocukta bir anormallik mi var diye oturdum ünlülerin çocukları kaç kilo diye baktım 🤣🤣 mesela alişanın oğlu 38. Haftada 4276 gr 54 cm kızı da yine aynı haftada 3775gr 52 cm doğmuş. Eee bu durumda normal 😬 ben çocuğun 3 buçuk bile olacağını düşünmüyorum doğunca🤨
Bende bu ara sezeryan olan ünluler nasil ayaklanio hemencecik die arastiriom😂

Merhaba kizlar Mayıs annelerinden geldim ama bizim durum belli değil Nisan bebeği olabilir benimki erkenci kuş haftasından önce indi pelvise döndü kasılma önlemek için ilaç kullanıyoruz planda en az 3 hafta ertelemek var tutabildigimiz kadar tutacağız hiç dusunmezdim Nisan ayı olacağını tahminen 20 gün var önce yada sonra olabilir tabi

Hahaha ya kıyamamm doktorun yaptığına bak ya :KK12: boşver duyma doktoru he de geç

Benim doktor onu da anlamaz rabbim beni sınıyor 😂
😂 anlar anlar kiko muhabbeti ne ya ben kaçırmışım galiba merak ettim.
Bakiyim bende sac masami makyaj malzemelerimi alicam olumlama yapiyorum hemen kalkicam hersey cok kolay olacak die😂
Ya ben de her kontrol öncesi belki bugün diye diye örüyorum saçlarımı güzel güzel dalga veriyorum. Maşa ile uğraşamam saçlarım inanılmaz uzadı, bavula koyup koymamak arasında çok kaldim fotoğraf için ama valla içimden bir ses doğuma en paspal halimle gideceğimi söylüyor bu kez. Ikisinde de hazır nazırdım normal doğumda 😂😂😂 ilki bayram sabahı gelmişti iki dirhem bir cekirdektim. Ikinci de kontrole giderken masa yapmıştım makyaj filan doğumdan çok iyi çıkmıştım.
Bunda en rezil halimle yakalancam gibi hissediyorum inşallah yanılırım.

😂 anlar anlar kiko muhabbeti ne ya ben kaçırmışım galiba merak ettim.

Ya ben de her kontrol öncesi belki bugün diye diye örüyorum saçlarımı güzel güzel dalga veriyorum. Maşa ile uğraşamam saçlarım inanılmaz uzadı, bavula koyup koymamak arasında çok kaldim fotoğraf için ama valla içimden bir ses doğuma en paspal halimle gideceğimi söylüyor bu kez. Ikisinde de hazır nazırdım normal doğumda 😂😂😂 ilki bayram sabahı gelmişti iki dirhem bir cekirdektim. Ikinci de kontrole giderken masa yapmıştım makyaj filan doğumdan çok iyi çıkmıştım.
Bunda en rezil halimle yakalancam gibi hissediyorum inşallah yanılırım.
Bana doktor yemek yeme meyve yeme bebek kilolu dedi kadının beni dövmediği kaldı bağırdı çağırdı 😂😂 sen bu gidişle 4 kilo doğuracaksın dedi bunun neresi kötüyse. Bugün hiç ekmek ve meyve yemedim bakalım ne olacak

X