Aa öyle mi dersin bosuna ümitlenmim yani ben bakalım pazartesiye iki gün var belki sancım felan baslarEğer acilman yoksa, nst temizse yatırmaz. Çünkü ilk doğum ilk evresi uzun sürüyor ilk doğumun. O süreci hastanede geçirmek yorucu olur senin için. Suni sancıyı hemen vermez acilman başlamadıysa, sezaryen de bebek streste değilse onu da yapmaz. Bebek kaka yapmadıysa sezaryen yapacağını sanmam. Nst ve bebeğin pozisyonu için ne çıkacak senin onlar belirleyecek durumu.
Basi cikinca olay bitiyor.vucudu kayiyor plesanta yi aliolar sonra dikis bitti gitti.Bana da 4250ye kadar normal olur dedi. Ayyy nasıl güzeeel bi duygudurpeki başı çıktıktan sonra zorluyo mu yoksa bişe hissetmiyp musun pek
Ayy onun başınıı öperiiim bennBasi cikinca olay bitiyor.vucudu kayiyor plesanta yi aliolar sonra dikis bitti gitti.
Ilk dogumsa neden sezeryan belki sebebini yazmissinizdir ama ilk dogum icin 38+5 sezeryan olmasi cok erken geldi banaBugün kontrolüm vardı. Benim bebeğim 3160gr olmuş. 38+5 sezeryan tarihi aldık, ama kalbim hep normal doğumdan yana. Sırf sürekli kontrol olmasın diye bu kararı almıştım ama 2 gün hastanedeymişiz. Refakatçi bayan olabilirmiş. Eşim yanımda olsun istiyorum amaaUmarım doğru bir karar vermişimdir kafam çok karışık. Hastane ortamı personelin yaklaşımı nasıl hiç bir bilgim yok bu nedenle normal doğuma cesaret edemedim. Bir de 2 gün eşim yanımda yokken piskolojim bozulur benim orda Ben 39 haftayı tamamlayayım istedim ama doktorum bebek kaka yapar falan sıkıntı olur dedi. Bu tarihi daha uygun gördü.
Kızlar ilk doğumu olacaklar size sezeryan için kaç hafta+gün için tarih verildi?
Ayy benim de 8 Nisan kısmetse endişe korku heyecan her şey var Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsinKızlar bana 8 nisana gün verdi doktorum perşembe günü kavuşağaım inşallah kuzuşuma. 38+3olacapım bakalım.
Onu ultrasonda doktor anlıyor ama eğer evde suyun gelirse ve yeşil olursa ordan anlayabilirsin.Canım bebek kaka yaptığında nasıl anlaşılıyor
Mesela benim gorumcem 41. Hafta doğurdu ilk dogumuydu. Kaka yapmış bebek öyle sezaryene alındı. Yani ilk doğumda bir belirti görmezse doktor 42 ye kadar bekliyorlar. Tabii ki bazı doktorlar kaka durumunu ya da varsa kordon dolanması durumunu riske atmamak için sezaryene daha erken de alabiliyor. Doktorun normal dogumcu ise muhtemelen bekleyecektir. Ama senin tansiyon durumunda var ya Belki yine yüksek çıkarsa doğumu başlatmakta isteyebilir.Aa öyle mi dersin bosuna ümitlenmim yani ben bakalım pazartesiye iki gün var belki sancım felan baslar
Benim doktor onu da anlamaz rabbim beni sınıyorOnu ultrasonda doktor anlıyor ama eğer evde suyun gelirse ve yeşil olursa ordan anlayabilirsin.
Mesela benim gorumcem 41. Hafta doğurdu ilk dogumuydu. Kaka yapmış bebek öyle sezaryene alındı. Yani ilk doğumda bir belirti görmezse doktor 42 ye kadar bekliyorlar. Tabii ki bazı doktorlar kaka durumunu ya da varsa kordon dolanması durumunu riske atmamak için sezaryene daha erken de alabiliyor. Doktorun normal dogumcu ise muhtemelen bekleyecektir. Ama senin tansiyon durumunda var ya Belki yine yüksek çıkarsa doğumu başlatmakta isteyebilir.
Bana 40-41e kadar bekleriz demişti zaten ama tansiyonum yüksek çıktığı için tahlil istiyo sürekli ona göre de yatış. Bi kere tansiyonum düşük çıksın ve beni şaşırtsın yaMesela benim gorumcem 41. Hafta doğurdu ilk dogumuydu. Kaka yapmış bebek öyle sezaryene alındı. Yani ilk doğumda bir belirti görmezse doktor 42 ye kadar bekliyorlar. Tabii ki bazı doktorlar kaka durumunu ya da varsa kordon dolanması durumunu riske atmamak için sezaryene daha erken de alabiliyor. Doktorun normal dogumcu ise muhtemelen bekleyecektir. Ama senin tansiyon durumunda var ya Belki yine yüksek çıkarsa doğumu başlatmakta isteyebilir.
Senin doktorun tek takıntısı senin bebeğin kilosuBenim doktor onu da anlamaz rabbim beni sınıyor
Dün gece hiç uyumadım çocukta bir anormallik mi var diye oturdum ünlülerin çocukları kaç kilo diye baktımSenin doktorun tek takıntısı senin bebeğin kilosu
Bende bu ara sezeryan olan ünluler nasil ayaklanio hemencecik die arastiriomDün gece hiç uyumadım çocukta bir anormallik mi var diye oturdum ünlülerin çocukları kaç kilo diye baktımmesela alişanın oğlu 38. Haftada 4276 gr 54 cm kızı da yine aynı haftada 3775gr 52 cm doğmuş. Eee bu durumda normal ben çocuğun 3 buçuk bile olacağını düşünmüyorum doğunca
Bence onlara bi ilaç falan birşey veriyorlar çünkü doğumdan sonra saç baş makyaj tam oluyor. Ben gözümün önünü görmem benceBende bu ara sezeryan olan ünluler nasil ayaklanio hemencecik die arastiriom
Hahaha ya kıyamamm doktorun yaptığına bak yaDün gece hiç uyumadım çocukta bir anormallik mi var diye oturdum ünlülerin çocukları kaç kilo diye baktımmesela alişanın oğlu 38. Haftada 4276 gr 54 cm kızı da yine aynı haftada 3775gr 52 cm doğmuş. Eee bu durumda normal ben çocuğun 3 buçuk bile olacağını düşünmüyorum doğunca
Bakiyim bende sac masami makyaj malzemelerimi alicam olumlama yapiyorum hemen kalkicam hersey cok kolay olacak dieBence onlara bi ilaç falan birşey veriyorlar çünkü doğumdan sonra saç baş makyaj tam oluyor. Ben gözümün önünü görmem bence
Ben de aldım ama sanmıyorum yapacağımıBakiyim bende sac masami makyaj malzemelerimi alicam olumlama yapiyorum hemen kalkicam hersey cok kolay olacak die
Lohusa tacinda abarttim olayiBen de aldım ama sanmıyorum yapacağımıama hala lohusa tacım yok
Benim doktor onu da anlamaz rabbim beni sınıyor
Ya ben de her kontrol öncesi belki bugün diye diye örüyorum saçlarımı güzel güzel dalga veriyorum. Maşa ile uğraşamam saçlarım inanılmaz uzadı, bavula koyup koymamak arasında çok kaldim fotoğraf için ama valla içimden bir ses doğuma en paspal halimle gideceğimi söylüyor bu kez. Ikisinde de hazır nazırdım normal doğumdaBakiyim bende sac masami makyaj malzemelerimi alicam olumlama yapiyorum hemen kalkicam hersey cok kolay olacak die
Ya nerden aldın canım ben bisi bulamadım evden kırmızı taç koydum sadece valize. Içimde kaldı valla taç...Lohusa tacinda abarttim olayi2 pjama 1 gecelik aldim hepsinin taci farkli
Bana doktor yemek yeme meyve yeme bebek kilolu dedi kadının beni dövmediği kaldı bağırdı çağırdıanlar anlar kiko muhabbeti ne ya ben kaçırmışım galiba merak ettim.
Ya ben de her kontrol öncesi belki bugün diye diye örüyorum saçlarımı güzel güzel dalga veriyorum. Maşa ile uğraşamam saçlarım inanılmaz uzadı, bavula koyup koymamak arasında çok kaldim fotoğraf için ama valla içimden bir ses doğuma en paspal halimle gideceğimi söylüyor bu kez. Ikisinde de hazır nazırdım normal doğumdailki bayram sabahı gelmişti iki dirhem bir cekirdektim. Ikinci de kontrole giderken masa yapmıştım makyaj filan doğumdan çok iyi çıkmıştım.
Bunda en rezil halimle yakalancam gibi hissediyorum inşallah yanılırım.